Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 221
  • 710
  •   1
Отговори
# 570
  • Другата България
Да, да, точно това ме притеснява, Мери. Замислих се дали наистина един бърз и сръчен човек би могъл да се прикрива успешно и да играе толкова време, че е бавен и флегматичен. Аз примерно съм нервозна и припряна, само ако бях около Сашо, щяха да ме хванат здраво нервите, камо ли да се налага да правя нещата едва-едва.  Rolling Eyes
Аз не мисля, че се прикрива, такъв си е, по-скоро както Катрала казва - като знае какъв е залога /а той си каза, че много иска да се върне/, ще се забърза и току виж ни изненадал.

Продуценти, Ваня...и аз смятам, че не беше точно нейния избор това, на Христина.

# 571
  • София
Човек може спокойно да е бавен и прецизен когато не е в състезание и да забърза темпото ако е в такова. Аз съм далече от мисълта, че ще е чак толкова лежерен и бавен като се състезава. Хич да не е ще има градация.....в темпото.
Е, това, че ще забърза темпото, изобщо не се коментира - разбира се, че ще си даде зор. Въпросът е, че ако принципно си бавен, колкото и да се напъваш, имаш определен лимит на бързината.

# 572
Скрит текст:
Не се косете за Дидо .Във фейса писаха, че са го видели в Благоевград на пазара с други фермери, където продавали продукти от фермата.Били са с Сашка, Ваня и Роман.Което значи че не е отпаднал в на дуела.

# 573
  • Sunshine state
Очакваше се тази седмица да не получат кошниците, тук не виждам драма. А и като гледам как са напълняли някои от мъжете особено - Георги, Роман, Митко, та дори и Нури, няма да им се отрази зле.
Сашо беше ратаЙ цяла седмица сам, онази никаква я нямаше. А само как експертно си даде мнението за зелето и после победоносно хрърли парченцето обратно в бидона.. Rolling Eyes Симеон ме изумява - за 3-4 дни цели два млечни продукта създаде,постоянно помага тук-там, а млекарката не стига, че само с това се занимава, ами и продукция на лице няма.
Много забавни бяха на караокето, харесаха ми.

# 574
  • София
Извадиха голям късмет, че дойде Ники. Ако беше Бети, както каза Симеон, щеше да се наложи фермерите да дават кошници на наставниците.  Laughing

# 575
  • Другата България
Скрит текст:
Не се косете за Дидо .Във фейса писаха, че са го видели в Благоевград на пазара с други фермери, където продавали продукти от фермата.Били са с Сашка, Ваня и Роман.Което значи че не е отпаднал в на дуела.
Скрит текст:
Не се знае кога е снимано това. Thinking
Или пък ако е снимано преди дуела, следва да са го излъчили досега? newsm78
Разсъждавам си просто, дано си права.
Аз се чудя друго. Какво е това неистово желание на Сашо да се връща? На какво разчита, ако стигне финал?

# 576
  • Sunshine state
Разчита на хорското съжаление и на това да го намерят за "свястен". Аз обаче го намирам по-скоро за смотан, та не знам... Не е лош човек, но не е деен и е доста инертен, а мен лично такива хора ме дразнят. И този патос, който лъха от него, не ми харесва изобщо. Няма живец, меланхолия отвсякъде. Като някой пенсионер се държи. Той всъщност на колко години е?

# 577
  • Другата България
На 38 години е.

# 578
Сега изгледах епизодите от седмицата Сватбата беше забавна.

Стрина изглеждата потресяющо - що не се беше погледнала как изглежда в тази тобра и то с грубите обувки.. ooooh! ..
Хареса ми Андрей как иронизира зндравословното префурцунено меню Grinning

# 579
Жените отслабват, мъжете пълнеят. Как тъй - дали не похапват тайничко. Тази седмица покрай готвенето сигурно не са спирали да ядат - затова и не им е направило впечатление, че храненията закъсняват. Симо все повече ме кефи - квото и да каже е на място.

# 580
Който иска да разбере мъжете финалисти да пише на лично. Нали някой чакаха за спойлери. Няма да развалям кефа на пишещите в темата. Grinning Grinning Grinning

# 581
Забранил си личните, но бих искала да ги знам, мерси!
Видях го 🙂🌸

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 10:29 от Няма смисъл

# 582
  • Варна
Скоро не се бях обаждала в темата и бая изостанах и с участие в анкетата и обосновка. Гласувах за Дидо, защото ми е някак си по-симпатичен, а и битките много добре си подреди, но Александър не спира да ме притеснява, че изненада може да поднесе. Напомня ми на дядо ми, от гледна точка на прецизността, като характери нищо общо нямат. Лека му пръст все му се получаваха нещата и една камара работа отхвърляше, оставаше му време дори задължителната 2 часова дрямка да си вземе, докато припряният ми и по-млад, и по-силен вуйчо даваше вид на фурия, която за миг не се спира, но все нещо не му се получаваше, все почваше за майките и лелите на нещото, което майстори да говори, разваля, повтаря едно и също по няколко пъти... Дано Дидко запази самообладание и не му изиграе в игрите лоша шега някаква подобна припряност.

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 10:52 от Spirit Crusher

# 583
Искам да знам финалистите.Моля на лични ако някой знае.

# 584
  • Варна
Искам да знам финалистите.Моля на лични ако някой знае.

Аз също, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт