МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 483
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Мисля че промоцията беше само вчера.
Цял уикенд е. Мен ме е яд, че забравих да поогледам по-добре палитрата на Кат Вон Ди, но имаше толкова хора, че мозъкът ми блокира направо.

# 196
Мен ме е яд за палитрата на кат вон ди и за сета за вежди .Disappointed И от Есте не си взех всичко желано ,но те често пускат такива предложения.

# 197
Парфюмните спрейове за коса на Шанел дали влизат в отстъпката за парфюми? Yum
Често в темата се оплакваме, че козметичните магазини в България не правят изгодни за потребителите намаления, но на черен петък във френската сефора имаше намаление от 30 процента на избрани сетове, но не и на други неща или поне в лудницата само това разбрах.

# 198
  • София
Често в темата се оплакваме, че козметичните магазини в България не правят изгодни за потребителите намаления, но на черен петък във френската сефора имаше намаление от 30 процента на избрани сетове, но не и на други неща или поне в лудницата само това разбрах.

Определено не е вярно! Намаление има от 30% на всички парфюми и то от седмица преди Черния петък.
За справка, произволно избран аромат https://www.sephora.fr/p/grey-vetiver---eau-de-parfum-P111918.html .

Не съм се възползвала от намалението за Черния петък в България, защото е смешно. Единствено си купих от БЗ с намаление от любима марка сапуни, без които не оставам и отделно обичам да подарявам подаръчните им сетове.

# 199

Определено не е вярно! Намаление има от 30% на всички парфюми и то от седмица преди Черния петък.
За справка, произволно избран аромат https://www.sephora.fr/p/grey-vetiver---eau-de-parfum-P111918.html .

Не съм се възползвала от намалението за Черния петък в България, защото е смешно. Единствено си купих от БЗ с намаление от любима марка сапуни, без които не оставам и отделно обичам да подарявам подаръчните им сетове.

Може Simple Smile както казах положението беше бой с брадви и успях да видя големи табели до едни сетове. Така или иначе никакво намаление не заслужава човек да виси часове на опашка, но определено ако може да поръча онлайн би било супер!

# 200
Аз вече само онлайн поръчвам за черния петък. Миналата година минах през Сефора, беше лудница, а нищо не ме впечатли и не купих. Така че тази година си го спестих напълно това преживяване.

Онлайн си поръчах ето този сет на Зоева и вече е при мен, палитрите са красота:
https://www.cultbeauty.co.uk/zoeva-plaisir-box-vol-2.html

# 201
  • София
Момичета, някой има ли представа на каква цена вървят мини червилата на Mac?

# 202
19 лв са мини червилата

# 203
Не знам къде да се похваля колко съм щастлива, така че тук, понеже ми е любимата козметична тема. За първи път си купувам нещо на черен петък: четката за почистване на лице на Форео с 25% намаление. Вместо 139 евро - 105. По принцип не съм фен на този ден, понеже сериозно изпитва волята ми да не купувам нишо, което не ми е нужно, но на четката и се канех от два месеца и много се зарадвах като видях намалението на сайта.
Между другото, тук (Германия) не видях някакви гигантски намаления онлайн. Дъглас така или иначе често пуска ваучери за 15-20 процента отстъпка, Цаландо имаше някакви гръмки проценти тип "намаление до 70%", ама дефакто повечето намалени неща бяха далеч от такъв процент. 
И един въпрос. Купих си сапуна на за почистване на бюти блендърът и пере наистина страхотно, но това, което трябва да е помпа, никаква помпа не е. Трябва да отворя цялата капачка и да бъркам вътре с пръсти, което не ми се вижда много хигиенично. При мен ли е дефектът или по принцип нещо не е доизмислено?

# 204
Моля ви,кажете откъде (без ибей) да поръчам до България палитри ZOEVA? Колко време отнема доставката?

# 205
От cultbeauty , beautybay или от официалният им сайт. От cultbeauty поръчките пристигат за 7-10 дни,много съм доволна от сайта, в момента чакам поръчка от beautybay и все още не мога да кажа коректни ли са и за колко време пристигат .

# 206
Бютибей и култ бюти имат намаления в момента, в Бютибей са по-изгодни намаленията сега.

# 207
На мен от бютибеи ми седи диспатчната поръчката от 10 дена вече и се чудя дали ще дойде :Д

# 208
  • Sofia
От Beauty Bay при мен последният път дойде за 3 седмици. По пощата. Peace

# 209
Illlzy си е забранила получаването на съобщения, но ще й отговоря тук ня въпроса за Култбюти:
Аз си поръчвам до адрес на превозвач в Англия, но доставят и до БГ безплатно. Май над 40 лири е безплатно до БГ. Няма мита и в двата случая.
П.С. моята пратка от Бютибей пристигна в четвъртък, пак с превозвач. Директната доставка до БГ се бави повече. За всеки случай проверявайте в пощенския офис.

Общи условия

Активация на акаунт