МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 020
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И аз харесвам много Кис Кис на Герлен. При мен е доста трайно. Но аз по принцип не си “изяждам” червилата. Разбира се, някои по-мазнички се изтриват след известно време, но като цяло си ми стоят с часове всякакви червила.
Новите на Шанел са ми интересни. И без това планирам “поход” по козметичните магазини за парфюми, ще включа спирка и при червилата в Сефора. 😉

# 571
  • София
.♥.Петя.♥., да, много е важно човек как носи червилата, тоест облизва ли често устните, "изяжда" ли ги. Аз нямам такъв навик и при мен малко червила са с лоша трайност. При теб има ли червило, което има задоволителна трайност?

Sl, използваната квалификация е крайно неподходяща, но всеки с мнението си.

# 572
  • някъде под слънцето...
О да богатството е в разнообразието.

# 573
  • София
Elle-même, по-бавно изхабявам червилата на ЕЛ Pure Colour Sculping Lipstick, но те са определено по-сухи. Можеш ли да ги сравниш с новите на Шанел?

# 574
 Вливам се в редиците на 'ядящите' червила. Много говоря, твърде често се облизвам, ако е сладко пък
 никое червило или глос няма шанс при мен Laughing
 Доволна съм от стейновете на Ив Сен Лоран, матовите лип стейнове на Сефора, както и L'absolue
 lacquer на Ланком- оставя много красив и равномерен стейн след като изчезне бляскавото.
 От бюджетните марки на Буржоа и Мейбълин имам попадения. До устни е, навици, кой-как консумира и пр

# 575
  • Бургас
Никога не си изяждам червилата и ми траят много часове,фен съм на червилата на Мак,Шанел,ЕЛ,Кис кис на Герлен/ОБОЖАВАМ и техните глосове/,Шисейдо и Лоран,Кларанс.Според мен също е най-вече до устни.

# 576
Да се включа и аз по темата за въпросното червило на Chanel. Simple Smile Подарих го на майка ми, която честно казано не остана особено впечатлена. Каза ми, че е имала много по-приятни и трайни червила. Аз такава реклама му теглих за трайността и комфорта Grin, но след 2 кафета и малък сандвич се изтривало. Отделно не ѝ хареса, че е доста меко и свършва бързо. За един месец вече беше наполовина.

В момента носи Artist Rouge Creme на Make Up For Ever и ми сподели, че за нея е в пъти по-добро.
Затова тези неща са си супер индивидуални.  

Аз също съм в отбора на  "ядящите" червила и глосове. Прекалено много приказвам и консумирам напитки, за да се задържи каквото и да било. Всичко над 2 часа си е супер трайност Relaxed

# 577
До устни е, но и до техника на нанасяне - дали слагаш тънки слоеве или не, етц, етц. Едни течни матови АБХ не можех да ги махна от ръката си с търкане със сапун и стържене със силиконовата джаджа за миене на лице, но от устните ми падат за 3-4 макс.5 часа. УД Вайс течно - същата работа. Най-трайни при мен са матовите стикове на Сефора, а са ми и много комфортни за носене. При всички положения предпочитам да подновя червило, отколкото да го нося на плътен слой и да го усещам.

Набелязала съм си за опитване КВД и Мейбълинския Инк.

# 578
Не ям червила, стоят ми страшно дълго. Не си облизвам устните. Не мога да се храня с червило и гледам да не похапвам между храненията, а наобяд примерно или на вечеря изтривам и после слагам наново.

Преди дни като на шега купих някакво матово червило на Максфактор намалено на 12 лв. в дрогерията. Няма махане това чудо. Нюд е, той е единствен и не мога да го изтрия по никакъв начин, освен с почистващо или с мокри кърпи. Доста добро е за парите си. Изсушава леко, но на устните не се усеща. Аз ползвам само висок клас червила и това ме изненада наистина. Чудя се дали да не си взема един корал или малиново.

На Шанел ще си купя от това червило, харесала съм един нюд цвят. Не искам червени червила и харесах само едно. Меко е, много ми харесва на ръката, но не съм пробвала как стои. Не ме интересува колко издържа, защото на обяд със сигурност ще го изтрия и подновя, след като ям.

# 579
Доста комфортно и направо плашещо неизтриваемо е матовият стейн на YSL със странния накрайник (скосена шпатулка).

# 580
В момента се радвам и едновременно с това малко страдам за нетрайността на едно червило на Диор.Страхотен цвят, овлажняващо , стои като балсам, но...няма и час и почти се е загубва.Пробвах с молив отдолу, но явно и тези, които имам не вършат работа.Някаква идея?
https://bg.strawberrynet.com/makeup/christian-dior/dior-addict-h … re-mirror/198550/

# 581
И аз съм от бързоизяждащите червилата си. Говоря много, но като съм на езиков курс цял ден колко да говоря? Почти никога не ям навън през деня, вода също рядко пия. Днес например след паузата в 10, през която изпих половин кафе с една цигара, червилото ми Шанел от старите матови, напълно изчезна. Само моливът остана, което още повече ме дразни.

# 582
Преди дни като на шега купих някакво матово червило на Максфактор намалено на 12 лв. в дрогерията. Няма махане това чудо. Нюд е, той е единствен и не мога да го изтрия по никакъв начин, освен с почистващо или с мокри кърпи. Доста добро е за парите си. Изсушава леко, но на устните не се усеща. Аз ползвам само висок клас червила и това ме изненада наистина.
Денси, това ли е:
https://www.maxfactor.com/uk/lips/lipstick/lipfinity-lip-colour

# 583
Преди дни като на шега купих някакво матово червило на Максфактор намалено на 12 лв. в дрогерията. Няма махане това чудо. Нюд е, той е единствен и не мога да го изтрия по никакъв начин, освен с почистващо или с мокри кърпи. Доста добро е за парите си. Изсушава леко, но на устните не се усеща. Аз ползвам само висок клас червила и това ме изненада наистина.
Денси, това ли е:
https://www.maxfactor.com/uk/lips/lipstick/lipfinity-lip-colour
Не.
https://www.maxfactor.com/int/lips/lipstick/lipfinity-velvet-matte

# 584
  • София
Да се включа и аз по темата за въпросното червило на Chanel. Simple Smile Подарих го на майка ми, която честно казано не остана особено впечатлена. Каза ми, че е имала много по-приятни и трайни червила. Аз такава реклама му теглих за трайността и комфорта Grin, но след 2 кафета и малък сандвич се изтривало. Отделно не ѝ хареса, че е доста меко и свършва бързо. За един месец вече беше наполовина.

Жаки, точно за същото написах и аз. При мен се беше изтрило с изяждането на един кроасан, при все че аз не си изяждам червилата - употребих го в преносен смисъл. Да, пише като пастел, но от меките и се чупи, не се учудвам, че й е свършило бързо.

Споделих мнението си за въпросното червило, защото го пробвах.Смятам,че темата е за споделяне на впечатления. В повечето случаи, когато излезе нещо ново, се стремя да го пробвам и ако има само положителни мнения, а моето не е такова, започвам да си мисля, че нещо аз не правя като хората или пък ми се е паднал точно на мен кофти продукт. Нямам любима марка за грим, купувам това, което ми трябва и ми харесва. В момента отварям едно от новите Lip glow на Диор и се надявам, че е точно толкова хубаво, колкото старите, че и повече.

Общи условия

Активация на акаунт