МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 465
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Аз онзиден търсих филър в поне в пет магазина в Кьолн, но не намерих нито филър, нито с кутия. Беше страшна лудница и ни ми се търсеше свободна консултантка, но не е спряна, защото в сайта не немския Дъглас има. Искам да сменя цвета обаче и трябва да видя наживо.

# 271
Check Please, май имаш предвид свободната пудра, а аз търся VITALUMIÈRE.
Последно ползвах LES BEIGESHEALTHY GLOW SHEER POWDER и не бяхтърсила VITALUMIÈRE, но явно са я спрели, никъде онлайн не я откривам Sad

# 272
Check Please, май имаш предвид свободната пудра, а аз търся VITALUMIÈRE.

Не говоря за свободната. Но не в Дъглас, а в друг немски сайт съм я гледала, в който обаче не е в наличност. Joy Не знам дали е спряна, защото в сайта на Шанел си стои.
https://www.parfumdreams.de/CHANEL/Teint/TEINT-GRUNDIERUNGEN/VIT … 44381.aspx  

# 273
Аз свободната Vitalumiere имам предвид, с кабуки четката Simple Smile

# 274
OK, разбрахме се. Blush

# 275
Това е любимата ми високопокривна пудра. Нямам я сега, дано не са я спрели. До преди няколко месеца си я имаше.

# 276
  • София
Здравейте! Искам да купя за подарък от мъжките козметични комплекти на Дъглас. Тяхната си марка. Бихте ли ми дали отзив за козметиката тяхна марка?  Става ли или да се насоча към нещо друго?
Благодаря!

# 277
  • Варна
Дами, в МАС ще има 30% намаление на продукти за устни и очи,  от днес до нова година, и по този повод искам да ви питам, моливите им за устни заслужават ли си? Ако си заслужават препоръчайте ми цвят подходящ за Merh, и за  Velvet Teddy.

# 278
  • Sofia
Ако си заслужават препоръчайте ми цвят подходящ за Merh, и за  Velvet Teddy.

И аз се интересувам от такъв молив. Simple Smile

# 279
  • София
Mehr с молив Soar.

# 280
Дами, в МАС ще има 30% намаление на продукти за устни и очи,  от днес до нова година, и по този повод искам да ви питам, моливите им за устни заслужават ли си? Ако си заслужават препоръчайте ми цвят подходящ за Merh, и за  Velvet Teddy.

За всички продукти ли е намалението или за определени?

# 281
  • Варна
*

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 16:00 от Dominique7

# 282
  • Sofia
Не се отваря линк-ът при мен. Simple Smile За какво става въпрос?

# 283
Цитат
Само от 12.12.2018г до 31.12.2018г в обекти МАС Дъ Мол, МАС Мол София и МАС Парадайз всички грим продукти за очи и устни са с отстъпка от 30%.

# 284
Дали намалението ще важи за малките червила?

Общи условия

Активация на акаунт