МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 469
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Не знам, не съм правила гримове с нея, днес я купих. Цветово за мен е всекидневна с матовите цветове и празнична с брокатите. Аз брокати никога не използвам в ежедневие, че и по празници рядко, но много ми харесват матовите цветове в нея.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 21:03 от densi

# 256
  • София
Става за ежедневието без никакъв проблем. Имам и ползвам палитрата вече от месец и съм правила всякакви комбинации. Стига човек да си пада по цветовата гама - не мисля, че палитрата може да го разочарова 💜

# 257
  • София
Nude-а на Худа само да предупредя, че не е точно нюд, а лилава палитра. За дами със зелен нюас на очите е почти must have. Голяма красота е! Като я купих мъжът ми каза, че прилича на нещо гурме за ядене.
Според мен може да се постигнат и ежедневни, и празнични визии с нея.

# 258
Видях че някой спомена нещо за палитрата на too faced с 4 ружа- СТРАХОТНА! Купих си я преди 2 седмици и я използвам абсолютно всеки ден,забравила съм всички други ружове и хайлайтъри. Не знам дали всеки би я харесал,но на моята мазна кожа продуктите издържат и седят доста добре. Аромата също ми харесва много.

# 259
Здравейте момичета, може ли да ми препоръчате при кой да си направя грим в Mac - The Mall  Blush
Преди 2-3 години бях пробвала при едно от момичетата, но не ми хареса и за жалост не и помня името. Също ще съм благоданра да ми препоръчате продукт за първи стъпки в контурирането.. предпочитам прахообразен, бях си харесала STEP-BY-STEP CONTOUR KIT на Smashbox, но мисля, че го няма в България.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 16:07 от MaRin4et0

# 260
Търси управителката Мануела, мисля че се казва, страшно сладка руса мацка. И другите две са добри. Те създадоха нов много готин и свеж екип. Правят разчупени, оригинални гримове и са креативни. Могат и класика де. От старите няма никоя мацка вече там.

# 261
  • Пловдив
Момичета, може ли да ми припомните каква беше цената на MAC Fix+?

# 262
  • Sofia
Харесала съм си един парфюмен комплект. Някой спомня ли си дали през последните няколко години Sephora и BZ / Douglas са пускали -20 или -25% на парфюми около Коледа и НГ, а може и малко след това? Simple Smile
На Black Friday се сдобих с друг аромат...

# 263
  • София
Харесала съм си един парфюмен комплект. Някой спомня ли си дали през последните няколко години Sephora и BZ / Douglas са пускали -20 или -25% на парфюми около Коледа и НГ, а може и малко след това? Simple Smile
На Black Friday се сдобих с друг аромат...

Предни години имаше около Коледа или около Черния петък намаление 20% на комплекти, но дали ще има и тази година, според мен няма как да се знае. Ако добре си спомням, в БЗ/Дъглас имаше намаление на комплекти и след Нова година, но не помня около Атанасов/Антонов ден ли беше или преди това Иванов/Йорданов ... ако не ти е спешно, изчакай.

# 264
  • Sofia
Не ми е спешно, ще изчакам, благодаря ти. Simple Smile

# 265
Дами, пак аз с този cult beauty. По какв начин идват нещата - поща/ куриер и какъв куриер. Мерси Simple Smile

# 266
  • София
Дами, пак аз с този cult beauty. По какв начин идват нещата - поща/ куриер и какъв куриер. Мерси Simple Smile

Поръчките идват с куриер-FedEx.

# 267
Makeup Application
(60 мин. 100 лв. под формата на закупени продукти)
Безупречно и страхотно. Всeки ден и при специален повод. От основата до устните и миглите. Влючва Face Chart, така че да можете да го направите  и сами вкъщи.

Това го предлага някой във форума ли? Моля за пояснение

# 268
Това го предлагат в Мас.

# 269
Някой да е мяркал някъде VITALUMIÈRE LOOSE POWDER FOUNDATION на Chanel или е спряна?

Общи условия

Активация на акаунт