МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 472
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Моята още я няма, мрън! Дали не е заради това, че поръчвам за пръв път или заради черния петък... вашите поръчки от тогава ли са?

# 241
Моята е от тогава и я няма, споко. НЯма общо. Аз съм поръчвала от тях и преди. Просто вероятно са в други камиони. Пише ми, че е in transport

# 242
Момичета, каква е цената на advent beauty календара на Дъглас?

# 243
Момичета, каква е цената на advent beauty календара на Дъглас?

http://bemedio.com/partners/douglas/114/docs/DOUGLAS_Advent_calendars.pdf

# 244
# 245
  • София
Голямо разочарование са единичните сенки от новата колекция на Шанел. На суоч на ръка се разпрашиха и изчезнаха за по-малко от минута.
Бюти бей пратките ми пристигат обикновено с куриер. Чакам и аз една от малко преди Черния петък.

# 246
  • София
Аз пък съм тотално разочарована от червените бутилки за Коледа на Шанел 5 и водата. Не видях цената им, че нямаха етикет в нашата Сефора, но ако са по-скъпи от нормалните, за мен лично не си заслужава.

# 247
300 лв. са. По- скъпи са и нямаха тестери. Засега няма да си купя, а мислех едно ЕДП да взема за Коледа.
Сенките обаче ми харесаха. Взех бронзовата, не ми се праши. Харесах много и зелената тя се маже като масло, и светлите.
Купих си след любов от пръв поглед червения металически глос от колекцията и оттогава постоянно ме питат с кое червило съм. Вчера ме спряха на улицата, което ми се е случвало много рядко. Страшно красив е.

# 248
  • София
300 лв. са. По- скъпи са и нямаха тестери.

В The Mall тази вечер имаше тестери и на двата.

# 249
Глоса и аз много го харесах, но само от ревюта в нета. Тук го има вече, така ли? На каква цена е?

# 250
В Леро няма тестери.
Глосът е мисля 64 лв. Страхотен е, страхотен. Металически, не лепне, много красив цвят, но не е точно червен. Издържа без ядене и пиене, иначе пада. Гъст е и трябва да се внимава с нанасянето, но апликаторът боздуган на Шанел е хубаво измислина работа за мен.

Другият глос обаче ми стои като на болна. Сивкав и неприятен сам на устните. Върху червила става, но аз не го искам.

# 251
  • София
Днес минах през Сефора в Парадайз и попитах за палитрата Tickled peach на TF, която споменаха в съседна тема. Показах я на момичето на касата и след кратко чудене ми отговори, че нямат малката, но имат по-голям вариант и ме насочи към щанда на марката, където се намират палитри, които нямат нищо общо с тази, за която попитах. Не трябва ли да са по-добре информирани  Thinking Ще продължа да правя опити да се свържа по телефона със Сефора в Дъ Мол за да попитам дали там я имат още налична.

# 252
Беше в Сефора Дъ Мол на касата, когато аз я купувах. Може да им звъннеш по телефона, да не се разкарваш

# 253
И аз днес отидох да си купя Нюд на Худа и потърсих тази палитра, но не я видях, а намерих една голяма Праскова с четири големи ружа за лице, която е страхотна и сигурно ще купя.

Палитрата Нюд на Худа е великолепие някакво. Невероятна е. Heart Eyes

# 254
  • Toronto
Палитрата Нюд на Худа е великолепие някакво. Невероятна е. Heart Eyes

densi, как я преценяш, като за всеки ден става ли или е по-празнична? Такава блъсканица беше в Сефора като ходих последния път, щото Anastasia (Beverly Hills) идвала, та опашки, опашки... Немах нерви да я търся и да я пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт