МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 420
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
Не визирам теб, просто повечето отзиви са кофти, а аз съм екзалтирана от находката.

# 391
Коледните неща със сигурност не са с изтичащ скоро срок на годност. Но погледнах намалените ФДТ-ни на Кат вон Д (цветове от medium към по-тъмно) и срокът им беше до декември 2019 г. Мисля, че е напълно възможно да се изхарчи в този срок, не е много дълъг, но все пак е цяла година.
Между другото да, находка си е на намериш фдт в светъл цвят. От тези на Кат нямаше, но пък пудрата я имаше и в светли цветове.

# 392
Само ФДТ на Кат ли са намалени? Нещо червилца,това онова. Харесала съм два три цвята, ако са намалени ще е супер.

# 393
Девойки, кой е хваленият руж Dandelion на Бенефит? Гледах, гледах, има само хайлайтър и финиш пудра, която не знам как може да мине за руж. И продавачката каза, че няма такова нещо.

# 394
# 395
Ами това е пудрата и стои точно като пудра.

# 396
За мен е руж, не пудра.

# 397
Вероятно може да се ползва за руж, но си пише brightening finishing powder и е точно такова.

Както и да е. Просто помислих, че говорите за руж и потърсих такъв.

# 398
За мен е руж, не пудра.
За мен също! Много любим продукт за светлата ми кожа.

# 399
Не знам, трябва да е чисто бяла кожа и пак ще стои като розовееща пудра, защото няма почти никакъв пигмент, а и е с пудрен финиш, макар че има малко фин брокат.
Исках да кажа като препоръчвате руж, все пак да споделяте, че не е точно руж, защото някои може и да не четат и да си купят за 32 евро пудра, която не им трябва. Joy Hug Затова пък хайлайтърът е страхотен.

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 20:39 от Анонимен

# 400
Ами не знам моето е мини и аз го ползвам за руж. Не съм много бяла 20 номер съм на Шанел. От СС крема 30.

# 401
  • София
Не визирам теб, просто повечето отзиви са кофти, а аз съм екзалтирана от находката.

Твърде вероятно визираш мен. Моето мнение е в резултат на наблюденията ми от предишни намаления. Може измежду много артикули да има и находки, но повечето, поне на мен, винаги са ми правили впечатление на продукти, сякаш върнати от клиенти, със смачкани опаковки и дори някои отваряни. Да, има попадения. Например, на някое от предишните намаления имаше намалени с 30% чисти парфюми на Шанел, които са доста скъпи, но пак подчертавам прашасали и със смачкани кутии. Лакове за нокти на Шанел без кутиите или с ужасно смачкани кутии. Въобще, ако нещо можех да си харесам на Диор и Шанел, то външния му вид не ме блазнеше за покупка, а на някои срока на годност изтичаше след 2 месеца.

# 402
Само ФДТ на Кат ли са намалени? Нещо червилца,това онова. Харесала съм два три цвята, ако са намалени ще е супер.

Има, писах по-нагоре, но повечето червила са в доста ярки и странни цветове.

# 403
Veka, и теб не. Точно както написах-като цяло се изкефих на това, което купих-крема на Sol за крака, чийто аромат обожавам, фдт-на на la prairie, комплекта мат червила на КАТ Вон Ди. Видях и тестери на някои неща, които бяха свършили. Като цяло-не беше като намаление на палитри, което много повече ми топли сърцето, но пустия ФДТ много ме стопли и днес. Мисля с това да завърша шопинга за годината, все си обещавам, но нито продавам/заменям, нито спирам.

# 404
Аз много му се чудих на това глухарче на Бенефит като хайлайтър. После си харесах Hourglass и сега пак не знам какво искам. Иначе в сайта, това, което Check си е купила наистина го водят за руж, макар че ми се струва супер бледо.

Общи условия

Активация на акаунт