МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 395
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз съм доволна от намаленията в Сефора, които видях изложени вчера. Hug
Изкарали бяха Шанелите Joy- новите мат червила 2 бр видях, сянка в бурканче в 1 цвят, сенки стик или молив по 2 цвята. Лакове имаше. Червила -няколко бройки. Пудри нямаше, но за това пък имаше пудри на ДУ на ЕЛ, с която се запасих Heart Eyes -от 86 на 59,50лв., точно в цвета на фдт-на им, който разносвам във 2ра подред опаковка, че и привършвам даже.
Герлен -червила и глосове имаше. Последна Теракота имаше изложена, Момичето ми я показа- бронз с фини частици. Terracotta Ultra Shine
Кларанс-фдт, и други безинтересни ми неща.
КфД- течни матови червила, един розов основно в тъмни разцветки.
КфД имаха контур палитри на стелажа, кремообразни.
Уф, една снимка да бях направила, по-лесно щеше да ми бъде! ooooh!
Съфорумка ме помоли да видя за Нюд палитрата на Худа. Изчерпана била още по време на намалението на палитри. След януари ще я имало пак. Другите палитри ги имаше и бяха и те намалени.
Направи ми впечатление при проверката,че Шоколадите на ТФ вече са 100лв. ooooh! #Crazy newsm78

А, да ТФ като споменах- 1 хайлайтър и 5-6 ружа от прасковената серия изложени на намаленият щанд видях. Тук също беше вече споменато. Потвърждавам, пудра няма от същата серия.
Бека -розовия мини хайлатър е намален. Момичето ме посъветва да погледна сета с 3 хайлатъра в кутия на Бека за 68лв в момента.  Нямах време.
Намалена е четката на Бека за руж. Пак на стелажа.
Бяла козметика на Ланком имаше 2 крема, които са интересни -Хидра Зен с 30 спф и Хидра нещо си с 15 ф-р.
А, да! На път за касата-мернах подаръчни сетове, на ЕЛ -спирала с три молива пълноразмерни с гумички за опушване-в черно, сиво и кафяво за 53-56лв. по спомен.
Имаше и други подаръчни сетове -на Герлен видях нещо с палитра. Ама толкова мога да видя с мъж на пазар! Crossing Arms Peace Hug

# 436
В нашата сефора дали ще се продава новата колекция на Бека с Клоуи Кардашиян и Malika?

# 437
От намалението в Сефора дали има някои намалени спирали?

# 438
Имаше от комплектите на Ланком с молив и почистващото от шестдесет и няколко на 50лв.

# 439
  • София
От намалението в Сефора дали има някои намалени спирали?
Да. В комплект с 3 молива на ЕЛ. 53-56лв.  Peace Други не видях. Flutter

# 440
Здравейте, за много години Heart Имате ли мнение за хайлайтърите на Фенти, използвали ли сте? Или да ми препоръчате друг вариант от Сефора, може и Дъглас.

# 441
  • гр. София
На мен ми харесват както стиковете, така и прахообразнитв единички и двойки.

# 442
Здравейте, за много години Heart Имате ли мнение за хайлайтърите на Фенти, използвали ли сте? Или да ми препоръчате друг вариант от Сефора, може и Дъглас.

Аз съм много доволна от хайлайтъра на Бенефит. С леко нанасяне е дискретен, а ако искаш по-голям ефект може да се напласти.

# 443
Обожавам и препоръчвам хайлайтърите на Becca. Също и сърцата на Too faced.

Dandelion на Benefit на мен лично не ми харесва. Струват ми се по-едри частиците и самият цвят, нещо не е моят.

# 444
Да, явно е строго индивидуално. На мен пък сърцата ми стоят като на палячо. Може би е най-добре на място да се пробва.

# 445
Абсолютно, цвят на кожата, очи, коса. На Becca има много цветове, станаха ми любими напоследък. Имам Opal и C pop.

# 446
  • София
Becca и аз ги харесвам. Много фини, с много нюанси, така че може да избереш точния за твоя тон, лесни за нанасяне и възможност да играеш с нанасянето - повече или по-малко.
И огромно количество, което е характерно за категорията, де. Има ли човек, който някога е привършвал хайлайтър ми е чудно Wink

Редакция: и глас за МaryLou Manizer на theBalm - универсален цвят, също много фин, позволяващ наслагване

# 447
Обожавам Becca Champagne Pop, но имайте предвид, че наистина са крехки. Буквално от нищото ми се натроши, не е пътувал в куфар, не е тряскан, не е изтърван - нито самостоятелно, нито в чанта. Натроши се. В момента си има памучно тампонче, за да уплътнява разстоянието между самия продукт и капачето.

На Офра също ми допада формулата.
Заглеждам и сравнително новите на Нарс, формулата им е хубава, но ефектът е твъъъърде лек за моя вкус, няма много общо с показаното в Ютюб.

Търся си някакъв по-светъл аз, но не сигнално бял. Възглагах надежди на Capri на Нарс, но може би ще си взема Мерито.

# 448
НА Becca vanilla quartz е разкош.

# 449

Dandelion на Benefit на мен лично не ми харесва. Струват ми се по-едри частиците и самият цвят, нещо не е моят.

И на мен не ми харесва. Направо ми е никакъв и много ме е яд, че го взех. BECCA най-много ми харесват от тези, които имам.
НА Becca vanilla quartz е разкош.

Приятелката на сина ми вчера си го взе, разкош наистина. Отивам и аз за него.Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт