МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 59 881
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Аз въобще не харесвам базата на Смашбокс. На Боби Браун е друга работа.

Пари за гримове давам сравнително много, но въобще не ми идва на ум как да платя 113 евро за палитра, на която на всичкото отгоре няма да ползвам всички цветове. Всеки си знае де.

# 661
  • София
Бих ти препоръчала на погледнеш базите на Смашбокс (Праймарайзър) в Дъглас. А от Сефора харесвам базата за сенки на Too faced и новия им born this way коректор. И Urban decay all nighter setting spray.
във ясички Дъгласи ли има Смашбокс

Не, само в Сердика ги има.

# 662
Здравейте,
Имам нужда от малко помощ в избора на хидратираща овърнайт маска. Нямам опит, а искам да пробвам ефекта. Загледала съм се в DIOR Hydra Life Jelly Sleeping Mask и CHANEL HYDRA BEAUTY Masque De Nuit Au Camélia. Може ли отзиви за тях? Ако някой има положителен опит и друг подобен продукт, ще съм благодарна да го сподели.

# 663
Бих ти препоръчала на погледнеш базите на Смашбокс (Праймарайзър) в Дъглас. А от Сефора харесвам базата за сенки на Too faced и новия им born this way коректор. И Urban decay all nighter setting spray.
във ясички Дъгласи ли има Смашбокс

Не, само в Сердика ги има.
Аз лятото купувах палитра на Смашбокс от Парадайз.

# 664
Разбира се, че ги има и там. По- горе е написано къде точно се продават.

# 665
  • София
Да, поправям се, и в Парадайз ги има. Няма ги в Дъ Мол.

# 666
В Мол София, Парадайс, Сердика център има Смашбокс. Харесвам базите им light, Primerizer, Pore filler. Обикновената им силиконова не ми е фаворит.

# 667
  • Canada
Bliss, със споменатите нямам опит, но съм изхабила няколко опаковки от Origins Drink Up-Intensive Overnight Mask и е разкошна.

Става и за около очния контур Heart

# 668
Моят опит е от Primerizer. Нищо не прави.

# 669
Моят опит е от Primerizer. Нищо не прави.

На мен ми хидратира чудесно кожата, без да стои мазно. Но аз съм с мазна кожа. На човек със суха кожа може и да не действа така добре.

# 670
Аз от праймър хидратация не търся. Добре дошла е като бонус (при Primerizer  не я усетих), но не с тази цел го ползвам.

# 671
Неговата идея е да е нещо средно между primer и moisturizer. Ако търсиш нещо, което да удължава дълготрайността на грима, другите бази на Смашбокс са по-подходящи.

# 672
  • У дома !
Отидох до Инглот, купих си сенки 2 бр.,помолих продавач-консултантката в случая и гримиьорка да ми помогне да си избера цвят за фдт като казах, че искам да видя как ще се задържи на лицето ми през деня....
Тя ми сложи от едната страна на лицето един цвят,а от другата страна малко по-светъл и каза да отида да се видя на дневна светлина до вратата като ми даде огледало.Преценихме,че с по-светлия нюанс съм по-добре,след като седнах отново на стола ми даде пакет мокри кърпички (бебешки на Бочко)за да си почистя лицето от фдт и това беше....
Смятате ли,че е професионално да не дават тампончета с дегримьор,мицерална вода или други продукти за почистване на грим? В Сефора и Мак никога не ми се е случвало да ми дадат мокри кърпи за да си почитта грима.А и не можах да видя как се задържа фдт на лицето ми,защото тя въобще не ми сложи отново,а отиде на касата да ми маркира сенките,които си бях избрала преди това.Да кажа само,че отидох нарочно в магазина без капка грим по лицето....И в тая връзка на Мак,кой фдт бихте ми препоръчали? Искам да е лек, средна покривност и да не стои мат.Със смесена кожа съм....

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 05:47 от TiFoNi

# 673
Аз вчера пробвах face and body на Мак сефте, не е средна покривност, но има някаква интересна озаряваща способност и въпреки, че моята кожа се вижда, изглежда добре, издържа до 02.00 въпреки леката си текстура.
Относно отношението и очакванията- в началото на годината, когато започнах по-вманиачено да посещавам Сефора, преди да се запозная с дамите, които работят там, имах много кофти опит с отношение там. За съжаление се случва, вече ясно обяснявам какво искам и директно искам тестери, това обаче 85000 ФДТна по-късно...

# 674
Отидох до Инглот, купих си сенки 2 бр.,помолих продавач-консултантката в случая и гримиьорка да ми помогне да си избера цвят за фдт като казах, че искам да видя как ще се задържи на лицето ми през деня....
Тя ми сложи от едната страна на лицето един цвят,а от другата страна малко по-светъл и каза да отида да се видя на дневна светлина до вратата като ми даде огледало.Преценихме,че с по-светлия нюанс съм по-добре,след като седнах отново на стола ми даде пакет мокри кърпички (бебешки на Бочко)за да си почистя лицето от фдт и това беше....
Смятате ли,че е професионално да не дават тампончета с дегримьор,мицерална вода или други продукти за почистване на грим? В Сефора и Мак никога не ми се е случвало да ми дадат мокри кърпи за да си почитта грима.А и не можах да видя как се задържа фдт на лицето ми,защото тя въобще не ми сложи отново,а отиде на касата да ми маркира сенките,които си бях избрала преди това.Да кажа само,че отидох нарочно в магазина без капка грим по лицето....И в тая връзка на Мак,кой фдт бихте ми препоръчали? Искам да е лек, средна покривност и да не стои мат.Със смесена кожа съм....

Някакво елементарно неразбирателство се е получило, което лесно е можело да бъде решено с отваряне на устата.
"Извинете, а дали бихте го нанесли, за да видя как ще се задържи през деня" (щом е забравила какво си казала в началото)
"Извинете, а дали може да се гримирам тук, за да преценя как ще изглежда накрая на деня".

Тъкмо получих първия си по-скъп фон-дьо-тен (поръчах от нотино, че е доста по-евтин там). За целта съм го тествала 3 пъти - разбирай, отишла съм в Сефора три различни пъти без капка грим и съм се гримирала от-до, защото ми е важно да си пасва с моите продукти, аз нямам 100 различни основи, пудри и ружове, че да мога вкъщи да си играя на mix and match.
Обяснила съм и трите пъти на консултантките какво искам да тествам, че ми е първа такава покупка и искам да съм сигурна и че не съм блогър, влогър или колекционер и е важно да ми пасне. Срещнала съм само 100% разбиране, усмивка и "О, ама разбира се!". Включително ми носеха и фдт, и останалите продукти, които тествах до масичката за гримиране. Много съм доволна лично аз от отношението. В Дъглас пък седях да тествам продукти за устни на YSL и да си говоря с мацката за подтонове, конкурентни продукти и смисъла да се дадат купища пари за готин продукт Laughing В бутик на Ести пък отидох с бурканче да ми отлеят за проба. В МАС бях влязла - отново за първа поръчка, не е като да ме знаят, за да тествам комбинация от молив за устни и червило. Също обясних, че искам да се разходя и да видя как ще стои, как ще се изтрива, понеже аз не събирам грим, а имам само добре работещи продукти. Изкефиха се, помогнаха ми, всичко 6, върнах се след няколко часа да купя Simple Smile
На всички места съм срещнала безупречно отношение (не просто учтиво, а в същото време тайно да ми въртят очи и да се чудят "ква е тая")
В Инглот (поне в Пловдив) също са доста мили и нямаше да ти откажат.

Абе, поуката от този ферман: въобще не се притеснявай да отидеш и да си тестваш като хората. Нито е нахално, нито им пречиш, нито ги ангажираш по някакъв начин. И не защото клиентът винаги е прав (напротив!), а защото имаш съвсем разбираемо желание, учтива си и комуникираш правилно с консултантките, на които това им е работата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт