Октомврийските деца започват с бели от сутринта! - Тема 22

• 63 652
  • 671
  •   1
Отговори
# 105
Chuby,извеждам я,но не е достатъчно да й падне тока. За час изобщо не може да се измори. Лятото и от жегата явно,а и повече време навън беше ок. А сега сме болни всички и нямам и сили да ходим на снега,че се пързаля,пада на леда,страшно е.

# 106
Ей голямо затишие настанало тук Blush
Ние се пробваме пак с яслата и се надявам да е за повече от три дни.Дано не го събори пак някой ясленски вирус. Давайте отчет как са мъниците ☺

# 107
Вярно много тихо.
Краси,успех с яслата.
Нашия вирус мина,за сега сме ок,ноо скука. Чуди се цял ден какви бели да измисля. 😃 Искам вече да си ходи тая зима. Стига ми толкова. Или хайде ще изтърпя и този месец,но толкова. 🙈😂

# 108
Аз си трайкам, защото за жалост няма с какво да се похваля. От понеделник беше на ясла и е сряда ми се обадиха да ида да си го прибера, че кашля. Точно три дни... Не знам къде ще му излезе края, не виждам светлина в тунела с тази серия от боледувания. И сега пак е добре, защото още съм в отпуска, но от януари ще е страшен екшън като се върна на работа. Кой ще го гледа, идея си нямам Sad

# 109
  • София
Тези дни си мислех, че не съм писала. Хормоните ми бушуват, а аз се опитвам да ги овладея. Сложно.

Баткото е добре. Ходи на ясла. Да чукна на дърво, добре е. Определено има значение, че вече е втора година на ясла.

Оказах се в ученическият комитет в яслата, поради липса на желаещи. Мисля подаръци за коледното тържество. За съжаление незнам как се реши, но сумата, която се събира, е доста малка и сега се чудя какво да намеря за подаръците. Ще ходя до Джъмбо тия дни.

Пуканка обаче е с обрив по бузките и вратлето. Все се надявам да е външен дразнител. Ще взема нещо на Юриаж. Ако до 5-6 дни не се оправи обаче, трябва да сменя млякото. Дано се размине алергия. Наддал е 1,2 кг и е голяма Пуканка вече.

Майка ми ще идва утре на гости за няколко дни. Ще пробвам да поспя, че много ме мъчи безсънието.

Бяхме 4 дни на почивка. Е, аз съчетах с едни работни срещи, че ми беше полезно, а ММ остана с децата в хотела. Голямо мрънкане му удари и бях се понапрегнала повече.

# 110
Мисис, дрънни едно вино на момента!

Аз съм в предколедна треска, доста дечица се родиха на приятели докато ни нямаше и поръчвам сега подаръци в несвяст. На баткото днес му беше последен учебен ден, утре ще имат театър и запразняват. Някак ще трябва да оцелеем десетина дни с двамата вкъщи. Дребната и тя караконджул като майка си, за цял ден се събира половин-един час сън, вечер също се буди няколко пъти да суче, изобщо екшън. Ще пия и аз едно вино.

Косата с първородния към 3-4 месец само дето не ми окапа, имаше някои тооолкова рехави участъци. С втората бременност се позакрепи, спря да капе и сега пак се мотат вълма по пода. И ММ се жалва нещо от космите и ми вика “каква ти беше хубава косата през бременността, да вземем да си направим още едно” 👀 Идеаше ми да го цапардосам с нещо ТЕЖКО!

# 111
Ели, и аз броях три дни, и викам на мм дано прескочим трапа та да изкара повече дни на ясла и да е здрав.
Мисис, да минава обрива на малката Пуканка!
Фифи, сигурно е много вълнуващо да си дойдеш в България с две съкровища Simple Smile.
Anyyyone, и аз искам да е лятооо или поне да не е студено.

# 112
Краси, оставИ сълровищата, не съм виждала снях от началото на 2016, пък обичам зима ❄⛄⛄ То и за мъника ще е много интересно надявам се, само имам спомен, че не беше фен на многото дрехи, ама ще свикне. Писна ми вече Коледа по джапанки, накичили ми тука едни лампички по палмите, ааа! Ще гледам да постна няколко снимки де, хубава е украсата, просто ми е неестествено в топлото.

Ох дано се закрепят дечицата, на мен ми обясняваха, че едно, в някои сезони и две разболявания в месеца са си съвсем средна работа и очаквани, но е много гадно да ти е болно детенцето.

# 113
Дами, аз няма да задълбава, че само си въртим вируси от десет дни, парцал съм, толкова много неспане и сноване между стаите, един след друг вдигаха температура, кашлят, сополи олееее ... Дали имам 7-8 часа общо спане не знам ....
На мен в яслата направо ми казаха, че за момичетата искат детска количка за кукли и бебе ... Е, отидоха 50+лв и играчките остават там. Аз очаквах да е нещо дребно 15-20лв, а то ...
Фифи и аз искам сняг, да вземе да навали и да скове -10 и да вземе да изтрепа тея бАцили, че ми дойде до гуша.
Мисис, каква е тази ученичепска група, та те не са ли на ясла, още не могат да си обършат дупетата, да смятат ли ги учат????
Патето много обича да реди пъзели и вече се оправя и с такива без дръжцици, обикновенни, но с по-едри части. Научила е буквите на мама, тата, бебе, баби и дядовци, дори на вуйчо и чичо барабар с гаджетата им Simple Smile
Почва да се отпуска са приказва и вече се разбира, та, криво ляво истериите намаляват или ми претръпна главата от тях, не знам.
Хайде хубав уикенд от мен!!!

# 114
  • София
Фиффи Много хубав съвет за виното, много хубав!

Ще оцелеете, как да не оцелеете. Да живеят играчките и технологиите!

Pure_nature Пожелавам да спадне температурата и да се наспиш!

Иии.. родителски актив било Blush Ох, няма мозък, няма... BlushBlushBlushИзтече в малкото по време на бременността. Няма да го оставим глупавко него я... Joy

# 115
Здравейте момичета ние сме добре влезнахме в ритъм. Аз ходя на работа малката на ясла.Напрежението и проблемите ми идват в повече и всичко ме сърби ....пак ще пия нещо за нервите Милгама....и чаша розе хубава вечер и повече здраве на всички

# 116
Пюр, да оздравявате бързо.
Роузи, ще ме умориш с тоя изтекъл мозък 😂
Ани, пии си виното, проблемите ще минат.
Ние сме на ясла, продължава да мрънка сутрин, но е нормално. Аз с много голям зор успях да си пусна още неплатена отпуска, и вече виждам че не ме харесва работодателя......та може и работа да търся.

# 117
Привет, момичета!

Влизам да ви пожелая едни светли празници! Нека бъдете с любимите си хора, заобградени от мир и любов! Посрещнете весело Новата година!

Прегръдки за всички!

ПС: И да купите на всички мъници мноогоо подаръци! 🤪

# 118
Iid-че, ма много рано, мари Joy Изчакай още поне една седмица!

# 119
Lid сигурно е тръгнала към някоя пиперлива екзотична дестинация без вифи, само море, плаж, палми, идилиия...

Общи условия

Активация на акаунт