Октомврийските деца започват с бели от сутринта! - Тема 22

• 63 634
  • 671
  •   1
Отговори
# 540
Да,част от играта,обаче на мен не ми е ок да я гледам сополива. Утре май няма да я пускам. Седмица ще я лекувам,поне до рождения ден на 31-ви да се оправи. Всички като ги взимаме са със сополи. Ми как да се оправят като все някое точи?! УжасТ. Я кажете давате ли нещо за имунната и какво? Аз трябва да взимам нещо,но тя сиропи не иска,ще са явно някакви мечета или бонбонки. Капките ги мрази много,също и спрейовете,но я натискам и пръскам морска вода.
Аз пък съм с херпангина. Дано не хване и тя.

# 541
Аз давах миналата зима Биозин, но особен ефект не видях.Почти всяка седмица беше болен. Сега давам Имунобор, но полужението е пак същото. Та май е само за мое успокоение даванането...
Ние сме с ангина също ....

# 542
  • София
Аз давам Имуномикс, че това беше на 50% намаление последно. Иначе Софарма пуснаха сега едно сиропче Имуно бета форс кидс, което мисля да пробвам другия път. Като изключим алергията, тоя месец се държим. Даже вече момченцата в градината въртим... Joy

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 11:36 от Innerlane

# 543
Здравейте, за имунитета давам черен бъз с мед и шуслеровите соли...Тази седмица държи фронта цяла седмица, но според мен е важно и да им харесва средата, моята направо е влюбена в градината ... и аз също, ако може и мен да ме вземат там по цял ден да правя пластелини и да лепя картинки вместо да бачкам Grinning

# 544
Давам Биозин кидс, витамини и ... това е. Всяка вечер, след градина, промивам носа с физ. р-р и продухвам.
Имам домашен сироп от Бъзак, но не го иска....

# 545
Привет, момичета! Аз давам доста неща от продуктите на Аквасорс-коластра, зелена енергия, есенциални мастни киселини, витамин Д и бифидус (пробиотик). От една година използваме у дома и етерични масла на Дотера и имаме дифузер, който пускам вечер в детската. Миналата година давах Резиста кидс, сякаш бях доволна. Абе, майките са таргет група “луди за връзване” Simple Smile Готова съм на всичко да си спестя непрестанни боледувания, болнични и мъки.
Хубавото е, че малкият обича да пие билков чай с мед, билкова отвара, не от пакетчета. Сега слагам и лимон, а като беше болен даже и джинджифил. Смятам, че това му помага.

# 546
  • София
Подсещате ме, че не съм давала омеги скоро. Което е наложително, понеже моята не яде нито риба, нито ядки. Май станахме достатъчно големи за Мьолерс вече... не че и Ескимото не ми свърши същата работа преди време.

Иначе я виждам, че в градината е почнала да заглажда косъма. Като я питам какво са яли на обяд, често казва таратор или супа, ама тия бузки няма да са от таратор и супи. Joy Поне вече не се притеснявам, че стои гладна. Вкъщи като нещо не й хареса, започва да реве сърцераздирателно и аз рано или късно поддавам и готвя друго, но явно там се е научила да си яде наред, понеже няма кой да угажда на капризи.

Иначе съм доволна от заниманията в градината. Повтаря си някакви думички и изрази на английски, научили са я да брои до 20 (аз съм я учила до 10 само) и се хвали, че най-после е започнала да взима топката на момчетата Sweat Smile

Тия дни времето е хубаво и от градината много ги извеждат. Аз забелязах, че в нашата градина има няколко площадки и групичките играят разделени...

# 547
  • София
И малкото октомврийче имаше торта Simple Smile Минавам да се похваля - издържах си вчера чудесно държавния изпит с 5,50 и вече завърших. Simple Smile

После духнахме и първата свещичка на дребосъка. Празникът е в домашни условия с балони, торта и подаръци. Двата дребосъка са истински погром и не си представям повече празници навън поне още една година.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 10:18 от Мисис Роузи

# 548
Ели много ми изглеждат тез неща дето ги даваш, повечето даже се съм ги и чувала ... Да си кажа голяма полза има от градината, свикна много на режим и и минаха много от дивотиите. В къщи кара на хляб и лютеница, даже в най-тежките моменти на неядене никога не отказа хляба и той направо ни спаси, доли когато почти месец си караше само на  хляб...българско чедо нали е, на хляб живее...Ние пак почнахме мъките за второ, шубе ме е от ин витрото, за това каквото дойде, това е...

# 549
Чубаче, радвам се за новината, късмет и дано леко и успешно да се получи бебока 💙
Аз започнах от август да им давам Биозин, всяка сутрн на гладно по една доза. Купихме си бавнооборотна сокоизтисквачка и всеки ден изпиват поне по 300-400мл пресен сок от плодове и зеленчуци.
Заформят по някой сопол или кашлица, миналата седмиц и повръщане за по ден, но нищо стрщно за сега. Друг е въпроса, пе атаката на вируси, бъцили и всички гадинки, тепърва престои!
Лека вечер, дами!

# 550
Чуби, и ние работим по въпроса за второ, но е мисия невъзможна.....първото е инвитро.Въпреки, че нямаме установен проблем.
Иначе вече е добре човечето и само пита за градината, но тая седмица ще е вкъщи.И на него много му харесва там и отива с голям кеф.Чак "чао"не ми казва понякога Simple Smile .

# 551
И ние още борим сопола,а ми се искаше да ходи на рд там,да черпи,да духат свещички,но не е оздравяла. Иначе не иска да ходи,от сега се пазари,че не иска,да не я водя,да си седи тук. 🙄
Успех на всички,които се пробват за второ! 🤗

# 552
  • София
Ние не сме имали сополи от рождения ѝ ден насам, когато бяха особено ужасни, но ги туширах набързо с Виброцил, в който излях флакон Гентазон.  Пръскам я с Хюмер и Куикс протект обаче ежедневно, понеже гледам, че в групата ѝ е пълно със сополивковци и сополивки пак... Гадното е, че тепърва иде зима.

Да ви питам, кога си прибирате децата от детска градина? Аз имам 2-3 дена в седмицата, когато съм си вкъщи в три и по принцип бих могла да я прибирам по-рано, но пък в тия дни те имат английски и футбол от 16:30 до 17:00 и ще е тъпо да си пропусне заниманията, които харесва и за които аз плащам съответно... Но пък като си я взема към пет и нещо са останали 4-5 деца максимум от групичката ѝ. Не че тя и тогава припира да се прибира - седим половин час на оградата да маха на децата и госпожата...

# 553
Ние го взимаме към 16.30ч, защото и при нас ако го взема в 17ч е само той и започва да се притеснява.

# 554
Аз едвам успявам да я взема в 6, но не е последна, ама са останали малко деца. Не знам как успяват родителите, баби/дядовци ли помагат, чудно ми е. Но госпожите са казали, че градианта работи до 7 и да не се притеснявам, че я взимам в 6...

Общи условия

Активация на акаунт