Тя на тоалетната ходи вече, но за това голяма заслуга има ДГ, защото там я научиха, пък и вероятно е гледала и по-големите деца там.

При нас в склада на Софарма още не знам да е постъпвала такава ваксина, но знам ли, някъде другаде може да има... Педиатърът ми каза, че ще е достъпна от догодина, но може и да е имал предвид имунизационния календар наистина. Е, за мен е вече твърде късно, струва ми се, но е хубаво да се знае като информация.

Въобще сме много далеч от това да си пазим играчките. А иначе постоянно ни врънка за куче
Нямам смелост засега за домашни животни. То аз след нея едвам смогвам да изчистя - буквално за един час игра и в стаята ѝ все едно бомба е паднала. Стените и вратата ѝ са изрисувани с фулмастери, чистя пластелин от паркета, намирам трохи от бисквити по всевъзможни места... Лудница пълна

Вече не знам да плача ли или да се смея. Той осъзнава кога му се ходи, казва преди да са тръгнали нещата, съобщава ни демек, но до там, просто си иска в гащите. Затова и стиска цял ден в градината и като се прибере го свършва у дома. Направо сме в задънена улица. Дано някой ден реши, че не иска вече в гащите. Безсилна се чувствам. Не искам да го насилвам, да не почне да стиска с дни, че и това не си е работа. Пу, все има по нещо с тези дечурлига-първо шишето, бибата, памперсите, сега пък гащите. Аман!