Кралски работи и клюки-20

• 58 961
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Майничка
Сигурно й е студено. Laughing
Харесва ми косата на Бриджит Макрон.

# 571
  • Някъде там
Тръпки ме побиват от тази Летисия,имам чувството че ако я видя на живо и ще избягам в обратна посока.Толкова ми е ужасяващо студена.
Аз за разлика от повечето харесах Меган.
Кейт също се е появявала с разголена рокля на официално събитие.Не виждам нищо нелепо и чак толкова грозно че мъжа с костюм тя разголена.

# 572
И тука са ми твърде голи раменете, но самата рокля прилича на рокля за събитие за разлика от тази на Мегън.

# 573
  • Бургас
На мен лично не ми хареса връзката през врата на Мегън . Все едно е тръгнала на плаж. Може би на повечето това не им е допаднало

# 574
  • София
Снощи я гледах тази рокля, хич не ми харесва. Сякаш и е малка и не е могла да издърпя презрамките на раменете. И инфантилните волани долу...Даже предпочитам Мегиното ансамбълче.

# 575
daviz , на едно мнение сме за Летиция. Кошмарна ми е! Не като външност, но като излъчване и характер. Толкова нервозна жена рядко съм срещала, такова чудо в къщи и 5 мин. няма да изтърпя. Smiley

Тази рокля на Кейт е просто ужасна! За пръв път да не  я харесам, иначе винаги ми е много елегантна. Костеливи рамена, а долу волани...кошмар. Явно всеки си има своите лоши модни дни. Smile

# 576
  • Майничка
Като басмена е тази рокличка, включително и десена. Направо края на 80те - спагети презрамки, ластична горна част и долна на волани.

# 577
  • До сърцето...
Днес се навършват 71 години от сватбата на Елизабет и Филип.
Те са ключили брак на 20 ноември 1947 г.  Горчиво! Sweat Smile

Въпреки датата, Бети е работила - посетила е Royal Institution of Chartered Surveyors, който е със 150 годишна история и има над 1200 акредитирани специалисти в областта на строителството, недвижимост и др.

# 578
Nature Sparkles Харесвам Летисия,не знам от кога са тези снимки но е страхотна..

# 579
  • Бургас
Дъщерята на краля на Мароко е навършила 11 години. Краля "вкара" тоалет Simple Smile
П.С Не знаех,че се е развел с жена си

# 580
  • До сърцето...
Да бе! И аз се изненадах... Но разбрах за това покрай статия за здравословното му състояние, и теорията беше, че развода е бил с цел отвличане на вниманието от влошаващото му се здраве, операцията на окото миналата година е началото, после аритмията, по това време някъде разбира за саркоидозата. Та това с принцесата идва след операцията.

Ето го със сина си
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 20:51 от Радика

# 581
  • Бургас
Това не е ли стара снимка? Вече трябва да е по-голям престолонаследника

# 582
  • До сърцето...
Смених я с актуална! Hug

# 583
  • Бургас
Това е синът му. Просто снимката е стара