Кралски работи и клюки-20

• 58 457
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Съпругът на принцеса Виктория ми е малко странен до нея.... Но пък са много сладки как карат!

Бях сигурна, че съм виждала роклята. А и си мислех си, че са стари снимки. Кейт ми изглежда същата! Blue Heart
Снимката с бебе Луи.... ау дядо и внук! 😍😍😍

# 91
  • Пловдив
Тези не ги бях чувала...сватбата е била март  Simple Smile
Синът на принц Ернст-Аугуст от Хановер - 32-годишният Кристиан, се ожени за дългогодишната си приятелка - 25-годишната Алесандра де Осма.

# 92
  • София
И преди и сега не ми харесва особено роклята на Кейт. Предишния път поне Кейт ми хареса, сега пак е пуснала косите и е много слаба.
Снимката с Чарлс и Луи е много мила, само не разбирам модно ли е напоследък така странно да изглеждат снимките - светлината и цветовете имам предвид. Като нереални са, не мога да го обясня  😕

# 93
Е той и Чарлс може да поживее доста, и двамата му родители са доста дълголетни...Simple Smile
Не е задължително . Той няма и 70 ,а изглежда много ,много остарял . Чудя се, дали зачервените му бузи означават обич към чашката или е от нещо друго ?
 Майка му на 70 е изглеждала много по -младолика.

# 94
Зачервените бузки май се срещат доста често при англичаните.

# 95
  • Sydney
Благодаря за темата, много е хубава Simple Smile

Само казвам, че роклята на Кейт (синята) е мноооогооооо доообреее, Страхотна е!!!!

Отивам да чета...

Изчетох - за генетиката и очите: Кейт е с зелени и от там Джордж е взел кафявото... родители със сини очи НЯМА как да имат дете с зелени кафяви и дрън дрън цвят, защото в генът за унаследяване на цвят синьото е рецесивен Алел, и няма как да се появи от никъде доминантните...

Може ли снимката на Луи с Чарлз, че не се вижда?

Някъде в ю туб има ли филма за Чарли???

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 10:48 от benitabeni

# 96
Е той и Чарлс може да поживее доста, и двамата му родители са доста дълголетни...Simple Smile
Не е задължително . Той няма и 70 ,а изглежда много ,много остарял . Чудя се, дали зачервените му бузи означават обич към чашката или е от нещо друго ?
Ами как не, нея филип я е слушал къде къде повече, отколкото Даяна - Чарлз Simple Smile

# 97
  • София
Принц Филип на 70...ми дядка си е и той, пък ей го на 97 гони https://imsvintagephotos.com/image/cache/catalog/products/SCAN-T … 260-1000x1000.jpg
И докато търсех снимка попаднах на тази https://www.vogue.com/article/queen-elizabeth-prince-philip-wedd … anniversary-plans...о боже, хванати са за ръка Smirk

# 98
  • в сърцето на един мъж...
Ох, малкия принц какви бузи има, разкош! Heart

# 99
  • Sydney
Ето го и филмът... не съм го гледала още, надявам се утре да намеря един час...

https://www.google.com.au/amp/s/startsat60.com/news/royals/princ … uis-catherine/amp

И клип на Кейт преди сватбата й

https://www.instagram.com/p/BpZnesalhW3/?utm_source=ig_share_she … hid=1a46ft2rx9cc4

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 13:04 от benitabeni

# 100
  • о`майна лунна нощ е
Ами нищо общо с вкопчената в Хари Мегън. Кейт веднага влезе в ситуацията - поздравява хората, подхваща разговор, обръща внимание, не се  върти на петичка оглеждайки се къде да се хване или да забие поглед.

# 101
Ами нищо общо с вкопчената в Хари Мегън. Кейт веднага влезе в ситуацията - поздравява хората, подхваща разговор, обръща внимание, не се  върти на петичка оглеждайки се къде да се хване или да забие поглед.
Кейт е голямо изключение в кралското семейство. Тя има собствено семейство, което е интелигентно, осигурено, обичащо, подкрепящо, съпричастно. Във всички битки, в които Даяна е била сама и Мегън сега е сама, Кейт има зад гърба си майка, баща, сестра. Да бъде успешна принцеса, майка на престолонаследниците и един ден кралица е житейска кауза на цялото сем.Мидълтън. Има на кого да се оплаче, без това да се разнесе по медиите, има от кого да поиска съвет.
Близките на Даяна навремето не са се интересували от нея и са я изтъргували. Близките на Мегън сега са още по-зле, освен дето я продават, ами и я излагат за жълти стотинки. Майка й не се брои, защото една птичка пролет не прави.
Освен това Кейт и нейните близки са закърмени с идеята за монархията, нейния смисъл и правила. Докато Мегън най-вероятно изобщо не разбира, а и едва ли някога ще разбере това. Чела съм за огромната културна разлика между американците и европейците. Тя стои с пълна сила между Мегън и Хари. Към това се прибавя огромната разлика в социалния статус. Меган я крепи до Хари само тънката нишка на чувствата. Най-вероятно тя го знае и за това се държи по този начин на публични места - подчертава силните си страни, за да скрие слабите. С времето ще се научи. Но разликата между нея и Кейт ще си остане - при Кейт да бъде част от монархията е в кръвта й /независимо, че не е аристократ/, при Меган ще бъде добре заучена роля.

# 102

И докато търсех снимка попаднах на тази https://www.vogue.com/article/queen-elizabeth-prince-philip-wedd … anniversary-plans...о боже, хванати са за ръка Smirk

Празнуват 70 години брак

# 103
Споделям 1:1 мнението на dariVale!
Подкрепата на родители и семейство играе изключително важна роля в израстването ни в живота. И при нас обикновените, и при кралете.

# 104
Ами нищо общо с вкопчената в Хари Мегън. Кейт веднага влезе в ситуацията - поздравява хората, подхваща разговор, обръща внимание, не се  върти на петичка оглеждайки се къде да се хване или да забие поглед.

Това за видеото от преди сватбата ли говорим? Защото аз малко се изненадах, ама в отрицателен смисъл. Такова ръкомахане не бях виждала. Simple Smile Тия ръце ги мята като вятърна мелница. Нещо, което днес разбира се, не може да се забележи. Явно добра шлифовка е имало.

Общи условия

Активация на акаунт