Кралски работи и клюки-20

• 59 158
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Мери и Фредерик. Ден 3

— Рокля от Heartmade
— Обувки от Valentino
Скрит текст:
посетили детска болница

# 106
  • о`майна лунна нощ е
Да, точно това видео имах предвид. Разбира се, че жестовете й не са обрани, но това го е постигнала вече, и то за много кратко време.
По отношение на семейството и подкрепата - спор няма. Имаш ли ги, зад теб ли са, ще се държиш по-спокойно и уверено. Но Мегън е била в месомелачката на Холивуд. Отдавна трябва да е свикнала да играе соло и да не разчита на съчувствие. А и не е съвсем сама. Вижда се, че майка й е с нея, кралското семейство я поддържа и й помага. Аз лично очаквах много повече от нея в публичните й изяви. Дразнещо плаха ми е. Едно присвиване, изгърбване, едни помахвания .. ох, не се ли изложих ... и това заваряване за Хари. Иска ми се да я видя със самочувствие, вдигнала глава. Херцогиня е все пак.

# 107
Брхх последната рокля на Мери изобщо не ми харесва. Все едно е навлякла нещо набързо. Летисия също напоследък не блести с нищо хубаво..

# 108
Мегън преди Хари е намахана мацка със самочуствие.
 Как от това

се превърна в това, не мога да си го обясня. Или е поза или ....

# 109
Мегън преди Хари е намахана мацка със самочуствие.
 Как от това

се превърна в това, не мога да си го обясня. Или е поза или ....

хахахаха - само едно може да се каже - момичето е добра актриса и лош режисьор!

# 110
Еее, втората снимка е хванала всички дразнещи жестове на Мегън. Сгърчена, приведена извинително ииии изненадааа - подпираща Хари Joy

# 111
Хи-хи, улучих я, нали? Sunglasses

# 112
  • София
Ъъъъ, на първата снимка Мегън е кривогледа? Или така е излязло просто...

# 113
  • Sydney
Друго ми хрумна за поведението на Мегън (и на моменти ми идва Ту мъч) - просто Хари я кара да се чувства така. Обгрижена, намерила е в него топлота, дори малко прекалено ще се изкажа - липсата на любов от баща й я намерила при Хари и се чувства като дете, което търси да го гушнат и държат за ръка. Според мен това от Холивуд е поза, а това е същността й. Не я съдете твърде строго, че не знае как да се държи, знае, но това не в прието за кралско поведение... и мен ме дразни припкането й и тнт, но го приемам поради горните неща, които казах...
Кейт е съвсем съвсем друга бира, направо не е бира, хаха Joy както по-горе се написа - семейството и средата, където е израстнала е съвсем различна....

Започнах да гледам филма - обичам този британски акцент!!!!

# 114
# 115
Nature Sparkles Меган  -  красива,влюбена,щастлива, родена с невероятен късмет..Flowers Four Leaf Clover

# 116
  • Sydney
Изгледах филма... миии, тва и очаквах...

# 117
Кой филм гледате, нещо изпуснах?

# 118

Скрит текст:

Smiley

# 119
  • Sydney
Кой филм гледате, нещо изпуснах?

За 70-те годишнината на Чарли... в по-горен пост в статията има линк към ю туб Wink

Общи условия

Активация на акаунт