Кралски работи и клюки-20

• 58 933
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Обожавам тази синя рокля (палто? рокля-палто?) на Кейт.
Тиарата на Максима е прелестна.

# 646
Боже - има носа на Кобургите ...

Интересно лице има, много и отива носът.

# 647
  • София
Специален поздрав от Фейсбука за вас, дами. Баба ви Бети Heart Eyes

# 648
Нова снимка на Юджини

От 21 октомври, по време на тура. Мегън и Хари

нова дата - 28 ноември
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще посетят Лестър, за да отдадат почит на жертвите на катастрофата на хеликоптер в близост до стадиона на ФК "Лестър Сити"

-Съжалявам за ненужната информация.  Редактирах и изтрих.

Играчът на Арсенал Месут Озил дал на Уилям тениска с автографи

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 22:18 от ۵ Gray. ۵

# 649
  • До сърцето...
На 17 ноември се състоя сватбата на Lucía Yanguas y Gómez de la Serna и Luis Troyano de Loma-Ossorio.

Кои са Лусиа и Луис?

# 650
  • Бургас
Не стана ли време за кралските коледни картички?

Летисия

# 651
  • София
Ох, да си призная, бая се посмях. Особено на целия разкош, набраното чорапе над златната обувка беше един път Mr. Green

Културите са коренно различни. Ние като западна култура може по-адекватно да оценяваме западните кралски дворове. И не е циганийка, а просто циганите са ни познати и са бледо подобие на това. Аз харесвам разнообразието. Не бих носила подобни дрехи, бижута или обзавеждане, но за техния си стил може би са черешката на тортата и ги оценявам сами за себе си.

# 652
То хубаво нещо е протокола, но да ходиш с такъв ток при бременост е безумно.

# 653
Ох, да си призная, бая се посмях. Особено на целия разкош, набраното чорапе над златната обувка беше един път Mr. Green

Културите са коренно различни. Ние като западна култура може по-адекватно да оценяваме западните кралски дворове. И не е циганийка, а просто циганите са ни познати и са бледо подобие на това. Аз харесвам разнообразието. Не бих носила подобни дрехи, бижута или обзавеждане, но за техния си стил може би са черешката на тортата и ги оценявам сами за себе си.
Едно географско уточнение...баш ние не се водим западна култура.

# 654

Едно географско уточнение...баш ние не се водим западна култура.
Разбира се, че се водим. Може една част от гражданите да са на ....ръба, така да се каже, но културата ни и начинът ни на живот се доближават много повече до европейския, отколкото до ориенталския. И винаги е било така.

# 655
Момичета, съвсем добронамерени ми бяха изказванията относно "циганийката" и това, че ми беше забавно. Не претендирам, че съм супер естет, но с чиста съвест заявявам, че с моите географско обособени ценности, ми беше интересно, екзотично и да, забавно!

Само не разбрах как нелепостта на цитирания набран чорап на фона на цялото великолепие е признак за разнообразие и черешка на тортата? newsm78

# 656
  • Sydney
Прочетох всичко този път...

Мегън с черно-бялата рокля - ужасТ и потрес! Изобщо за нищо не ставаше - нито за вечерно, нито за дневно събитие... боргунди тоалетът беше съвсем друго, стоеше й добре и цвят и модел.

Кейт това ансамбълче за трети път го носи...

Баба ви кърти както винаги - няма делник, няма празник, тя е топ!

И да не е без Хич, Чарли и Камила на събитие в австралийското посолство вчера:

https://www.instagram.com/royalsofgreatbritain/p/BqgtDu9lsKj/?ut … shid=6oi6m03vf449

# 657
  • Бургас
Максима на прием, този път не съм сигурна дали ми харесва

# 658
Признавам си без бой, много си подхождат Чарлз и Камила! Един за друг са! Симбиоза между начин на мироглед, външен вид, държание, поведение, стойка, взаимна подкрепа и още и още!
То е било грехота, толкова взаимно допълващи се двама души да бъдат разделени!
Мен, обаче си ме е яд за Даяна, как не  и е отворил някой очите да не се занимава с тях двамата и да не се жени за Престолонаследника!

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 15:42 от koki1

# 659
  • София
Нямало е кой да и отвори очите. Била е без никаква подкрепа, едва завършила пубертета. Нямам търпение за екранизацията на тези моменти в The crown.

Общи условия

Активация на акаунт