За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 71

• 29 338
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
Ректалната температура е по-висока, щом си пред истерия - провери допустимите стойности в гугъл поне ... или на листовката на термометъра.
37 ректална, е 36 - 36,5 под мишницата.

# 526
Ректалната температура е по-висока, щом си пред истерия - провери допустимите стойности в гугъл поне ... или на листовката на термометъра.
37 ректална, е 36 - 36,5 под мишницата.
Да махам 5 десети и неговата е 37.1 / 37. Ще проверя сега.

# 527
# 528
Моята поръчка от Хиполенд дойде в събота.

# 529

Здравейте, от какво са според вас тези пъпчици....

# 530
Не се вижда много, но приличат на претопляне. Как го обличаш бебето?

# 531
Нормално ли е новородено да будува по 12 часа без прекъсване на денонощие? Ще се побъркам!!!!!!

# 532
Не. Не е нормално.

# 533
Как да я приспя Sad Не ще и не ще!!! Придрямва на мен или за 10-15 мин и се буди Sad не иска да спииии

# 534
Нахрани я, изчисти и носа и я оставяй в леглото, няма работа върху тебе.

Ако кърмиш, се замисли дали изобщо яде достатъчно бебето, щом редовно не спи. Никое бебе не реве без причина и първата причина е глад.

# 535
Ти ми каза и го направих и тя почва да реве!!! Взема ли я, млъква и заспива на ръце, оставя ли я в леглото ококорва очи в мрака Sad и почва да мрънка. Оф мн зле е научена Sad баби, лели, мъжът ми все на ръце. Вече е 5 кила, идва ми в повече това носене Sad
Нахрани я, изчисти и носа и я оставяй в леглото, няма работа върху тебе.

# 536
Зарязвай я в леглото да си мрънка. Ако не спре - гладна е. Ако не е гладна ще си заспи, независимо, че мрънка. Пробвай някой път да и дадеш АМ - колкото иска, без да ограничаваш милилитрите и дали ще заспи тогава без никакви ръце - направо в леглото. Ако заспи - от глад е това реване.

# 537
Тя седи будна и си гука и си се смее и не зная от къде вади тази енергия!!! Няма ден няма нощ може да си гледа без умора. Ще дам АМ наистина да пробвам. Какво ще ми препоръчате? Ще я зарежа да си мрънка в леглото, то останах бе ръце и без кръст, а съм млада уж.

# 538
Ами зарязвай я, ще си заспи, ако не пищи и врещи, оставяй я да си гука там. То не може месеци наред, да се гърчиш, все на ръце да я дондуркаш.

# 539
Права си!!! Това би било нечовешко. Оставям я, ако почне да реве ще й дам биба и да се оправя
Ами зарязвай я, ще си заспи, ако не пищи и врещи, оставяй я да си гука там. То не може месеци наред, да се гърчиш, все на ръце да я дондуркаш.

Общи условия

Активация на акаунт