За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 71

• 28 830
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
Де да можех и аз дя направь такъв панаир за 6-та Луна, но не мога да се организирам.
Блазе им на такива хора, които могат да направят такова помпозно нещо от нищо.Аз не мога.

# 601
За противогрипните ваксини и аз съм чувала доста противоположни мнения. В повечето случай не са гаранция, аз лично на бебка други ваксини освен задължителните няма да й слагам.

# 602
Цитат на: Minie link=topic=1073277.msg37777660#msg37777660 date=154 3350036
За противогрипните ваксини и аз съм чувала доста противоположни мнения. В повечето случай не са гаранция, аз лично на бебка други ваксини освен задължителните няма да й слагам.
И аз така, но при нас са мнооого отложени, че и до шести месец има само първите две и хепатитна, мина срокът за ротарикс и това ме тревожи... Но, дано са живи и здрави децата.

# 603
И аз така, но при нас са мнооого отложени, че и до шести месец има само първите две и хепатитна, мина срокът за ротарикс и това ме тревожи... Но, дано са живи и здрави децата.
И аз за ротавирусната само съжалявам, че не я сложихме. Все пак е и с прием през устата, трябваше според мен да я сложа, но нашата педи не ни я предложи изобщо и аз късно разбрах, че тази ваксина всъщност или ще ни помогне или поне няма и да ни навреди, но здраве да е. Да, да са ни живи и здрави всички бвбоци, дано! 😊

# 604
И аз за ротавирусната само съжалявам, че не я сложихме. Все пак е и с прием през устата, трябваше според мен да я сложа, но нашата педи не ни я предложи изобщо и аз късно разбрах, че тази ваксина всъщност или ще ни помогне или поне няма и да ни навреди, но здраве да е. Да, да са ни живи и здрави всички бвбоци, дано! 😊
И на нас педиатърката не ни спомена за нея.. И аз също късно научих за тея.. Иначе може ли щях да я сложа.. Но сега караме и ние само със задължителните..

# 605
Моята педиатърка също не спомена за ротарикс, но добре, че ходих на лекции за бременни в 9-тия месец и от там научих, та като се видяхме с педиатърката си я поисках.

# 606
Аз бях убедена, че искам да сложим ротарикс.

# 607
Оооо това с половинките торти е сладко, не го знаех. Може и да направим за семейството. Hug

# 608
Оооо това с половинките торти е сладко, не го знаех. Може и да направим за семейството. Hug

Има много сладки, наистина 😍
Моята педиатърка много пъти ни казва, но после с гъби в стомаха, диарии и какво ли не ни посъветва да не я слагаме... Била много противоречива...

# 609
  • Плевен
Когато слагахме ротарикс на дъщеря ми беше платена и тогава педиатърката доста ни говори за нея и ни убеждава да я сложим. Сега аз трябваше да попитам и като каза, че е безплатна предположих, че за това нищо не казва. Нали нищо няма да спечели.

# 610
Аз я изисках ротарикса, но педиатърката ми напомни в кой месец. Не мисля, че щеше да ми я спести като информация,но аз нацелих читав педиатър и то съвсем случайно 😂

# 611
  • Варна
Против грип на нас никога ни бихме си сложили, така ще бъде и за детето. Ротарикс ни предложи педиатърката, доста познати ми изказаха позитивни мнения, сложихме я.
На мен ми е фаворит за снимка с половин торта тази на една фотографка в София, която снима дъщеричката си, любима ягодова тема:

Иначе идейни снимки за мен са и тези на една майка от Лондон, която следвам в инстаграм:

Добавям линк към профила в инстаграм, всички снимки са приказни:
https://instagram.com/this.little.house.of.mine?utm_source=ig_pr … hid=13t8sb2h24tkb

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 02:31 от Priqtelka

# 612
Приятелка, сложи линка за инстаграм профила, много са сладки снимките.

# 613
Дадох на бебето адаптирано мляко уж да я засити и да спи, ми нито спи отново и даже повърна мега гадно. За 1 път повръща, изкарах си акъла Sad и сега пак не спи, защото е гладна и се чудя дали да й оставя стомахчето да почива или да я накърмя Sad повече няма да го правя това с адаптираното

# 614
  • Варна
Добавих линка в поста.
Върна без да е на фонтан? Може да и е дошло в повече, когато преядат така връщат. Но и според мен при положение, че имаш кърма, няма смисъл да даваш адаптирано, но поне опита. Ако иска да суче, дай и, ако преяде ще върне пак. Моят син връщаше постоянно, въпросът е да не е на фонтан. Всяко бебе е различно. На моя близка детето спи много малко и иска постоянно на ръце, опитаха какво ли не, ами не става. Опитвай различни неща, но не насилвай детето, то има нужда от близост, трудно е в тези месеци, но не след дълго нещата ще се променят. И нашият син от зъби някои вечери не спи до 3-4, няма как, но аз се наслаждавам вече на моментите да го гушкам, през първите 2 месеца не знаех на кой свят съм от умора, но времето лети, не усетих как мина почти година.

Общи условия

Активация на акаунт