За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 71

• 28 836
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Всеки си прави, както реши за 6 месеца, кръщене, годинки и т.н. На мен цялата олелия ми идва в повече за такива малки бебета, които само се изнервят от нашите приумици понякога, но кой както го чувства. Аз обичам фотографията и на пълен месец винаги снимам малкия по някакъв оригинален начин, така се забавлява и той. На 6 месеца купихме надуваема цифра 6 и балони с хелий. След сесията вкъщи(аз снимам) си игра с балоните с хелий много. Вързахме му на ръцете и краката, като ги мърдаше, те се мърдаха с тях и умираше от радост.
Аз само да питам за бебето, което не спи вечер, да не би да пиеш кафе, ядеш шоколад или нещо, което го превъзбужда? Иначе момичетата са написали много полезни съвети, опитай.

# 586
Чак пък всеки месец да черпя бабите, айде няма нужда. Малко ми е като сме безделници, поне да не сме без празници.
Под почерпка имам предвид по една хубава вечеря и едно питие, не цял рожден ден, не виждам нищо лошо в това. То ако става въпрос ние поне веднъж или два пъти в седмицата си се събираме така, с едните особено, без специални покани и т.н. То пък в днешно време вярно, че е много модерно да не се правят сватби, кръщенета и т.н, защото били остарели обичай и прочие. Всеки преценява за себе си, но да ме наричате безделница едва ли не, защото правя живота си по-приятен и интересен, и се радвам на всеки месец, в който детето ми расте...

# 587
Ариа е изказала мнение. Защо някой трябва да се хваща за него, че и да се обижда от мнението й. И моето мнение е такова. За мен 6 месеца не са били празник, а ден като ден. Ще празнувам рождения й ден.

Офтопик - не съм вдигала сватба, не защото е модерно, а защото е пилеене на средства за глупости. Сключването на брак отпразнувахме само с кумовете.
Кръщене няма да има, не щото не е модерно, а защото съм атеист и да не бях - не бих избирала вместо детето си. Хората си имат причини, не е нужно да ги разбираме 😉но може да ги уважаваме и да не скачаме като ощипани.

# 588
  • София
Все пак след раждането на детето всичко друго не остава на заден план поне за мен.Светът не ми се върти около него само.Продължавам с хобита и интереси и т.н.

# 589
Ива, точно от плюнчене са.

# 590
Всеки си прави, както реши за 6 месеца, кръщене, годинки и т.н. На мен цялата олелия ми идва в повече за такива малки бебета, които само се изнервят от нашите приумици понякога, но кой както го чувства. Аз обичам фотографията и на пълен месец винаги снимам малкия по някакъв оригинален начин, така се забавлява и той. На 6 месеца купихме надуваема цифра 6 и балони с хелий. След сесията вкъщи(аз снимам) си игра с балоните с хелий много. Вързахме му на ръцете и краката, като ги мърдаше, те се мърдаха с тях и умираше от радост.
Аз само да питам за бебето, което не спи вечер, да не би да пиеш кафе, ядеш шоколад или нещо, което го превъзбужда? Иначе момичетата са написали много полезни съвети, опитай.

Оох добре, че на моята шоколада не й действа, че аз ям доста количества.. Но мисля, че потребителката преди време беше питала за кафе и май пие, но не съм сигурна и не знам кога го пие..

# 591
Аз пиех кафе. Сутрин след първото кърмене. Мисля, че не е там проблема

# 592
Пия капучино или  3 в 1 с много мляко, демек слабо кафе и то сутрин.

# 593
Ариа е изказала мнение. Защо някой трябва да се хваща за него, че и да се обижда от мнението й. И моето мнение е такова. За мен 6 месеца не са били празник, а ден като ден. Ще празнувам рождения й ден.

Офтопик - не съм вдигала сватба, не защото е модерно, а защото е пилеене на средства за глупости. Сключването на брак отпразнувахме само с кумовете.
Кръщене няма да има, не щото не е модерно, а защото съм атеист и да не бях - не бих избирала вместо детето си. Хората си имат причини, не е нужно да ги разбираме 😉но може да ги уважаваме и да не скачаме като ощипани.

Абсолютно съм съгласна , че всеки си има мнение и трябва да бъде уважено това мнение. Точно затова не ми стана приятно, че моето мнение беше веднага контрирано и то с цитат за безделници. Аз не съдя тези, които не правят като мен, нито смятам че не е редно, на всеки живота си е негов и си го живее както иска. 🙂

# 594
Днес явно имам много въпроси... Преди малко четох, че жена е с усложнения от свински грип... Четох, че при бебета след шести месец се слагат ваксини и мисля сега на консултацията да питам удачно ли е. Вие слагахте ли на малки бебета?
 С бащата имаме ваксини, но това няма да предпази нея...

# 595
При нас ваксините за грип се слагат от 1 година и всяка следваща до 17, не на 6 месеца. Може да я откажа на една година, но не мога да я искам по-рано.

# 596
Не разбирам защо така си се засегнала, Мини. Никъде не съм написала “Мини е безделница” 😒 Лафа е такъв. На мен лично всякакви помпозни чествания са ми анти. Включая моя личен рожден ден, тези на децата, кръщенки тип мини сватби и т.н. Всякакви семейни събирания ми докарват мигренозни пристъпи, просто съм асоциална.

# 597
Аз съм против ваксините против грип всяка година. Щамовете са различни, мутират и дефакто нямаш гаранция никаква. Педиатърката и тя сподели същота мнение, така, че без противогрипни ваксини ще сме.

# 598
Аз на сина ми не мога да слагам, защото прави реакции - когато пробвахме, цялата му ръка се поду и изобщо е отписан от грипни, но пък и не е хващал грип никога досега. За малките не знам, дали ще им поставя, може да пробвам, но не на година, защото ако и те ми направят тоя номер, по-добре да са по-големи.

# 599
Аз съм против ваксините против грип всяка година. Щамовете са различни, мутират и дефакто нямаш гаранция никаква. Педиатърката и тя сподели същота мнение, така, че без противогрипни ваксини ще сме.
И ние ще сме без противогрипните ваксини..

Общи условия

Активация на акаунт