🤙🏻 Ибрахим Челиккол - "Великолепният тандем" и преди това - №66

• 77 577
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
е дани   newsm03 рускините са специалистки  bouquet , от къде и  как намират  инфо,  не знам  
, а тандема спомага за  рекламата на филма

дани прощавай
Скрит текст:
, но тези филми които споменаваш в същото 4асово време ли се излъчват като вт  от друг канал на турската тв  , та да са му конкуренция

# 136
Кмаро, да, Чукурова и Сблъсък са преките конкуренти на Великолепните в четвъртък по едно и също време. Чукурова е не само лидерът на деня по рейтинг от доста серии насам, ами понякога е първа в седмичния рейтинг. "Сблъсък" е с Къванч, първата серия беше с приличен рейтинг, фабулата тъкмо се заплита, така че имам чувството, че Сблъсък ще набере скорост. А Канал Д са прости, мислят, че като свалят продукция с рейтинг 3 (Великолепните), веднага ще я заменят с някой хит. Да, ама не.

# 137

мерси дани
 не 4е съм наясно  с  политиката  на която и да е телевизия   но  за мен си предполагам 4е може би би канал да са раз4итали на славата на ибрахим от  ролята му  на ферхат  / 4е ще привлече публика /

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=z3BaqQehelc

лилису и г.георгиева отново са се погрижили да ни предоставят 3 фраг бг превод

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 22:57 от kmaroo

# 138
9 декабря состоится церемония награждения "Золотая Бабочка".

Сериал ЧБЛ представлен во многих номинациях и ,возможно,наш каст заберет таки пару бабочек. Как думаете,придут ли Ибо и Бир?

# 139

нова снимка отделям я  от ферхатовата ,
 ибрахим ли е пораснал или панталоните са се  скъсили newsm78
,

# 140
Привет!  Hug

Ха, ха, да не би Ибо да си връща на Михре, че му носи дрехите, и да е обул нейния панталон.  Joy

"Златната пеперуда" на 9 декември. Иска ми се да получат награда за двойка нашите АсФери и да идат да си я вземат заедно. И други награди да вземат, ама за двойка искам най-много.

# 141

нова снимка отделям я  от ферхатовата ,
ибрахим ли е пораснал или панталоните са се  скъсили newsm78
,

Ха дее, и аз се чудя......може да са на заем....... Joy Joy Joy Joy Joy

# 142
софи ,   дани ,има и друг вариант - модата да е такава , и  ''4ипиците ''-  и те  уникат  hahaha

# 143
Добър ден!  Hug

Вече ще е нашият моден гуру Ибрахим. Grinning

Тази късокоса сладурана е имала някъде представление, не знам къде, ама да си спомним и нея.

Хубав ден!

# 144
ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ТАНДЕМ
4 епизод - bg sub

👉🏻https://yadi.sk/i/zJp3n7J2MLSvIw
👉🏻https://mega.nz/#!TARxHKqT!_czH4No8T-LSuxWBV8..
👉🏻 https://cloud.mail.ru/public/JjCV/58oShqfvm
Както и в Дата-бг✌🏻

добър ден , докато се удивляваме на ибрахимовия стайлинг  дамите са ни превели епизода ,
мерси , дани - Heart Eyes  /копирам линковете от любими сериали  /

# 145
Кмаро  Hug много благодаря.

И ако някой гледа онлайн тази вечер, хаштагът:  #до мен си

# 146
 дани  Simple Smile
тандема най добрите  полицаи ,   как  не се усещат ,  баджо не  позна   ли  сега демираи  по гласа когато го беше вързал  и  инфо за  семих му предложиха на тепсия   /  ибрахим правеше чудесни иронични физиономии /
мк има номерата на вси4ки около жената / бившата по документи само / заплашва всеки ,4е ще го потроши , а  не можа да му светне в мозъка демирай защо при нея се отзова , повярва на измислиците му
франсето / на4алника / ,  мето и волкан и те  са скици
 продължавам със серията  , да видя  къдравия дали ще устиска след ''операцията '' в домашни условия 

# 147
 добър ден

TMC поблагодарил нашего секси-злодея Эрена за то,что был частью каста и радовал женский глаз на протяжении 5 серий.

опа , това  зна4и ли , 4е с  най големия  враг са си "'раз4истили'' #2gunfireсметките  вт.  

# 148
Привет.  Hug

През почивните дни ще гледам серията, но четох някъде резюме, че са разчистили сметките с бившия си враг Демирай. Дано новата крими интриги бъде по-интересна, че тази беше съшита с бели конци. Но злодеят беше чаровен.  Grinning

# 149
мерси дани , може новия брадатко / който  споменаха  рускините , 4е ще влиза в сериала / да замести демирай в мръсните сделки и да не дава покой на вт .

Общи условия

Активация на акаунт