🤙🏻 Ибрахим Челиккол - "Великолепният тандем" и преди това - №66

• 78 065
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Первый фраг к 7 серии «Великолепная двойка»

https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23MuhtesemIkili&section=search … -157453865_249113

излезе демирай / твърде елементарно постъпи той и беше   "'заловен"' от вт. ,според мен / а   новия персонаж - май ще им е враг под прикритие тя

с юными поклонниками за кадром сериала "Великолепный дуэт

https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23MuhtesemIkili&section=search … st_82128696_11684 фрага с руски превод

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 22:00 от kmaroo

# 166

аха поредната зм-я , сменила  си кожата  , та за това ли не могат  да я познаят

https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23MuhtesemIkili&section=search … -114154706_130804
 Великолепный Дуэт - 6 серия с русскими субтитрами

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 12:05 от kmaroo

# 167
 Grinning
Много забавни коментари, Кмаро. Поредната змия със сменена кожа - Ахсен, а! Да видим как ще им отмъщава за миналото Ахсен. Те трябва да й отмъщават, че трима мъже се имаха за нейно гадже - Демирай, МКДж, Барджа.  Grinning За Демирай всъщност не съм сигурна, такъв спомен имам.

# 168

никак  не ми се възприема зимата , за това копирам  '' летни"' спомени от ибрахим

дани  Joy ахсен е повода за   озлоблението  на демирай към баржа и мк , както си и мислех излиза един злодей влиза друг и то още по опасен , след като са биле намесени чувства / ако меже да ги нарекат такива или е болна любов/

# 169
Аха, любовен четириъгълник - Ахсен и Дем, Бар и МК. Grinning Елиминираха четвъртата страна, та си стана класически любовен триъгълник. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 170
Здравейте дами,
Днес има награждаване за най-добър актьор, актриса, двойка, музика. Някой знае ли нещо?
Редактирам се
В инстаграм Бирдже е постнала, че присъства на някакъв концерт, значи няма да е на събитието. За Ибрахим бях сигурна, че няма да отиде, ама за нея... Искаше ми се да видя черно-белите ни любимци.
Ох, дано да оценят поне уникалната музика  newsm78

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 20:31 от Luisa_Lottchen

# 171
добър вечер , за сега при рускините аз не намирам нищо , предполагам, 4е  още не е започнала самата церемония
дали   ибрахим за ролята на господин сакън ту йок  дали ще вземе награда

# 172
  • Варна
Привет!  Hug Hug Hug Hug

Ето линк за "Златната пеперуда" https://www.canlitvizle.plus/teve2?fbclid=IwAR1IVx2_TbhsWIrieGoD … Y_fcrmuHL04LuWCOI

В момента върви награждаването.

# 173
Гледам награждаването и не мога да разбера - глоби за облеклото нямат ли? Във филмите една свястна любовна сцена не видяхме, тук са се изсипали разголени и облечени като от онази, древната професия? Честно много се издразних.

# 174
mobi  мерси за линка , може би  тази церемония доста ще се прото4и като сложим и рекламите
лиуза , едва ли   имат задължителен дрескод  ,/поспести ли са си  от  платеца / в това 4исло и водещата ,  но някой с грим  ме стряскат 

# 175
Най-добра актриса мацката от "Ти разкажи Черно море"??? Че аз заради нея спрях да го гледам. Мое мнение, не искам да засягам никой.
Пристрастна съм към  ЧБЛ и това е. И като гледам сегашните проекти на Ибрахим и Бирдже , кефя си на превъплащенията им и въобще не им трябват пеперуди-мемеруди.

# 176
И аз съм пристрастна, но трябваше да спечелят за двойка!:sob:

# 177
Дданни, къде си да ме успокоиш???  #Crazy

Ама Поли, наистина трябваше, уф!

И за музикално оформление също.

Не знам какво направих  ще си пиша в болд  jumpuu

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 22:25 от Luisa_Lottchen

# 178
Лично на мен тяхната химия ми е насравнима! Въпреки че не спечелиха, радвам се, че им се насладих! За мен са двойка номер 1 на екрана за 2018!
 Луиза Hug

# 179
Добро утро  Hug

Луиза, Поли, Кмаро, Бризче  Hug

Снощи имах гости до късно и късно видях кой какво е спечелил. Ами че и аз спрях Черноморците заради главната. Колкото момчето е талантливо, толкова девойчето е като доброволец в училищна постановка.

И аз съм пристрастна към ЧБЛ. Още никой не е заменил АсФерите в сърцето ми по "химичност". Аз съм им дала най-голямата си Пеперуда за награда.  Grinning И Ибо, и Бирдже го знаят - знаят колко ги обичаха феновете им в тези роли. Сигурна съм, че няма по-голяма награда от тази.

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт