Каним всички бъдещи и настоящи майки и татковци от Благоевград, на 17 ноември в Ларго център, за един ден, посветен на семейството.

Най-голямото събитие за настоящи и бъдещи родители „тръгва“ из страната, за да ви срещне с едни от най-добрите специалисти в отглеждане на деца.
 
Всичко за здравето, възпитанието и образованието на децата от 0 до 7 години в половин ден – от 10.00 до 15.00 часа - отговор на въпросите, които ви вълнуват, решения и насоки за предизвикателствата, обективна гледна точка.

Практически лекции
>Посрещане на бебето и първите дни у дома
>Какво не знаем за кърменето
>Бъдещето на регенеративната медицина
>Първа помощ при нараняване, задавяне и други животозастрашаващи инциденти
>Екранните занимания до 5 години
>Семейните финанси
>Грижи за първите зъбки

Лични консултации
Специалистите ни ще са на разположение и за лични консултации, извън лекциите, за да отговарят на въпроси и да дават конкретни насоки.

На място
Запознайте се лично с Бочко, Матернеа, Национална Асоциация „Подкрепа за кърмене“, NN, Асоциация „Родители“, Училище по Първа помощ, CryoSave, Маргаритка, Асоциация на Бебеносещите, Дентална клиника Дучев, Хелен Дорон и MindHub.
 
Големи награди
Не бързайте с покупките за бебето преди Мини Академията, защото можете да спечелите много полезни продукти на място. Всяка регистрация за събитието дава шанс за награди от Бочко и Матернеа.
 
Малки удобства
Предвидили сме безплатна вода, кафе и други удобства, които да направят деня на родителите още по-приятен.
 
А срещата с други родители, които минават през същия етап на живота, е допълнителна възможност да споделите и обмените опит.

Събитието е безплатно, след регистрация.

Официален домакин на събитието е Ларго център , ул. „Тодор Александров“ 2.
За пълна програма и регистрация можете да посетите сайта на събитието: www.mini.parentacademy.bg


Полезни линкове
>Сайт „Мини Академия за родители“:
>Facebook събитие 
>Програма