Каним всички бъдещи и настоящи майки и татковци от Пловдив, на 24 ноември в Capella Play – Марково тепе,  за един ден, посветен на семейството.

Най-голямото събитие за настоящи и бъдещи родители „тръгва“ из страната, за да ви срещне с едни от най-добрите специалисти в отглеждане на деца.
 
Всичко за здравето, възпитанието и образованието на децата от 0 до 7 години в половин ден – от 10.00 до 15.00 часа - отговор на въпросите, които ви вълнуват, решения и насоки за предизвикателствата, обективна гледна точка.

Практически лекции
>Дишане по време на раждане
>Посрещане на бебето и първите дни у дома
>Първи стъпки в кърменето
>Бъдещето на регенеративната медицина
>Първа помощ при нараняване, задавяне и други животозастрашаващи инциденти
>Екранните занимания до 5 години
>Ранни маркери за изоставане на развитието
>Как да се справим с детското „не“

Лични консултации
Специалистите ни ще са на разположение и за лични консултации, извън лекциите, за да отговарят на въпроси и да дават конкретни насоки.

На място
Запознайте се с Бочко, Матернеа, Национална Асоциация „Подкрепа за кърмене“, NN, Асоциация „Родители“, Училище по Първа помощ, CryoSave, Асоциация на Бебеносещите, Ива Александрова, Carrot и Helen Doron.

Детски работилнички
Най-малките гости на събитието ще могат да се забавляват в работилничките на нашите приятели от Маргаритка – детски приказки и песни, Музейко – запознайте се със Строежко, Piron – интерактивни играчки, Туй-Онуй – детски книги и комикси, Хлебни къщи – театър на трохите и месене на хляб и Mindhub – първи стъпки в програмирането.
 
Големи награди
Не бързайте с покупките за бебето преди Мини Академията, защото можете да спечелите много полезни продукти на място. Всяка регистрация за събитието дава шанс за награди от Бочко и Матернеа.
 
Малки удобства
Предвидили сме всякакви удобства, които да направят деня на родителите още по-приятен.
 
А срещата с други родители, които минават през същия етап на живота, е допълнителна възможност да споделите и обмените опит.

Събитието е безплатно, след регистрация.

Официални домакини на събитието са Мол Марково тепе и Capella Play, бул. „Руски“ 54.
За пълна програма и регистрация можете да посетите сайта на събитието: www.mini.parentacademy.bg


Полезни линкове:
>Сайт „Мини Академия за родители“
>Facebook събитие
>Програма