Звездни компромати - 386

• 77 327
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Ема Томпсън е удостоена с рицарско звание - Дама-командор на Ордена на Британската империя.
Скрит текст:
Обожавам я.

Megz си сменила името в Инстраграм.

Скрит текст:
megz_miglena_kakanasheva  Не знам колко от вас са забелязали, но вчера промених името си от MEGZ на Miglena Kakanasheva Megz в инстаграм.
На вид малка промяна, която ми отне година време и цялата смелост на света - да поставя Миглена преди MEGZ. Да се усетя и видя като Миглена - не като MEGZ.
От както се помня поставям мечтата си за MEGZ преди всичко и всички. Преди ядене, преди здраве ... случвало се е някои от най-близките ми буквално да умират, а аз дори да не вдигна, защото виждаш ли ... имам работа. Тотално неотговаряща и неоткриваема. Ще ви прозвучи странно, но бях отдадена до откат - само смъртта съм си мислила ... може да ме спре. Не ме разбирайте погрешно - и сега MEGZ е от първите ми приоритети. Просто успях да излекувам много от страховете си и се научих да живея. И на пук на всяка логика - работата ми стана още по- подредена и успешна... Дотук добре ... обаче - тъкмо оправих всичко при себе си. Казвам ви тъкмо си подредих личните ми неща идеално и хоп срещнах мъжа си. И познайте - същият като мен преди наченките ми за промяна. Някой може да умира - ама той работи. За пръв път намерих всички качества, които ценя, събрани в един човек и той се оказа по-голям работохолик и от мен... И нали съдбата си знае работата - разбрах
какво съм причинявала на близките си.
Та от 6 месеца - супер съзнателно се боря с това. Промених отношението си към мен самата. И не знам дали ще ми повярвате - но мъжа ми започна да се променя също... Всъщност - дори не знам дали просто аз започнах да интерпретирам действията му по различен начин или той действително ги промени, но едва когато аз си станах първа за себе си, се усетих първа и за него.
Отношението на другите към вас е огледало на вашето собствено отношение към вас самите. Ако вие се грижите за себе си - това ще получавате и от тях. Ако вие уважавате себе си - уважение ще срещате. Обичате ли себе си - винаги ще бъдете заобиколени с хора, които ще ви обичат. Само когато се научите да давате на себе си - истински - животът ще ви даде всичко, което искате.
Затова ако винаги попадате на хора, които ви потискат или не ви ценят - първо се замислете за собствената си самооценка и това какво изпитвате към човека в огледалото ❤️
Добре бе, защо съвременните популярни толкова бързо губят почва и се самопровъзгласяват за величия. То и популярна не е, ако не четях темата, нямаше да знам кое е това създание божие.

# 91
Е, само ССФ хубавее с годините  Joy  Joy

От предната тема се подсетих - по повод бебето на М. Илиева чух от една роднина, че бегло познавала родителите на момчето, били в обща компания от квартала ни. Според нея кака Мара си го харесала на някакво участие и си го свалила, техните били доста притеснени, защото той не бил особено навит за дете, ама... Не го оправдавам, да не си помислите

ами както и да се погледне, кофти е, създават дете, живеят отделно, не ги разбирам тези семейства. Пък и тази голяма разлика. Поне Десито и нейния младок живеят заедно, като едно щастливо семейство, пък как са точно, не се знае, но така изглеждат отстрани. Така повече бих ги приела.

# 92
  • София
ами както и да се погледне, кофти е, създават дете, живеят отделно, не ги разбирам тези семейства. Пък и тази голяма разлика.
Искам да кажа, че той май въобще е нямал сериозни намерения да гледа дете.
Скрит текст:
Моя позната така омота един младеж, просто на нея й беше време за дете и след 2-3 месеца познанство беше бременна, не зная той доколко на неговата възраст е имал планове за дете. Но вече имат брак 9 години, да са живи и здрави.

# 93
  • софия

Aз май от тук я знам, даже и я следвам в Инстраграм, май само там да седя не 1 ами 3 теми мога да пълня тук със снимки

# 94
Аз да си кажа, че никакви качества на атлет не извиняват Ицето. И аз съм била състезател дълги години, треньор за кратко, че и във федерацията помагах, ама той скоро името си няма да напише правилно.

# 95
Сузанита като малка 🤢

Скрит текст:

# 96
  • Бургас
Сузанита като малка 🤢

Скрит текст:

Какво чело 😮

# 97
  • Пловдив
Сузанита като малка 🤢

Скрит текст:
ясна е работата от де иде...

# 98
Сузанита ми е като Megamind
Скрит текст:

# 99
Без много mind обаче Joy

# 100
  • Пловдив
Гришо и Никол на парти...
https://life.dir.bg/zvezdi/grisho-i-nikol-zaedno-na-parti-snimki

И снимки от сватбата на Гуинет...https://life.dir.bg/gallery/guinet-poltrou-perfektnata-bulka-za- … benite-snimki?i=2
Как пък не я направи тая коса нещо...?

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 15:12 от mystic woman

# 101
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Карли Клос

# 102

Найлон има не един клонинг, а доста повече...

# 103
  • София
Мери Датска по рокля и маратонки.
https://life.dir.bg/gallery/meri-datska-sacheta-ofitsialna-roklya-s-maratonki?i=2

# 104

Общи условия

Активация на акаунт