Звездни компромати - 386

• 77 011
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
За коя Ирина става дума? Ирина Тенчева ли?

# 421
За коя Ирина става дума? Ирина Тенчева ли?

Тя е стрина Ирина. Става въпрос за Ирина Митева.

# 422
А, добре, вече разбрах!
Благодаря за разяснението.

Според мен и Ирина Митева, и Диана Димитрова са с много интересни и красиви лица. За актьорките им качества не мога да се изкажа, не съм ги гледала във филм.

# 423
  • София
Може ли някоя добра душа да ми каже, къде изчезна Мария от Господарите? Нали бяха двамата с Рачков този сезон, защо сега са със Зуека?Thinking

# 424
  • София
значи, едните поправяни, намазани /и това не им стига, че и фшопнати/-ужас, другите естествени, пак ужас.
айде сега, де...  Thinking

# 425
# 426
  • Sofia
Може ли някоя добра душа да ми каже, къде изчезна Мария от Господарите? Нали бяха двамата с Рачков този сезон, защо сега са със Зуека?Thinking
Сменят ги.

# 427
значи, едните поправяни, намазани /и това не им стига, че и фшопнати/-ужас, другите естествени, пак ужас.
айде сега, де...  Thinking

Ми търсим нещо по средата Joy

# 428
  • о`майна лунна нощ е

Някъде спрягаха бременност. Нали скоро пак се откриха с Рачков. Може и да има нещо.

# 429
  • София
Диана Димитрова изобщо не я харесвам, нито визуално, нито като актриса. За мен е една рецитаторка. Това го бях писала в темата за сериала и ме обвиниха, че нямам вкус. Mr. Green

# 430
Прави ли ви впечатление как "голямата любов на ДжуганитУ" (пиша го в кавички, защото ми е съмнителен и с времето все повече ми се потвърждава мнението) е превзел профила и в Инстаграм и се рекламира нон стоп...

# 431
Гледам сериала от самото начало и най-силният му период беше първи сезон с Йоана Буковска, много се учудих, че спрягат Диана за красавица. А пък идея си нямам какво може да обсъждат в темата за сериала, освен че сценаристите са за смяна.
Дайте линк към профила на Джугани, моля. Тя нали сега има нови трепети с Уош в Брадъра  Smile

# 432
# 433
Джулката, където разказва, че има 10 апартамента, гледам в Instgram се подвизава с очила менте от алиекспрес за 2.50 Grinning

# 434
  • До морето
Не го следя Откраднатия живот, ама онзи ден зазяпах един епизод- къде са Димо Алексиев и Дария Симеонова? И тях ли ги шкартираха?

Общи условия

Активация на акаунт