Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 649
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
В БГ е така - хората все мрънкат, че нямат пари и изведнъж хоп - закупят си я някое БМВ, я апартаментче .... Банков нали купи апартамент да живеят с жена си, ама сега не му се прибира сам там, а не че живее при Женя да пести от наем. Пари има от Германия, въпреки скъпото лечение. Странно, но факт - както казах в БГ хората имат недекларирани доходи с неизяснен произход. Реалността е нереална. Санитар да си живее сам под наем в почти луксозен апартамент пак е линия от малоумен сюжет.

# 226
Наистина понякога сметките не им излизат, но филм е все пак...

# 227
  • София
Да бе едните ви дразнят с Марио, вие дразните с хиленето на Банков, което според вас било срещу Марио, айде вече да се успокоим, не ги ли надживяхме тия истории. Като детската градина сме, честно. Две страници се коментира сериала, пет се обясняваме после за Банков и Марио. То стана банално вече..
Иначе на мен много ми хареса Марио, че отиде да спаси човека от катастрофата, Банков би постъпил по същия начин и точно за това се хилеше на Романова, щото и него го е солила и мъмрила по същия начин. На мен така ми изглеждаше. Може да се тълкува, че се смееше и на Пенев, че веднага бърза да докладва и да издъни лекар. Ама все пак Банков трябва да е лошия Кумчо Вълчо нали. Grinning
Аз също мисля, че ще намерят Зорница по картичката на поета, иначе не виждам как ще стане.. а може и да се добере до телефона и да звънне на Марио по някакъв начин.
Много ми е абсурдно, че няма друг коремен хирург в болницата, нали винаги като са в операция или нещо подобно са по двама. А Христо и Стаменова просто много тъпо, как ортопед ще направи такова нещо, слушайки санитар. А пък следващия епизод даже Христо щял да прави нещо на пациента, еми това е прекалено.. много ясно, че ще стане проблем.

# 228
Много ми е абсурдно, че няма друг коремен хирург в болницата
Банков, Ковачев, Владов, Пенев, Тасев, Романова. Това малко ли  ти е? Сега и Карагьозов.
Абсурдно е, че нямат никакви други хирурзи - ама те за кардиохирургия или неврохирургия не са чували.

# 229
Ставаше дума за нощта, когато Марио остави отделението без лекар, а не като цяло, доколкото разбрах.

# 230
  • София
Да, точно де, всички са коремни, абсурдното е, че на смяна излиза, че е бил само Ковачев и за това стана каша.....

# 231
Доне, Деси имаше предвид, че в този момент няма друг хирург. При положение, че след това оперира, някой трябва да му асистира. Но е възможно да имат един дежурен, а друг да е на повикване и като става ясно, че ще се прави операция, да са му се обадили да дойде. Така практикуват в много болници, не знам дали във всички.

# 232
  • София
Албенка му е асистирала.
Дала е анестезия и след това гледа в операционното поле Joy
Сигурно по добре от Илиева.

# 233
  • София
Да, мерси това имах предвид. Аз пък не обърнах внимание нощна смяна ли беше? Ако е така е възможно да е само един, ама за дневна ми е абсурдно..

# 234
Деси, нощна смяна беше, да. От предишни епизоди, когато е имало рапорт по отношение на нощната смяна съм останала с впечатление, че винаги дежури един, което е и нормално. От друга страна, когато докараха пък Ева в болницата, пак беше вечер и бяха трима - Романова, Ковачев и Тасев. Та - мистерия Grinning

Ох, Илиева, този бисер Илиева Grinning Източник на истинско забавление е, изключително много ме радва и образът, и актрисата Grinning

# 235
Ами Илиева, Кая е получила първия си урок по хирургия Joy

# 236
Ето промото за довечера.
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/982520?

Психото е страшен просто, пълни ми душата как си играе ролята. "Някакъв Марио НИ безпокои" Joy

# 237
Да, през нощта беше.

И аз мисля, че има по един дежурен, а ако се налага нещо викат и друг.
При нескопосания опит за секс на Лора и Влади, когато й звънна Врабчев - той я попита на разположение ли е.

Доколкото виждам в промото - когато Марио получава СМС-а навън е светло, а пък когато Зорница се събужда още е тъмно...

# 238
Ето промото за довечера.
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/982520?

Психото е страшен просто, пълни ми душата как си играе ролята. "Някакъв Марио НИ безпокои" Joy
Ами на вечеря са хората, единият е малко вързан и уплашен, ама все пак Joy

# 239
Само аз ли не съм впечатлена от Илиева? Просто един крайно второстепенен безразличен образ ми е.

Общи условия

Активация на акаунт