Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 509
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
И аз смятам, че родителите са тези които трябва да преценят според детето си какво да му позволяват или да забраняват да гледа. Това не е самостоятелен филм на който сюжета е изненада, а в голямата си степен медицински сериал с тежко пострадали пациенти, хирурзи ровещи се из анатомията на хората с много кръв, рани, органи... това е което мен повече би ме притеснило как ще се отрази на крехката детска психика отколкото загатнатата човешка сексуалност.

# 661
  • София
Само час след излъчването, сериите се качват в Нова Плей, където спокойно могат да се изгледат след като децата заспят. А и Мари-Мар ги качва в темата.

# 662
  • Другата България
52—54 епизода до Коледа. От вторник до петък. Предполагам последните два ще са двойни.
Благодаря ти. bouquet
То не е останало много. Повече от половината е минало явно.
Дано не протакат повече и нещата между Христо и Кая, да завъртят сюжета само около Зорница...

# 663
Според мен никак не беше сполучливо накъсването на тежката драма на Зорница със скеча патенце-жабче. Имаха потенциал тези комични елементи, но бяха вмъкнати на неправилно място. При толкова драматизъм дори не успях да се зарадвам на желанието на Стаменова да съживи професионално Христо или на вече далеч по-милото отношение на Кая към него.

# 664
  • София
Дяволо, аз едно не разбрах. Не е първата сцена на изнасилване, която сме гледали - веднага се сещам за Под прикритие, в други бг филми и сериали сигурно е имало, в чужди съвсем, а който гледа Игра на тронове, изобщо не би следвало да се впечатли. И по-сурови са били.
Въпреки това тази сцена предизвика много шок и вълнения. Е защо?
На мен също силно ми въздейства и все пак си задавам този въпрос.

Може би защото не сме го очаквали точно от този сериал, а и много достоверно бе представено, според мен по-силно отколкото в Под прикритие. А и обществото ни в момента е много на нож с тази тема предвид доскорошните трагедии от реала... Но залагам най-вече на първото, което написах. За изненадата и за добрата професионална работа в случая.

# 665
Освен всичко, което сте изброили, сцената беше толкова въздействаща, защото беше много неочаквана. Което пък точно показва колко непредвидими могат да са действията на един психопат.
След като тя се развика, аз очаквах той да й запуши/ залепи устата и да я върже и даже в началото не разбрах съвсем какво се случва. И освен потресаващо и отвратително, за мен дойде абсолютно изневиделица.

# 666

След 12 години им разрешават по-късно да лягат, след като до тази възраст са лягали в диапазон от 18.3о до 20.

Извинявай , обаче къде са тези ученици ,които си лягат в този диапазон 😱☺ , моите деца са на 9 и 12 и ако си легнат в 10 се чувствам успяла в живота 😚😂Ти направо ме засрами 🙈

# 667
Наистина в доста страни децата си лягат съвсем рано, но там нямат следобеден сън от много малки и са свиканли така от рано.

# 668
  Моите не спят следобед от много рано ,големия ми син даже от 3 годишна възраст и това си беше проблем в детската градина .
  Иначе съм съгласна за ползата от ранното лягане, просто аз трудно се справям с това .Също и  че не трябва да гледат всякакви неща от ранна възраст, лошото е че в света на интернет е трудно да контролираш това .
  А конкретно в сериала няма някакви брутални сцени според мен ,с изключение на последния епизод ,но сцената не продължи много дълго .

# 669
  • Разпиляна във въображението
То да беше само тази сцена. Да не си припомняме и случаите на Захариев и колко напоително се изказваше за тях.

# 670
То само новините като чуеш, дори и през деня и ти настръхва косата.

# 671
  • Там,където се събуждам щастлива.
Наистина в доста страни децата си лягат съвсем рано, но там нямат следобеден сън от много малки и са свиканли така от рано.

Да. Вчера бях на гости и по изключение им дадоха да си легнат в 22. Иначе в 20 са по леглата с книжки.
Като дете много спях следобяд. Ами...почвах да вилнея след 22 и торба енергия. Съответно си лягах късно и почнах трудно да ставам рано. И това като ти влезе в системата....до живот.

При повечето отвличания на жени има и изнасилване, за съжаление. Затова и не се изненадах на сцената. Брилянтно изиграна беше от Диана и затова все едно я виждам и днес пред очите си. Тя ще е гост в Пловдив, за желаещите да я видят.

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 18:22 от Kalinka

# 672
  • София
Тя втората смяна за по-малките свършва в 18.30, как точно ще си легнат до 20.00?
Това кога си лягат децата, няма нищо общо с факта, какво се дава по телевизията. Добре че никое от децата ми няма интерес към подобни филми. Но сцената беше тежка не само за малки деца, а ѝ сериалът не преследва такава аудитория.

# 673
То да беше само тази сцена. Да не си припомняме и случаите на Захариев и колко напоително се изказваше за тях.
А Захариев и Виолета и как тя му оправя проблема със самолета Animal Joy Cat

# 674
Идвам с една новинка-клюкинка
Скрит текст:
Стефан Геков, операторът на сериала, е голям фен на форумът ни😁Чете всеки пост, не изпуска нищо. Представям си как вечер, след приключване на снимките, е седнал интимно до чичко Юли, и на уше му споделя всичко, каквото е прочел тук😁 миличкият
Откъде знам ли? Лично той ми сподели. Нали сме си първи приятелки 😃😁

Общи условия

Активация на акаунт