Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 504
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Аз не виждам кой знае какъв проблем, че епизодите са съкратени - ако си направят нещата както трябва, времето ще стигне.
Миналия сезон като разтягаха сума време какво... накрая струпаха важните неща и гледахме сватбата на Магда.

Моето предположение е, че плануват следващ сезон и част от историите ще бъдат пренесени там.
Възможно е да са ги събрали и заради Дяволското гърло, от колко време вече се канят да го излъчват.

Ина и Тасев нищо не казаха за това заминаване, остана си така.
Но не мисля, че ще ги пратят някъде, то без това не остават кой знае колко линии, които да развиват.

# 691
  • София
Според мен има корекции в сценария в движение и от там идва разминаването в епизодите - видяхме, че онази сцена на Огнянова и Марио с куфара я изрязаха, може би някои от заплануваните неща са отпаднали, съответно се съкращават епизодите.
А гледам и че доста от актьорите не снимат интензивно, може и това има значение.
Може да не е изрязана сцената с куфара. Предполагам, че Зорница и сега ще полежи в болницата.

# 692
Изрязана е. Сцената беше точно от епизодите покрай операцията й и беше със същите дрехи, с които я дадоха в епизода с асансьора.

Ванилия, аз пак да кажа, че Наум почва специализация декември и е напълно възможно да използват това заминаване, за да го изкарат от сериала, ако има още сезони.

# 693
Еее, то това беше доста отдавна. Тогава въобще не са замисляли историята с изнасилването.
А и няма как при такава ситуация да бъдат толкова ведри и щастливи.

Москита, не го знаех това за Наум. Ако има някаква причина да не снима е възможно да го изкарат, но иначе не мисля.

# 694
  • София
Ванилия, мисля че Зорница-София беше писала, че 1 епизода се заснема за 3 дни, което значи, че имат 18 дни да заснемат оставащите 6 епизода. Днес сме 11.11, значи до 29.11 да снимат, а на 30.11 да е финала. Малко нереалистично ми се струва, но предполагам ако се напънат ще стане.
А относно Дяволското гърло, ако ще го започват преди Коледа, според мен щяха да са стартирали с рекламните клипове по Нова.

# 695
А да не би пък да променят излъчването, както в предните сезони в петък да няма епизод.
Да пуснат пак страхотните Съдби на кръстопът 🤣

Не знам какво са запланували, но щом така са решили, са си направили сметка. Ние колкото и да гадаем, тая си е 😁

# 696
  • Анкх-Морпорк
Пуснаха едно промо, в което Зорница докладва за пациентка в трето лице, а всъщност говори за себе си: "Състояние след операция... изнасилване..." После Захариев обяснява на някого - май Марио - че сега трябва да е внимателен и е цяло чудо, че тя се държи.

# 697
  • София
Според мен най- рано от догодина ще пуснат " Дяволското гърло" - или през април като започват пак предаванията или януари, когато няма какво друго да се гледа.  Simple Smile

# 698
  • София
Аз се чудя, ако наистина Наум започва специализация, значи трябва да разкарат Тасев. Но ако заминат двамата с Ина за чужбина, това означава, че се сбогуваме и с Ирина, а аз изобщо не искам! Много я харесвам, а някак си не успя да покаже всичко, на което е способна. Според мен е много по-добра от Диана Димитрова, Теодора Кулева, Луиза Григорова и т.н. от младото поколение, иска ми се повече да я гледам.
Другият вариант е, ако искат да запазят Ирина като артист, Ина и Боби да се разделят, което пак е супер тъпо.
А това с 48те епизода е направо като гръм от ясно небе. Ако е истина, предполагам че съкращаването идва от проблемите със сградата, не за друго.

# 699
  • София
А сигурно ли е, че Наум ще спре да снима, когато започне специализация? Може да ги съчетава.  Млад е, има енергия за много неща едновременно.

# 700
А сигурно ли е, че Наум ще спре да снима, когато започне специализация? Може да ги съчетава.  Млад е, има енергия за много неща едновременно.
Не, разбира се Simple Smile Може да намали времето си в сериала просто, не знам, предполагам, че специализацията ще му отнеме доста време все пак. Просто го споменах във връзка с това, че вкараха като възможност да отидат да се оженят в чужбина и според мен, ако решат да ги изкарат, ще го използват това. А ако не, просто ще забравим за тая възможност и така Grinning

# 701
  • София
Анонсът, явно всички ще разберат за Огнянова.
https://nova.bg/accents/view/2018/11/12/231669/%D0%B0%D0%B4%D0%B … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

# 702
Така се очакваше, няма как такова нещо да остане незабелязано, щом ще се води следствие.

пък сега и Стаменова похитена...

# 703
Не, разбира се Simple Smile Може да намали времето си в сериала просто, не знам, предполагам, че специализацията ще му отнеме доста време все пак. Просто го споменах във връзка с това, че вкараха като възможност да отидат да се оженят в чужбина и според мен, ако решат да ги изкарат, ще го използват това. А ако не, просто ще забравим за тая възможност и така Grinning

Че на къде да му намалят участието? Аз всеки път като го видя се изненадвам, че още е жив, а не са го заровили по Витоша. Тази история я забравиха тотално Хотели/Тасев... Те им дават по 3 Мин. Екранно време на седмица.
Стаменова няма ли да й дойде в повече пак да я похитят..

# 704
  • София
И аз за Стаменова се учудих. Едва ли Фотев пак ще я сплашва.

Общи условия

Активация на акаунт