Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 644
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Безобразен Пенев както винаги, никаква колегиалност от негова страна. Напълно заставам зад Марио, зад решението му и за това, което каза на Романова.
Зорница вместо да го подкрепи, тя му се направи на интересна. После пък сама се вкара в устата на вълка. Абсолютна глупост беше да се връзва на психото..
Илиева като персонаж не ми е забавна, забавно ми е, когато Захариев я хока. Smile

# 181
В промото някой може ли да каже какво казва Зорница накрая "Какво си направил....?" Три пъти го слушам и не мога да разбера, явно оглушавам Grinning
Развържи ме!

# 182
Мрънка на Марио,а тя същото прави...

Тя не е дежурна обаче и не носи отговорност за никой.

Не, само взима незаконно консумативи от болницата, което я прави по-невинна / по-малко не по правилата?

Разбира се, че не е по-невинна, но просто нещата са различни.
Тя би носила отговорност за кражба на консумативи, а Марио - за смърт на пациент.

# 183
Лека нощ от Владов 🙂

# 184
  • София
Зорница нещо шизофренията я тресе. Тя като лекуваше тайно Мона не беше нарушение на правилата. Какво му се зъби на Марио. Сега аз разбирам, че сценаристите я бутат към Банков, ама поне малко да ѝ спасят образа ако може. Защото скоро и за него няма да я искат фенките му.
Пенев се усети, че може да уволнят някой, заради Христо и затова си плете кошницата.
Илиева малко прекалено тъпа я докарват. И сега Ненева ще разнесе клюката, че Захариев я сваля.
Зорница в промото казва: "какво си направил, развържи ме".

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 22:46 от Пак тя

# 185
# 186
Може ли някой да пусне линк за промото? Hands Pray

Много находчива снимка - 2 в 1. Laughing
Вергов ли е фотографът?

# 187
Илиева малко прекалено тъпа я докарват. И сега Ненева ще разнесе клюката, че Захариев я сваля.
Нека има и малко забавни моменти. Още повече щеше да й пасва ролята, ако беше блондинка Grinning
Клюките от Ненева едва ли ще имат значение засега, но при грешка след грешка и накрая Илиева ще реши да му се реваншира за да не я изгони - вече такава клюка достигнала до Галя може да е фатална.

# 188
  • София
Може ли някой да пусне линк за промото? Hands Pray

Много находчива снимка - 2 в 1. Laughing
Вергов ли е фотографът?

Отвори линка който дадох по-горе и накрая е ПРОМОТО .

# 189
  • Разпиляна във въображението
Искрено се надявам сценаристите да дадат Зорница на Банков, че да се свърши с тази история. Моля. Тъпото подхилване на Банков в рапорт залата, после това подхилване с троянската война и вижте ме колко съм печен, че не взимам жената... ама взимай я вече. Нали и тя те иска. Търпяха му махмурлийските истории и никой копче не му каза. Дори и Марио прояви разбиране в операционната. Тъпо беше, че и не каза на Христо за ролята на Цонев в решаването на случая му.

# 190
  • Пловдив
А как според вас ще я намери Марио?

# 191
  • Пловдив
А как според вас ще я намери Марио?
Според мен е написала адреса на някое листче, което ще бъде намерено на нейното бюро, в коша или другаде и така... Друг начин няма, никой не подозира за психото. Е, разбира се може и по разговорите, мобилния оператор да даде инфо, но... Вероятно не става така лесно и без полиция.

# 192
  • София
А кой каза, че Марио ще я намери или въобще че някой ще я намери. Зорница може и сама да се спаси, може да убие поета.

Мириел, поне имаме развитие в сюжета Банков-Огнянова. Разбрахме, че той страда за Ева, но иска Зорница. Да им се чудиш на тези лекари - хем така, хем инак. Лично аз обаче се надявам да не ги събират.
Но с едно съм съгласна. Отношението на Банков към Марио е пренебрежително и неуважително. Подхилкването в рапорт залата не е единствения слъчай.

# 193
  • ту тук, ту там
А аз мисля, че се "подхилкваше", защото се радваше, че Христо се е изявил. 🙄

# 194
От морална гледна точка Марио е абсолютно прав(и аз бих постъпила така),но по закон е в нарушение.Но пък най-малко очаквам от най -близкият ми човек да ми пили,очаквам разбиране,както и той.

имаше подобен реален случай пред една от големите болници миналата година май, тогава обществото осъди лекарите, че никой не е излязъл да помогне, защото нямали право да напускат местата си

съвсем се изкриви представата за лекарите
много ясно, че ако си отдаден на професията си, няма да оставиш човек в нужда и да си затвориш очите - съвсем естествено е да се поемат рискове и понякога правилата да се прескачат, в името на това да спасиш живот или да помогнеш, когато имат нужда от теб

Общи условия

Активация на акаунт