Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 637
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Прощавайте, че не знам длаи сте го обсъдили, не можах да прочет всичко.
Онзи ден в епизода ВИктор е с такси, вчера с кола.
Сега той има ли кола или няма Simple Smile

# 196
За таксито не помня, а и се случва човек да ползва такси, въпреки личния автомобил.
Но на бензиностанцията с Пепе колата беше друга 😀

# 197
  • София
Има, бяло БМВ. Спестил е от наема, нали живее при Евгения Simple Smile. Мисля, че и в епизода в пеперуденото дете пак беше със същата кола.

# 198
На мен ми се стори, че с Пепе бяха с черен джип, пак БМВ иначе.

Христо и Кая

# 199
  • Разпиляна във въображението
Съгласно действащата нормативна уредба в лечебното заведение не се поддържат налични медицински екипи, които да се отзовават на постъпили сигнали за инциденти извън територията на лечебното заведение. Това съобщават от "Пирогов" след като в медиите стана известен случай, при който човек е бил блъснат пред болницата, чиито лекари са отказали да помогнат и са пренасочили към повикване на спешна помощ. - за случая от миналата година.

# 200
А кой каза, че Марио ще я намери или въобще че някой ще я намери. Зорница може и сама да се спаси, може да убие поета.

Мириел, поне имаме развитие в сюжета Банков-Огнянова. Разбрахме, че той страда за Ева, но иска Зорница. Да им се чудиш на тези лекари - хем така, хем инак. Лично аз обаче се надявам да не ги събират.
Но с едно съм съгласна. Отношението на Банков към Марио е пренебрежително и неуважително. Подхилкването в рапорт залата не е единствения слъчай.

Не разбра ли ?
Банков ще я намери и спаси, а Марио даже няма да е разбрал.
Той Марио не е от тоя филм, затова.

# 201
Този случай не е прецедент и вероятно не случайно беше показан във филма
Училището на дъщеря ми е срещу голяма градска болница, буквално сграда до сграда. Предупредени сме изрично и се е доказвало и в практиката при травми, че при инцидент се вика спешна помощ, нито се води детето там, нито идва лекар от болницата Такава е нормативната уредба и толкова. До училището на малкия, буквално ограда до ограда е поликлиниката, където е ЛЛ на детето...същата работа. Вика се спешна помощ и чакаш.

# 202
След случаят преди 1-2 години, когато пред Пирогов почина човек и никой от персонала не излезе да му помогне и надигналато се обществено недоволство в Пирогов 24/7 има дежурен, който отговаря за спешни случаи в близост до болницата. Дежурствата обикновенно се дават от специализанти. Мисля и в Окръжна се дават такива дежурства. За други болници не зная.

# 203
  • София
А аз мисля, че се "подхилкваше", защото се радваше, че Христо се е изявил. 🙄
И аз така мисля.
Банков е над нещата по отношение на Ковачев.
Ясно му е, че само не е поискал, не си е върнал Огнянова.
Аз лично не искам да си я връща. Не му трябва подобна жена.
Утре, като и писне от емоции, може да реши, че и липсва спокойния живот с Ковачев.

# 204
Вера, как така си сигурна, че Марио няма да разбере??? Според мен - напротив, той ще й помогне. Учудваш ме???

# 205
  • София
Моята теория е, че Банков някак ще спаси Огнянова, а тя ще се настрои срещу Марио, защото неговите думи са я подтикнали да действа неразумно. Марио няма да пострада, не мисля, че ще участва в случката изобщо. По добре така, отколкото да го гръмната.
Пенев е много подъл.

# 206
Вера, как така си сигурна, че Марио няма да разбере??? Според мен - напротив, той ще й помогне. Учудваш ме???

Така казаха съфорумки- Банков ще долети на бял кон, пардон бяло БМВ, а Марио няма и да разбере, че нещо се случва с жената, която живее.

# 207
  • ту тук, ту там
Ох, и аз изобщо не искам да замесват повече Огнянова с Банков! Огнянова-Ковачев са ми безразлични, а Банков... нали съм споменавала, че заради Банков гледам филма! 😍😆
Всъщност харесвам и Кая и Христо, Ина и Тасев (него не, но ме радват като двойка), харесвам Жени, Кръстева и Магда... и като образи, и като игра! Peace

# 208
Банков не е по загрижен за Зорница от Марио. И как си представяте, че човекът, който живее с нея и я обича ще стои и ще наблюдава без да се мръдне. Ковачев за чужд човек наруши правилата, че за любимата си жена няма??? Невъзможно!
Някои ме обвиняваха, че пиша за "пословичната доброта" на Зори. Ето видяхме я нагледно.

# 209
Верче, остави ги жениците от ФБ. От вас разбирам, че там положението е неспасяемо. Помислих си, че това са твои мисли. Успокоих се.

Общи условия

Активация на акаунт