Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Анонса:
Цитат
Невероятно трудни моменти очакват Зорница в “Откраднат живот: Анатомия на гнева”. В новия епизод на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA д-р Огнянова е похитена от своя вманиачен пациент поет и трябва да състави план, за да се измъкне. Отсъствието ѝ е забелязано от Марио, но дали той ще разбере, че приятелката му е в опасност и трябва да предприеме спешни действия? Какви са плановете на похитителя? И ще успее ли Зорница да се измъкне?

Междувременно Христо се сблъсква с трудности в упражняването на лекарската професия след дългото време, през което не е практикувал. Ще успее ли да се справи, или ще допусне опасни грешки?

# 256
  • Разпиляна във въображението
Тъй като аз го написах да си кажа - да, мен ме издразни подхилването и погледа към Марио. Другите не забелязах да го правят. За мен бе не на място и бе акцентирано върху него. Станало му смешно, докато останалите обсъждат нарушение на правилата.

# 257
Анонса:
...Междувременно Христо се сблъсква с трудности в упражняването на лекарската професия след дългото време, през което не е практикувал. Ще успее ли да се справи, или ще допусне опасни грешки?

Явно ще гледаме не само глупостите на Огнянова . Само да не стане 34 епизода с парцала , 19 епизода изживяване на несигурност и стрес и накрая 1 епизод  супер трудна , уникална  и успешна операция и хоп - лекар на годината .
Това с психаря ще ми е неприятно , но дано пък да е повод  Зорница да стане по-малко добра и да не се чувства длъжна да съчувства на всеки срещнат по коридора на болницата .

# 258
  • София
Банков може да си позволи какво си иска отношение към всеки един колега. Колегите му също към него.
Но понеже става въпрос за Ковачев Joy трябва да се донесат от девет кладенеца вода и да се докаже "лошо' отношение Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Пък после някакви от фейса били не знам какви си Simple Smile))))))

# 259
  • София
Той Банков и да подсмръкне леко, пак ще е насочено срещу Марио. Общо взето 24/7 Банков крои планове как да вгорчи живота на Ковачев и да му отмъкне Зорница, подчинил е живота си на мисията да го направи нещастен. 😁😁 Толкова ми е кеф да ги гледам в общи сцени, ама след някои коментари тук, започвам да се моля изобщо да не ги дават заедно.

# 260
Явно Зорница освен на помощ отвън, ще трябва да разчита и на своята изобретателност. Все повече си мисля, че Психо-Дани ще пострада и Зорница ще трябва да го нарани физически преди да я спасят. Шаци, май ще се окажеш права за това Wink

# 261
Но колегите му го търпяха махмурлия и мълчаха Simple Smile Но щом е доцент, щом съпругата му е починала - защо не, може да оперира. И го коментирам във връзка с Ковачев. Мисля, че достатъчно ясно съм заявила, че гледам сериала заради него. Пенев е ясен - пази си местенцето.
Нямам търпение този сериал да свърши. Не ми доставя удоволствие, излишно ме натоварва. Искам да разбера историята на Марио и край.

# 262
  • София
Притесних се сега за Христо.
Да не почне и той като Илева да шие бод зад игла Joy

Miriel  сериала не е Ковачеви.
Ако толкова те натоварва, със сигурност ще се намери кой да прави теми. Щото сериала може и да продължи.

# 263
Илиева колко подигравки отнесе, че била кученце, то не беше лай, то не беше смях... обаче разбира се няма лошо.
Но сакън Банков да се подсмихне 😃

За мен си беше точно към Пенев, не виждам какво ще се смее на Марио, че е помогнал на посрадал.

# 264
Аз пък се чудя как, като няма още окончателна присъда, Христо ще си пробва лекарските умения? Thinking Едно е да се знае истината, съвсем друго официално да му възстановят лекарските права.

# 265
Но колегите му го търпяха махмурлия и мълчаха Simple Smile Но щом е доцент, щом съпругата му е починала - защо не, може да оперира. И го коментирам във връзка с Ковачев. Мисля, че достатъчно ясно съм заявила, че гледам сериала заради него. Пенев е ясен - пази си местенцето.
Нямам търпение този сериал да свърши. Не ми доставя удоволствие, излишно ме натоварва. Искам да разбера историята на Марио и край.
То след първите 10 епизода от шумно рекламирания сезон  и аз съм с такова  настроение - отдавна не ми е приятно  и развлекателно  , но ще го довърша ,за да видя края на историята М-З-Б , какъвто и да е той  .
Само да не се наложи сега санитарят да шие гоблени , за да репетира . В едно немско сериалче  тренираха разни тигели  на свинска мръвка  Joy .
     Мириел , някой се бори за поста ти  rotfImao rotfImbo като "шеф" на темата   newsm48

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 13:03 от Ели-ТАЛ

# 266
Miriel  сериала не е Ковачеви.
Ако толкова те натоварва, със сигурност ще се намери кой да прави теми. Щото сериала може и да продължи.

Споделих аз за какво го гледам и знам, че не е за Ковачеви. Още миналата тема, ако не се лъжа, бях писала някой да я поеме темата, но имаше чистка на публикации. Така че който желае - да я поема и поддържа.

# 267
Само аз ли не чувам и не разбирам нищо, когато Марио говори. Все си мрънка нещо под устата и не го разбирам Laughing

# 268
  • София
То след първите 10 епизода от шумно рекламирания сезон  и аз съм с такова  настроение - отдавна не ми е приятно  и развлекателно  , но ще го довърша ,за да видя края на историята М-З-Б , какъвто и да е той  .
Само да не се наложи сега санитарят да шие гоблени , за да репетира . В едно немско сериалче  тренираха разни тигели  на свинска мръвка  Joy .
     Мириел , някой се бори за поста ти  rotfImao rotfImbo като "шеф" на темата   newsm48
Е, то вече имаше надшиване на свински крачета още в първи сезон. Мисля, че Калин и Александър бяха.
Аз мисля, че Банков недолюбва Пенев отдавна и към него беше насочено подхилкването. Пък и не виждам смисъл той да се конфронтира или съревновава с Ковачев.

# 269
  • София
Само аз ли не чувам и не разбирам нищо, когато Марио говори. Все си мрънка нещо под устата и не го разбирам Laughing
За това не е виновен актьора. И не само на него не се разбира. Ясна дикция имат само Марта и Владо, на прима виста, другото трябва да се обработи.
Озвучаването им е смотано.

Общи условия

Активация на акаунт