Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Точно никога. Банков изобщо не знаеше за намесата на Цонев, обаче нали е Банков Simple Smile по презумпция е виновен.

Ох, хайде стига с тоя рефрен ! Нали всеки можеше да си казва мнението !
Последно обсъжда ли се Банков или не ?

Между изказване на мнение и обсъждане на факти има разлика.

# 286
  • Разпиляна във въображението
Ох, моля ви. Стига вече. Той спа с Албена - ама той знаеше ли, че е гадже на брата на Ковачев. Той не каза за Цонев - разбира се, че не знае. Добре, заблудила съм се, когато Цонев и Банков се разделиха някак "приятелски" в края на епизода. Явно Банков знае само това, което си казаха в боксовата стая двамата, но не знае, че Цонев има също роля за делото.

# 287
Само на мен ли жилището на психопата не ми приличаше на мъжка квартира Animal Smiley Cat

# 288
Само на мен ли жилището на психопата не ми приличаше на мъжка квартира Animal Smiley Cat

Може да е гей Grin

# 289

Може да е гей Grin
Трябваше да отвлече Mарио  Mr. Green
Извинете. Банков, че е по-красив  Laughing

# 290
  • Кърджали
Като в детската градина сте, честно...
Иначе Зорница добра ли е, наивна ли е, глупава ли е, не знам вече. Но толкова ли не успя да се научи да поставя някакви граници...
Още снощи казах - Марио от една страна постъпи добре, избра по критичният пациент навън пред предолагаем /я се влоши, я не пациент от отделението/ - но какво правим ако нещо се беше случило с пациент, който се влоши. Или ако утре онзи излезе по медиите и каже - прост санитар казваше на неопитен лекар /в този момент нещата така изглеждаха в неговите очи/ как да ме лекува. Със всичките пробелми на болницата по принцип само това им липсва. Но казусът е такъв че тук няма грешно или правилно. Марио избра правилното за него решение, и от една страна ми хареса че си остана зад действията, а не се обясняваше като първокласник..
По повод подхилкването на Банков /не че е свети Банков/, но и аз смятам че беше насочено към опитите на Пенев да злепоставя колегите си. Един вид - почувства се застрашен сега и започна. Той неведнъж е показвал че изобщо не одобрява действията и държанието на Пенев. Доколкото с Марио колкото и да изпитват нещо към една и съща жена, дори и да се хапят заради това, не съм видяла да се злепоставят в професионално отношение. А и самият Банков неведнъж е пренебрегвал "догмите и законите" когато реши че трябва да се действа, а не да се следва закона
И хайде да минава това следващо дело и Христо да пуска парцала. Защото така санитар който от време на време си припомня че е лекар отново го поставя в лоша светлина пред хората. И поставя в трудн положение болницата

# 291
  • Берлин
Шатци,кефиш ме на макс

Психопатът поне играе перфектно,иначе физиономията му е нежничка-в контраст с погледа

# 292
Трябваше да отвлече Mарио  Mr. Green
Извинете, Банков, че е по-красив  Laughing
Пак нищо не си разбрала. Той е отвлякъл Огнянова, точно за да изнудва Марио да му стане гадже Wink

# 293
Добре, аз ли съм в грешка нещо или това е коментарната тема за сериала?

Попитала съм за нещо, свързано с епизода, което не ми е станало ясно. На който не му изнася да не чете и коментира, но “стига вече” може да си казвате на друго място.

# 294
Ели, мога ли най-учтиво да те помоля да не правиш генерални заключения кой какво гледа и с какво го преглъща? Употребила си множествено число, затова приемам, че поста ти е насочен към повече от един потребител, а за съжаление тук непрекъснато се прокарва някаква разделителна линия. Та в този смисъл, почувствах се лично засегната, защото не съм дала повод за подобно отношение. Simple Smile

Ди, те психопатите не са като другите хора Wink Започнал е с квартирата, а сега ще мъчи Зорница да го научи как да изглежда и да се държи като нея, затова е цялата работа Joy

# 295
  • Разпиляна във въображението
На който не му изнася да не чете и коментира, но “стига вече” може да си казвате на друго място.

Shatzi постоянно изтъква този аргумент "ама защото е Банков". Малко писва това, особено ако е начесто и това предизвика коментара ми.

# 296
Тъй като дискусията се породи от моето мнение, приех коментара ти индиректно към мен.

Иначе наистина разделението писва, както писах не всичко е Банков срещу Ковачев, но определени хора държат на това, за съжаление.

# 297
Добре, аз ли съм в грешка нещо или това е коментарната тема за сериала?

Попитала съм за нещо, свързано с епизода, което не ми е станало ясно. На който не му изнася да не чете и коментира, но “стига вече” може да си казвате на друго място.

Ама това са твои думи !
Нали ти призоваваш постоянно да си казваме мнението и да си обсъждаме, без значение дали харесваме този и онзи, защото все пак всички имат право на мнение ?
Нали се разбрахме, че можем да недоволстваме и срещу Ковачев, и срещу Банков, и срещу Пенев, Владов, Мазов.
Ако някой не е разбрал дали Банков е знаел или не е, може да попита, нали ?
Не е нужно веднага да се отвръща с " ..ама нали Банков трябва да е черен...".

# 298
  • София
На който не му изнася да не чете и коментира, но “стига вече” може да си казвате на друго място.

Shatzi постоянно изтъква този аргумент "ама защото е Банков". Малко писва това, особено ако е начесто и това предизвика коментара ми.

Няма нищо вярно. Гледам сериал коментирам това, което виждам.
Снощи и зад Ковачев застанах, но това е пропуснато.

# 299
Може да е гей Grin
Ди, те психопатите не са като другите хора Wink Започнал е с квартирата, а сега ще мъчи Зорница да го научи как да изглежда и да се държи като нея, затова е цялата работа Joy
Хахахахахах
Ми хиляди възглавнички по дивана, нощни лампички навсякъде, бухнали завеси, кухнята беше с някакви мотивационни картини, кухненски робот видях Animal Joy Cat някакви такива неща, на първо гледане, довечера ще го огледам по-добре Animal Smiley Cat  странен ми се видя, като от каталог на Икея Animal Joy Cat

Общи условия

Активация на акаунт