Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 624
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Берлин
Само аз ли не чувам и не разбирам нищо, когато Марио говори. Все си мрънка нещо под устата и не го разбирам Laughing
И аз трудно го чувам/разбирам. Потребителкс по-напред беше писала,че хората с неестетични зъби отварят по-малко устите си,за да прикрият какво има в тях. А аз дори намирам изоставянето на зъбите в подобно неестетично положение не само отблъскващо,а и мърляво-визирам появяващите се на екран/пред публика

# 271
Аз продължавам да си мисля, че Огнянова ще убие по някакъв начин поета, не целенасочено, разбира се.
Смятам, че за мек човек като нея да постави себе си пред някого друг и да го нарани, би било много разтърсващо и травмиращо.

Ако той сам се нарани, тя би се обвинявала, но няма да е толкова силно, колкото ако тя го убие.
Това разбирам като “преодоляване” - да преодолее, че е трябвало да спаси себе си с цената на чужд живот.

А и нещо друго да питам , тъй като някой спомена напред, че Банков е скрил от Христо заслугата на Цонев при разговора с майката.
Той всъщност знае ли, че Цонев е говорил с нея и я е убедил момчето да свидетелства?
Кръстева ги изгони и остана с майката.
След това отвън той се канеше да се обади на Христо и да му каже, че не са успяли, когато тя се появи и му каза, че ще получи видеото.

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 14:02 от Ванилия 🌸

# 272
Ванилия, Банков каза на Христо, че заслугата е на Кръстева, а тя му каза, че Цонев е убедил майката. Нямам спомен в кой момент Банков е разбрал, че Цонев е свършил работата Simple Smile

# 273
Така разбрах и аз, затова ми беше питането кога Банков е разбрал, че Цонев е убедил майката.

# 274
Банков каза на Христо, че Кръстева е убедила Филип. Тя просто го убеди, че не е негова вината и да не се страхува. АЦонев убеди майката да чуе момчето.

# 275
  • София
Точно никога. Банков изобщо не знаеше за намесата на Цонев, обаче нали е Банков Simple Smile по презумпция е виновен.

# 276
  • София
Така разбрах и аз, затова ми беше питането кога Банков е разбрал, че Цонев е убедил майката.

Банков изобщо не знае, че Цонев е в основата на нещата и е помогнал на Христо. Последно като се видяха, беше пред асансьора - Банков каза, че отива да се обади на Христо и да му каже, че е прецакан, тогава Огнянова го последва, говориха на аварийния, после Б излезе пред болницата да говори по телефона и Кръстева се появи. Човекът няма идея, че Цонев е ходил да говори с майката на момчето. Банков е невинен, колкото и да се опитват да го очернят! 😀

# 277
Точно никога. Банков изобщо не знаеше за намесата на Цонев, обаче нали е Банков Simple Smile по презумпция е виновен.

Ох, хайде стига с тоя рефрен ! Нали всеки можеше да си казва мнението !
Последно обсъжда ли се Банков или не ?

# 278
Банков и Карагьозов се обсъждат, само ако е с положителни епитети. Как не го разбра? Без критика.

# 279
Банков и Карагьозов се обсъждат, само ако е с положителни епитети. Как не го разбра? Без критика.

Той Банков премълча, че жена му е жива, приемаше съболезнования, представяше се за вдовец, та сега за някакви дребни неща ще се коментира.
Как пък една клюкарка от болницата не се намери да спомене пред Ева или Цонев, че той- Доцента, се представяше за вдовец, ама няма!

# 280
Че то на Карагьозов какво има да му се коментира? Simple Smile Да вземе вече поне да направи нещо, че да минем от обсъждане играта на актьора към действията на героя Joy

# 281
  • София
Банков мисля, че не знае за намесата на Цонев. Не са дали, че някой му казва. Не се заяждайте. Тук реално обсъждаме епизодите, а не сме се събрали да възхваляваме Зорито и свети Марио.

# 282
Той Банков премълча, че жена му е жива, приемаше съболезнования, представяше се за вдовец, та сега за някакви дребни неща ще се коментира.
Човекът искаше да има гуш-муш с младата докторка, кво да прайш. Човещинка JoyJoy
Охххх.....това с умрялата жена в кома сега ми е адски комично, ама тогава не беше Joy

Че то на Карагьозов какво има да му се коментира? Simple Smile Да вземе вече поне да направи нещо, че да минем от обсъждане играта на актьора към действията на героя Joy
Аман от търкане на пода. Излъска го. Йосиф ревнува парцала от Христо.

# 283
...Той Банков премълча, че жена му е жива, приемаше съболезнования, представяше се за вдовец, та сега за някакви дребни неща ще се коментира.
Как пък една клюкарка от болницата не се намери да спомене пред Ева или Цонев, че той- Доцента, се представяше за вдовец, ама няма! 
Това беше в сезон 4 , сега е свети Банков Joy
Санитаря ще го коментираме , когато остави  парцалаците на Йосиф .

# 284
  • София
Банков мисля, че не знае за намесата на Цонев. Не са дали, че някой му казва. Не се заяждайте. Тук реално обсъждаме епизодите, а не сме се събрали да възхваляваме Зорито и свети Марио.
За възхвалата на последните двама има специална тема Simple Smile
И като никой не им обръща внимания идват и тук,
Ама ние претоплените манджи не ядем Joy

Общи условия

Активация на акаунт