Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 580
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз мисля, че в реалния живот няма как да не види Марио в какво състояние е Зорница. То яд, хубаво, пациент хубаво, ама да не видиш жена ти в какво състояние е.. Нооо факт, че сценаристите натам въртят нещата и за това реагира толкова тъпо.

# 436
Аз малко да отклоня вниманието от главната драма, обаче как стана така, че изведнъж Христи спря да тича след Кая , даже се и дърпа?! А е очебийно, че тя има интерес, дори е влюбена. Никаква логика не намирам в това.
Не вярвах до последно , че ще причинят това на героинята. Това със самонараняването после също ми се струва абсурдно-психопатите не го правят, каквото и да се случи при тяхнводещо е егото. За спасяването на насилника също е безкрайно наивно, най-малкото в такъв момент водещ е инстинкът ти за самосъхранение, би бил под афект и т.н...

# 437
Мда, Психото ще се отърве, като умре.

Дяволо, мен това, което ме изненадва, е че поведението на Банков, Ковачев и Огнянова се гледа под лупа. И а някой от тях е трепнал накриво, а са го посочили с пръст. Те са персонажи, но пресъздават определени характери и във всеки от тези характери са заложени и това да правят грешки и да не реагират адекватно във всеки един момент.

# 438
# 439
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ако, както казвате, тя отива сама при Захариев, ми е интересно защо Банков не е с нея. Били са минути заедно в линейката, не е дежурен, за да поеме носилката.

# 440
Аз за себе си мога да твърдя, а четейки и останалите мнения смятам, че и другите мислят така - не обвиняваме Марио за действията или поведението му, а начина, по който сценаристите са скалъпили историята.

Тъпо ми е това, че точно той приема пациента и се налага да се бори за живота му, вместо да е до нея.

# 441
Ето, на въпроса как Марио не забелязва жена си - Зорница е в дъното на линейката в полусянка. Той я поглежда и след това се занимава с пациента.

Калинка, Банков като е отишъл при Зорница я е заварил в къща с непознат мъж, може да не е задавал въпроси, а тя да не му е казала какво е станало.

# 442
  • София
Странно е Банков да не я е забелязал на какво прилича, но може да си е извадил погрешни изводи. Знам ли. Може и Зорница да му е казала да не задава въпроси. Иначе не мога да си обясня как са били в продължение на минути заедно, а той нищо не е заподозрял.

# 443
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ето, на въпроса как Марио не забелязва жена си - Зорница е в дъното на линейката в полусянка. Той я поглежда и след това се занимава с пациента.

Калинка, Банков като е отишъл при Зорница я е заварил в къща с непознат мъж, може да не е задавал въпроси, а тя да не му е казала какво е станало.

Като лекар е видял какво е положението и затова ми е странно. И в смисъл не да й помогне при пристигането, защото е Банков, а от позицията на лекар.

# 444
Каква ирония - да спасяваш живота на човека, който е насилил жената, която обичаш, а ти в този момент дори не го знаеш.

Банков вероятно като е дошъл я е попитал какво е станало, тя съмнявам се, че ще му каже каквото и да е било по темата с изнасилването. Явно е дал якето си на нея, вероятно ще я пита добре ли е, защото тя е като зомби. Забелязвам от промото, че тя слиза от линейката, чак когато отпред е само Христо.

# 445
Съгласна съм с Ванилия, никой не обвинява Марио, а по-скоро се критикува нереалистичното представяне на нещата. Много нелогично е докато бутат носилката, той поне да не извърне глава и да хвърли поглед през рамо към Зорница. Така че, Диаволо няма нужда да се пениш толкова.

# 446
Роси, Зорница като цяло е много силна жена. Сигурна съм че се е мобилизирала и му е казала да не пита. Ако беше казала каквото и да било на Банков, той щеше да води нея към болницата, а не психото. А това че не е искал да слезе Марио при линейката ми говори, че вероятно си е мислил, че Зорница нещо е сгазила лука, а не че й се е случила случка.

# 447
Това наистина е странно Банков да не реагира, то е очевидно, че Зорница не е добре.
Може тя да е отказала помощ и да му е казала да се погрижи за лудия.

# 448
  • Кърджали
Банков да отиде, да я завари с друг мъж с рана, тя видимо уплашена, стресирана и да не се досети че е станало нещо - ще да е  пълен идиот. Сега друг въпрос дали ще задава излишни /в момента / въпроси. Не знаем все още какво ще си говорят в линейката, ще си говорят ли изобщо. Но щом е искал Тасев да слезе, а не Марио предполагам е разбрал какво се е случило, поне че се е случило нещо лошо. А сега защо Зорница отива сама при Захариев, а не я придружава някой от тези двама мъже в живота и - това вече е приумица на сценаристите да направят Зорница да се чувства още повече сама .... Аз друго обяснение нямам. И двамата като мъже /и Виктор, и Марио/ по принцип правят магарии, но са свестни мъже.
Та някак си преди да слагам окончателни присъди ми се иска да видя епизода във вторник.. После вече ще ми се иска да убия сценаристите, написали този сценарий. Не за първи път в този сериал, но този път по-сериозно

# 449
  • София
Моски и аз това казвам. Предполагам си е направил погрешен извод и за това не е заподозрял, че се е случило нещо.
Но ако е заподозрял и не каже на Марио да се погрижи за Зорница ще е пълно безумие. Според мен е решил, че Зорница е била с този мъж.

Възможно е и Марио да си е направи същия погрешен извод. Особено след СМС-а, след изключения телефон.

Общи условия

Активация на акаунт