Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 578
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Няма как да забременее след изнасилването, лекар е, а и отиде при Захариев - има си хапчета при такива случаи ,които действат в първите часове след акта.

# 466
  • Кърджали
Злати, опитвам се уж да мисля как и двамата мъже - дето макар и идиоти от време на време, са загрижени за нея - как и двамата не успяват да зацепят че положението е много лошо. Поне така изглежда сега от промото, може и да не е така...
Няма да забременее - прекалено е ужасно вече. А и нали Захариев и беше изписал противозачатъчни за да лекуват проблема и.

# 467
  • Разпиляна във въображението
Банков не е идиот. Затова е искал Тасев. Няма и как да не е забелязал, че тя не е добре. Най-малкото са били заедно известно време - минути, а тя е трябвало да се качи преди носилката. Отделно мисля, че Зорница ще слезе едва след като носилката се е запътила към Спешното и тогава Христо се обръща към нея. Годеникът й няма представа, че нещо не е наред. Въпросът му към Банков е резонен - тя не му вдига телефона, изпраща му студено съобщение, сутринта я няма, а той продължава да я търси /държеше си телефона в залата/, Банков е срещу него и малко след това двамата със Зорница излизат от линейка с наръган мъж. Това, че тя едва се движи, може и да няма свидетели. Марио отива към Захариев държейки в ръка шапчицата си, може би е напуснал залата и веднага я е потърсил.

# 468
Няма как да забременее след изнасилването, лекар е, а и отиде при Захариев - има си хапчета при такива случаи ,които действат в първите часове след акта.

Има, но не дават 100 процента сигурност. И освен това, в калабалъка дали ще се сети да вземе?

# 469
Злати, опитвам се уж да мисля как и двамата мъже - дето макар и идиоти от време на време, са загрижени за нея - как и двамата не успяват да зацепят че положението е много лошо. Поне така изглежда сега от промото, може и да не е така...
Cигурно това е момента, в който се срива. Дотогава, поне физически се е държала.

# 470
  • София
Стела,
кАде беше когато други тук се пенявиха, а аз обяснявах малоумието на сценаристите относно цялата мръсна и гадна сцена с отвличането и насилването (забравих да похваля и двамата актьори за играта, особено психото и то въпреки лошия сценарий, което още повече вдига активите на двамата). Я виж преди последния ми пост как се обвиняваше Ковачев, че бил сляп (?!) и не виждал синините по краката и сдуханият и вид (ама ние знаем какво и как да гледаме, защото сме видели какво и се случи), а реално всичко което видяхме от това което показаха по Нова в края е, че Зорница седеше в дъното на линейката и на него съвсем други неща са му в главата.
И да, съгласен, че сценария е виноват.

да не пускам нов пост. Някой спомена, че изведнъж Кая я дават да търчи подир Христо като влюбена ученичка, докато преди Христо навсякъде я преследваше, а тя в повечето случаи се дърпаше. Ами да така е и пак сценаристка глупост (цялата история между двамата). Аз до този момент така и не видях и не усетих кога и как се породи тази любов между двамата.

# 471
  • Берлин
Никога не съм харесвала Зорница,но днес я съпреживях. Всички правим глупости и простотии,но тя прекалено скъпо плати за своите. Още ми е гадно. А иначе това беше една от най-добрите актьорски серии в сезона. Кой,какво,защо-няма значение. То след това сценаристко извращение.. остава да почнат да самоубиват героите. Тъпо,по-тъпо,най-тъпо сценаристко решение за тая женица,чист идиотизъм направо. И ако идеята им е да я запратят при Банков-чист реваншизъм. Изгадня ми и не знам дали ще гледам натам.

# 472
След днешните изпълнения  и очаквано гадния епизод във вторник с преодоляването на травмата , направо  няма и да ме дразни  липсата на всякакъв живец  във "връзката" на Кая и Христо .
Дано да са написали  хубави думи , с които Марио да успее да стигне до Зорница и да я извади от този транс .
Много тежък епизод !

# 473
  • Там,където се събуждам щастлива.
Защо всички се нахвърлят срещу сценаристите? 
Всъщност дори и при породени отрицателни чувства, са си свършили работата!

# 474
Трябваше Пенев да е на смяна и докато си спазва протокола пациента да си загине иначе хич не ми се иска да го спасяват за да се редуват после всички да го бият и да си имат проблеми. Само в този случай всички колеги щяха да застанат зад Пенев та дори и да е допуснал грешка.

# 475
Трябваше Пенев да е на смяна и докато си спазва протокола пациента да си загине иначе хич не ми се иска да го спасяват за да се редуват после всички да го бият и да си имат проблеми. Само в този случай всички колеги щяха да застанат зад Пенев та дори и да е допуснал грешка.
Коментарът ти искрено ме разсмя Grinning, благодаря.

# 476
  • Разпиляна във въображението
Когато почна ... дъщеря ми излезе от стаята. Не успях да реагирам, защото не предполагах, че ако се стигне до такова нещо, ще бъде ясно показано.

# 477
  • София
Ето един сценарий, който хем ще се хареса на всички лагери, хем ще е и логичен.
Зорница е в тежка депресия и затворена в себе си, но Марио намира начин да стигне до нея и тя за пореден път се убеждава колко много я обича, но пък дълбоко в себе си се чувства гузна заради слабостта си към Банков и мечтаната страстна връзка с него, но пък от друга страна разбира, че обича истински и дълбоко Марио и разбира, че иска да е с него. Това обаче няма как да стане, докато тя не бъде до край откровена и използвайки и момента (все пак и малка женска хитрост ще е от полза и ще е от помощ, защо не) в който каквото и да му каже, той би трябвало да я разбере и прости и му признава за разговора си с Банков в асансьора (а не да го разбира от Кая или по някакъв друг начин). Първоначално Марио се стяга и отдръпва, но постепенно умът му се избистря и я разбира. И намира вътрешната сила просто да продължи да се бори за нея, защото я обича истински и до полуда. Така и двамата някак си взаимно преоткриват любовта си, тази тежка драма споява връзката им по-силно отколкото масовата публика ще очаква (защото не малко хора си мислят, че ще съберат отново Зорница с Виктор и т.н.) и така.
Следва прескачане няколко месеца напред и дават пищна сватба в която познайте кой се жени, дават Ина и Тасев с малкия бебок, а Банков в убийствен костюм с широка усмивка и яка мадама до него приятелски си пийва винце с Цонев...
Край. Simple Smile

# 478
Ех, Дяволо, толкова оптимизъм нашите сценаристи обичайно побират в няколко сезона, не в един Joy
Но иначе след тая случка, в която Зорница нагледно видя смазващата унищожителна любов, хич няма да й е вече до това. Травмата е огромна и сега ше има нужда от много подкрепа и внимателно отношение, а не от страст и емоции.

# 479
  • Бургас
Да не забравяме, че филма е с изобилие от трагедии и трагично завършили образи и ситуации....

Общи условия

Активация на акаунт