Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 577
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Хаха, Диаволо, признавам те.
Тъкмо мислех да ти кажа, че пищна сватба няма да отива на Марио и Зорница, но ти ме изненада.

Аз ще запомня този епизод с блестящата игра на актьорите. Диана затвори устата на всички критици с начина, по който игра днес.
А от утре ще се надявам да са ни приготвили хубава и жизнеутвърждаваща история, за това как се преодолява такава травма. И се надявам, че днес приключихме със сеирджийските изпълнения и ще видим сериала такъв какъвто го познаваме от миналите сезони.

А и Фотев се задава, което, както и да го погледнем е добра новина Simple Smile

# 481
Травмата е огромна и сега ше има нужда от много подкрепа и внимателно отношение, а не от страст и емоции.
  Мисля, че и двамата ще ги отреже , много време ще и трябва да се възстанови психически, ако това изобщо стане някога .

# 482
Когато почна ... дъщеря ми излезе от стаята. Не успях да реагирам, защото не предполагах, че ако се стигне до такова нещо, ще бъде ясно показано.
Не позволявам още на дъщеря ми да гледа такива филми и сериали, но ако беше гледала знам, че първата реплика щеше да й бъде: а тя защо не го срита... естествено не всички са майстори по бойни изкуства като нея, но наистина недоумявам защо Зорница не предприе нищо за да се защити, а имаше много възможности. Явно търсеха да се случат непоправимите психологически травми за да следва драма на макс до края.

# 483
  • Кърджали
ей затова понякога си мисля че е хубаво дъщеря ми да тренира бойни изкуства. Един вид да има някаква основа, която да използва, ако не дай си Боже, се наложи да се защити.
Пълен офтопик, знам...

# 484
Лесно е да си пишем, че е имала възможности бол да се защити, но в действителност в такива моменти просто се молиш да се отървеш по-бързо, не виждаш перспективите, които са хиляди, пред очите си, умът ти блокира,  пък дори и да знаеш сто бойни изкуства и да имаш ножки и спрейчета...
Харесва ми идеята на дяволо, ама на сценаристите едва ли. Според мен, Зорница ще остане дълго сама...

# 485
  Много е трудно да се каже кое е правилното решение в тази ситуация. Ако беше го нападнала директно можеше и да я убие .Като цяло явно е доста наивна Зорница, до последно мислеше, че може да го манипулира някак си. Обаче той  е интелигентен психопат - планирал е всичко с най-големи подробности.

# 486
Всъщност гледах преди няколко месеца предаване за криминални разследвания и случая беше точно с изнасилване, момичето е тренирало някакъв боен спорт, но дори това не е помогнало да се спаси от случилото се с нея, защото просто той се е оказал физически по-силен от нея.

# 487
Реално Зорница реагира доста адекватно, събра си мислите, играеше играта му в чакане на подходящ момент да се измъкне. Не може просто да рискува да го тресне с нещо, защото вижте, че при първия й опит да се измъкне, пострада жестоко. Цяло чудо е, че психото се срина и откачи тотално в посока към автоагресия, защото като нищо можеше да я убие.

Много хора я обвиниха, че е отишла в дома му, но с тая лудост, тоя култ, снимките, следенето - той щеше да намери начин да се добере до нея и без тя да бешв отишла.

# 488
Когато почна ... дъщеря ми излезе от стаята. Не успях да реагирам, защото не предполагах, че ако се стигне до такова нещо, ще бъде ясно показано.

Аз затова казах, че ако ще направят сериала трилър, трябва да се откажат от праймтайма.

# 489
А този на вратата не я чу как вика. Да бе да

# 490
  • Кърджали
Доц., за съжаление все още хората много неща "не чуват" защото не засягат лично тях. Колко пъти примерно е имало случаи на домашно насилие, но комшиите все са не чули, не разбрали и "той по принцип е добро момче."  Много често хората предпочитат да се обърнат настрани и да не се намесят в някаква ситуация, казвайки си "това на мен няма да се случи" или "да чука на дърво да не би се случи"...
Все още си мисля че Зорница в ситуацията постъпи най-разумно. Ако беше опитала да избяга трябваше да изкара зверски късмет с един удар с нещо да го изпрати в безсъзнание, иначе онзи можеше и да я убие при неуспешен опит. Тя успя да играе по играта му (колкото и да е тежко) и да изчаква удобен момент... За съжаление, не успя да се предпази съвсем.
Изобщо тая вечер всипко ми беше толкова реалистично, а играта на двамата - зверски добра. От отдавна не се бях впечатлявала от играта на Д. Димитрова...

# 491
  • тук, на мястото си
Поздравления за играта на Диана Димитрова и Красимир Митов. Мисля, че по - достоверно щеше да е тя да се беше борила и тя да го беше ръгнала с ножа, или поне да го беше блъснала при което той да се удари. Много рязко смениха настроенията на перкото.
Сега малко ще се завъртят нещата около Зорница и около Ина, ако върнат Фотев. Все пак има още месец и нещо трябва да се случва. Христо вече е ясен - санитар, който  оперира, Кая тича подире му, сигурно и жена му и тя ще иска да се върне.

# 492
Алфея, психопатите имат различни модели на поведение и беше съвсем достоверно, защото той си вярваше, че я обича и ще бъде красиво между тях, изгуби контрол и после изпадна в следващата фаза на съжаление и готовност да се самонарани. Убедена съм, че.преди да развият тоя сценарий са проучили възможните стъпки на един психопат.

Но играта и на двамата заслужава адмирации, направиха го изключително достоверно, силно и въздействащо. И не им е било лесно, Диана писа, че девет дни са снимали тези епизоди. Девет дни да се държиш психически в този ад, за да можеш да го изиграеш, не е лесно.

# 493
  • густо майна Филибето
През цялото време си представях как ще го трясне с гарафата по главата. А тя разчиташе на телефона.
Отвратително и тегаво ми е, направо не ми се гледа следващия епизод.

# 494
И пак тези ужасни бабешки черни гащи...Как все така я докарват тази жена. Забелязах обаче, че тя няма никаква талия и дупето й е ужасно плоско - нещо несъразмерно е цялото тяло. В лице е много хубава, но според мен черната коса й стоеше по-добре. Сега някаква изсветляла коса и гайтанени черни вежди - не го намирам за красиво, но тя си знае.

Общи условия

Активация на акаунт