Бързи здравословни въпроси и отговори – 17

• 37 778
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Не .Останах си на същото ниво на разболяване .Отново ходих при лекаря и го смени с друг Зинат

# 166
Слушай лекарите, по дяволите! Представи си, че ти се наложи наистина сериозно и цивотоспасяващо лечение. Ще питаш ли във форума? Щом се чудиш за хапчетата, които ти предписват, значи въобще не си толкова зле, колкото си мислиш. Това са лекари. Никой не може да ти гарантира кое как ще подейства, дори те. Но със сигурност са по-наясно от хората тук. На един му е подействало, на друг - ме. Гаранция ти от кои ще си няма. Слушай лекарите, потретвам се, защо ходиш иначе?

# 167
току що си взех изследванията от бодимед (ще ходя на лекар!), как ви се струват?
Скрит текст:

# 168
Ами не бях сигурна дали става за ангина ,мислех,че е за бронхит и пневмония
Щом лекар го е изписал значи става за ангина Simple Smile
При моят син беше за възпаление на ухо +възпалена сливица. 
Но в листовката пише за заболявания на горни и долни дихателни пътища като бронхит, пневмония и т.н. Иначе умишлено АБ се продават с рецепта, за да се пият за това, за което трябва.
Риска е да не повлияят на причинителя на инфекцията , ако не са точно подбрани -като при elpi, тогава се изписва друг. Но все пак втори АБ без антибиограма си е игра на тото Sad

# 169
  • София
току що си взех изследванията от бодимед (ще ходя на лекар!), как ви се струват?
Скрит текст:
Добре са с изключение на ТСХ-много е висок, ще трябва да посетиш ендокринолог за да те прегледа и най-вероятно ще ти изпише л-тироксин в по голяма доза за да го свалиш.

# 170
Аз да питам при невралгия или прищипан нерв може ли да има сърцебиене?

# 171
  • София
Аз да питам при невралгия или прищипан нерв може ли да има сърцебиене?

Аз имам.

# 172
Скрит текст:

Имаш хипофункция на ЩЖ - TSH ти е доста високо, а FT4 - ниско, но сякаш не е налице Хашимото (т.е. автоимунен процес), което е супер.
Бих препоръчала преглед на жлезата с ехограф при добър ендокринолог. Peace

# 173
Вече никак не е добре положението пулса много взе да скача,незнам вече къде да търся проблема много ми е зле ,снощи стигна до 120 ,днес пак и вече час и половина не пада ,гадими се,главата ми е замотана и ме натиска ,бледа съм.Освен сърцето и жлезата какво друго може да влияе на пулса посъветвайте ме моля ви ,не издържам вече наистина така се притеснявам още повече

# 174
Мога ли да си купя без рецепта успокоителни? Трябват ми буквално за два дни, докато премине причината за стреса.

# 175
Вече никак не е добре положението пулса много взе да скача,незнам вече къде да търся проблема много ми е зле ,снощи стигна до 120 ,днес пак и вече час и половина не пада ,гадими се,главата ми е замотана и ме натиска ,бледа съм.Освен сърцето и жлезата какво друго може да влияе на пулса посъветвайте ме моля ви ,не издържам вече наистина така се притеснявам още повече

НЕРВИТЕ!

Лекувай ги, защото накрая ще изтребиш тотално. Ти наистина ли ви мислиш, че си най-болния човек на света? Ако имаше толкова и тези болести, които мислиш, щеше да си се гътнала от последните месеци, в които пишеш тук.

# 176
Мога ли да си купя без рецепта успокоителни? Трябват ми буквално за два дни, докато премине причината за стреса.
Може да- попитай фармацевта и ще ти предложи такива, които се продават без рецепта.

# 177

НЕРВИТЕ!

Лекувай ги, защото накрая ще изтребиш тотално. Ти наистина ли ви мислиш, че си най-болния човек на света? Ако имаше толкова и тези болести, които мислиш, щеше да си се гътнала от последните месеци, в които пишеш тук.

+100 Peace

Откога съм ѝ казала, че сърцето ѝ ще се пръсне от напрежение, ама тя не слуша.

Вземай валидол и валериан, Мимозка. Друго не ти трябва.

# 178
Абе, Мимозка отдавна има нужда от по-тежка артилерия, но не иска да отиде да се прегледа при правилния специалист. Не е за там. Въпреки, че и майка ѝ ѝ го казва, не само ние.

# 179
Ако имаш предвид да ѝ изпишат АД, аз съм категорично против. Те не лекуват, а само замазват положението.
Тя има нужда от сън, почивка, хранителни добавки - витамини, движение и въздух.

Общи условия

Активация на акаунт