Бързи здравословни въпроси и отговори – 17

• 37 742
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Било тромбофлебит.И аз се учудих,че селския лекар и казал, никъде да не ходи,а да увива крака с разреден яб.оцет.Без лекар за седмица се изчистил крака.

С тези съвети, да не вземе някой да се гътне. Simple Smile
😂😂😂
Не че нещо против народната медицина , но някои съвети звучат така
“Пневмония се лекува с чай от лайка и мед “

# 526
Налагнето с оцет може да доведе до счупване на кост, така че внимавайте, може и да е добър съвета, но вероятно не е толкова просто

# 527
То който не е опитал няма и как да повярва.Има състояния за които има такива простички народни средства,а ако тръгнеш за всичко да ги слушаш лекарите,може и сметката да ти видят.                       А относно  яб.оцет снощи  отново спаси положението.Малкия ми син се събуди с такъв рев в 12ч.,че крака много го боли.Болката бе при жилите, отгоре на ходилото.Видимо имаше подуване.Сетих се,че тук ви писах за оцета и реших да опитам.Разредих го с вода и наложих като компрес.До час се успокои и заспа.Тази сутрин,нито болка,нито подуване.Винения оцет знам,че е опасен за счупвания,но с ябълков много пъти съм си превързвала ръката.Веднага отнема болката.

# 528
Между животозастрашаващо състояние, като тромбофлебита, изискващо незабавна лекарска намеса, и елементарно подуване не може да бъде правена никаква аналогия.
Да се дава съвет за налагане с оцет, при наличието на запушен кръвоносен съд в крака, е не просто неадекватно, а направо престъпно.

# 529
Интересно мислене! Мислех си,че тук просто  разказваме за свои преживявания.Още не съм отворила лекарски кабинет в който да лекувам с оцет.

# 530
Абе жена, ти не се усещаш че говориш глупости, защото точно ти си споделяш преживелиците, а не се знае на кого какво му има и като нищо ще почне да се налага с оцет или вестници при сериозно заболяване. Възможно е и да помагат твоите илачи, но не знаеш зад състоянието на някой какво точно се крие.

# 531
Ами ,използвай ума си и при тежко заболяване не се налагай с вестник!

# 532
Еми то че е така, така е. Но ти можеш да заблудиш някой с твоите съвети и вместо да отиде на лекар, да се налага с вестници, мислейки че е нещо дребно като по твоите описания. Ти не знаеш на кого колко му е акъла.

# 533
Налагало ми се няколко пъти да лежа в болница в Търново  и се убедих ,че там нямат лекари ! После на моя приятелка и се наложи и нещат станах още по- сериозни! За алергии може да си направите изследвания в Мед център “Сано” гр. Стара Загора!

# 534
  • Близко съм
Извинявамм се за въпроса, тъй като не е да тук, Бодимед знаете ли дали ще работят по празниците, става въпрос за град Пловдив? Тъй като не мога да намеря някакво разписание по празниците. Благодаря ви.

# 535
Извинявамм се за въпроса, тъй като не е да тук, Бодимед знаете ли дали ще работят по празниците, става въпрос за град Пловдив? Тъй като не мога да намеря някакво разписание по празниците. Благодаря ви.

Утре им звънни направо. Те, предполагам, ще ти дадат най-точна информация. Peace

# 536
  • Близко съм

Утре им звънни направо. Те, предполагам, ще ти дадат най-точна информация. Peace

Благодаря

# 537
Здравейте Simple Smile

Много хубава тема, следя я от време на време, но дойде и моят ред да я използвам по предназначение.

Според вас какъв е най-добрият начин за профилактично изследване на мъжа преди да се постъпи към незащитен полов акт?

Насочила съм се към микробиология на еякулат- банална флора в Кандиларов.

Но се притеснявам, че нормалната микробиология не открива достатъчно неща.
Дали пък не е по-надеждно да се вземе натривка от пениса ? Някой запознат ли е?

# 538
Напий го и го разпитай!
Извинявай, не се сдържах.
Сега сериозно. Той навит ли е за такова изследване? А ти ще си правиш ли?

# 539
Наскоро ме изследваха за хепатит, отрицателен резултат, за щастие.
Това значи ли, че и семейството ми не е заразено или не се предава чак толкова лесно?

Общи условия

Активация на акаунт