Бързи здравословни въпроси и отговори – 17

• 37 097
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Може ли да се приема едновременно и клеева тинктуря и пчелен прашец имам впредвид в 1 ден

# 646
Твърди се че клеевата тинктура помага за имунитета и за много билести.Помага при виското кръвно.На шишенцето пише до 20 капки в 50мл вода 3 пъти на ден.Въпросът ми е тези 20 капки за целия ден ли са, или за 1 път?

На прием са по 20 капки. Май до три пъти може на ден

# 647
Твърди се че клеевата тинктура помага за имунитета и за много билести.Помага при виското кръвно.На шишенцето пише до 20 капки в 50мл вода 3 пъти на ден.Въпросът ми е тези 20 капки за целия ден ли са, или за 1 път?

А дали може да се приема и пчелен прашец успоредно с клеевата тинктура в един ден да се пият и двете в продължение наняколко дни и след това почивка?

# 648

А дали може да се приема и пчелен прашец успоредно с клеевата тинктура в един ден да се пият и двете в продължение наняколко дни и след това почивка?

Аз съм го правила зимата, но имах ускорено сърцебиене и спрях

# 649
  • Sofia
Миже да се приема и от двете,стига да нямате алергия .

# 650
Хайде хора помогнете ме знаете ме  знаете ми проблемите мисля,че открих сама какво се случва да кажете дали е възможно това което мисля знаете ,ме направих доста изследвания,накрая направих и колоноскопия там няма проблем.Но миналия ден пуснах кръвни и еритроцитите са ниски като върнах назад и другите пъти са били все така в една друга група казаха,че става въпрос явно за анемия(спомних си,че преди години като ученичка ми казаха,че съм.леко анемична,като бременна ми падна доста хемоглобина до степен,че ми причерня и щях да припадна,но се усетих и седнах) така сега е в норма уж 124 ,но малко на долната граница,другите там MCH ,MCHC,MCV са добре ,всъщност МСH е леко завишен,желязото ми е в норма,жск също значи не е желязо дефицитна анемия а мисля,че е от липса на вит Б12 и фолиева киселина които като изследвах септември фолиевата си беше под норма а Б12 на долната граница,но не съм приемала нищо,защото продължих да търся проблема какъв е .Според вас при тези изследвания и това положение дали е възможно да е такава анемия от липса на тези витамини ?Всички симптоми които прочетох при липсва на Б12 ги имам

# 651
  • София
Не мога да разбера какво очакваш от нас да направим за теб. След като са ти в дефицит отиди в аптеката и си купи Б12 и фолиева киселина и си ги пии известно време - например 2-3 мес и тогава отиди и си пусни пак контролни изследвания и на база резултата ще решиш дали да ги продължиш или да ги спреш. Ти наистина се филмираш много и престани все да мислиш, че не си добре защото всичко идва от психиката.
 Имаш детенце за което да се грижиш то има нужда от силна майка, а не постоянно да се филмираш, защото това по един или друг начин влияе и на него.

# 652
Вземи добавките и ги пий

# 653
Здрвейте,момичета.Имам едно питане след като две лаборатории ми дадоха резултат гъбички,но два различни вида.Все е кандида де :d Два дни слагам клотримазол,но ефект май няма.Лекувам ги вече два месеца,пила съм микомакс и дифлукан по 1 таб и сега с чудя дали да не взема още 1-2 хапчета да пия :с

# 654
  • София
Не зная какво и как си правила, но лечението трае 6 дни и през тях разбира се без полови контакти, рецептата ми е в къщи. Ако искаш утре мога да ти я кажа, но имай в предвид, че лечението се прилага и за мъжа там е таблетка и крем, а за жената 2 таблетки и глобули. Не вземе ли мерки и партньора ти няма как да се излекуваш, защото пак ще ти ги предаде.

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 18:48 от pepita5

# 655
Той се лекува с мен първия път и си направи изслевания при него няма проблем.Аз се лекувам вече няколко пъти от близо два месеца.Сега ще се лекувам с клотримазол-вагинално,пробиотици и имуностимулатор.Иначе преди това с микомакс,дифлукан,гиназол,нистатин,гино певарил и друго не помня

# 656
  • София
Малиии ти си станала като опитно зайче. Ще видя рецептата и ще ти пиша, поне ще знаеш че ще се оправиш, гаранция за 6 дни.

# 657
Много ти благодаря.Ще очаквам с нетърпение.

# 658
Аз добавките ще ги взема и ще ги почна!Очаквах ако просто има някой по запознат от към изследвания да кажа дали правилно тълкувам нещата и възможно ли е наистина от там да се чувствам така.За психиката съм се погрижила,пия АД ,но не отминават нещата значи е ясно,че освен психиката има и още някакъв проблем?Миналия ден си пуснах и за паразити и кандида ,но още не са готови резултатите.

# 659
  • София
Всичко е възможно, но те лекарите не могат да гарантират дали е така, какво остава за хората във форума..

Общи условия

Активация на акаунт