Тунис - 2019/2020?

• 94 532
  • 798
  •   1
Отговори
# 420
  • в града на вечния купон
Да и сега са толкова. Гледам оферта за за Хамамет.
Има ли значение Сус или Хамамет?

# 421
  • Sofiа
Не, няма. Всички полето са до Енфида

# 422
  • София
Средата на септември /края става ли за плаж и къпане в морето?
И кое е по добре о.Джерба или Хамамет

# 423
  • в града на вечния купон
В крайна сметка се оказа, че за хотелите, които искам места няма.
Взех 3 звезди да видим, няма много добри отзиви, но това няма да ни е основна почивка, а по скоро екскурзия.
Ако някой има отзиви за хотела в Хамамет е
LE ZENITH HOTEL

# 424
Здравейте, моля тези от Вас, които са били в хотел Iberostar Averroes в Ясмин Хамамет да ми кажат дали се пуши на терасите на хотела и дали в откритите барове и на плажа може да се пуши. Отговорът ми трябва спешно, защото скоро заминаваме, а информацията в различни сайтове и агенцията, чрез която резервирахме е разнопосочна.
Предварително Ви благодаря.

# 425
Здравейте, бих искала да помоля за препоръка на по-бюджетен хотел,4* или  3*. Помагам в организирането на почивка на две дами, които не са много претенциозни, но все пак биха искали прилични условия в хотела.

# 426
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, бих искала да помоля за препоръка на по-бюджетен хотел,4* или  3*. Помагам в организирането на почивка на две дами, които не са много претенциозни, но все пак биха искали прилични условия в хотела.
Самира клуб често е на промоция, а си е читав. Басейни, пързалки, анимация, първа линия, супер плаж, храната е ОК, чисто. За мен на цените - 590-690 лв. на човек е повече от перфектен.

В момента добри цени има за Vincci Nozha 4* до края на юни. За Джерба има чудна цена за Vincci Dar Midoun. Ако е на last minute тези хотели са по-евтини и от силно икономичните варианти, а са си много добър вариант.

# 427
Galactic Voyager, сърдечно благодаря! Blush

# 428
Никой ли не се е върнал скоро от Тунис ?

# 429
  • София
Здравейте
След като бях в Египет през април сега е на ред Тунис
Какво ще кажете за хотелите в близост до Монастир- някой де е бил там наскаро
Или предпочитанията са за Сус и Хамамет

# 430
  • Beyond the Frontiers
Утре тръгвам за Джерба.

# 431
Утре тръгвам за Джерба.
Със сертификат или тест ще тръгнеш?

# 432
  • Варна
Колебая се между Джерба и Хамамет!?!
Предимства на едно пред другото или недостатъци?

# 433
  • Sofiа
Предимствата за един са недостатъци за друг и обратно. Зависи какво търсите вие?
Дежрба е малък и абсолютно равнинен остров. Не мисля, че предлага голямо разнообразие

# 434
  • Варна
Предимствата за един са недостатъци за друг и обратно. Зависи какво търсите вие?
Дежрба е малък и абсолютно равнинен остров. Не мисля, че предлага голямо разнообразие

С дете на 11 години ще сме. Търся хубав плаж, приятна обстановка, малък аквапарк и място за разходка в близост по възможност. Бях се насочила към Хамамет, но сега разгледах Джерба и прекрасната му плажна ивица, и се разколебах...

Общи условия

Активация на акаунт