Свекървата иска да живее с нас.

• 28 312
  • 346
  •   1
Отговори
# 210

Докато не е пряко замесен някой, не може да знае кой, каква свекърва е.

Права си, аз затова ви съжалявам с Афродита- толкова сте се травмирали от свекървите си, че не можете да си представите, че са изключение, а не правило.
Още по- тъжно ми става, че не можейки да излезете на глава с тях, сте се фиксирали и омразата ви се раздува като цирей.

Не съм можела да си представя пък сега ... как смееш да оспорваш въображението ми, точно ти?! Joy

Но, ако допуснем, че няма хора, които могат да си представят свекървите, като едни добри херувими, ти с какво им помагаш, се питам аз ... ? Как градиш доброто име на свекървите?

# 211
  • София

А за това кой колко е травмиран - като гледам ти си травмирана пък уж не си живяла при свека, а при мама.

Е, не си догледала достатъчно, явно. Mr. Green
Нали затова скачаш срещу мен, щото не оплювам "по подразбиране" свекървите........
Ако пеех твоите "копи- пейст" мантри, щеше да ми бъдеш първа дружка.

Наденице, нещо си се объркала- никаква идея нямам да градя масова представа за когото и да било- за разлика от теб и Афродита.
Нали затова ви съжалявам- обсебени сте от от вашите свекърви и не можете да си представите, че освен тях има и други, със съвсем различен манталитет.

Последна редакция: сб, 17 ное 2018, 17:31 от absurT

# 212
  • София

Е, не си догледала достатъчно, явно. Mr. Green
Нали затова скачаш срещу мен, щото не оплювам "по подразбиране" свекървите........
Ако пеех твоите "копи- пейст" мантри, щеше да ми бъдеш първа дружка.

Наденице, нещо си се объркала- никаква идея нямам да градя масова представа за когото и да било- за разлика от теб и Афродита.
Нали затова ви съжалявам- обсебени сте от от вашите свекърви и не можете да си представите, че освен тях има и други, със съвсем различен манталитет.

Ние не сме обсебени от нищо. Това, че ти не виждаш по-далеч от носа си и че си със силно ограничен брой заобикалящи те хора си е твой проблем.

# 213
  • София

Ние не сме обсебени от нищо. Това, че ти не виждаш по-далеч от носа си и че си със силно ограничен брой заобикалящи те хора си е твой проблем.

Щом казваш, коя съм аз да ти противореча?
Пожелавам ти да успееш да се пребориш със свекърва си, че да се освободиш от демоните си. Peace

# 214
  • София

Щом казваш, коя съм аз да ти противореча?
Пожелавам ти да успееш да се пребориш със свекърва си, че да се освободиш от демоните си. Peace
Kaто няма какво да кажеш, поне не спами темата! Или тренираш за бъдещата ти снаха, как да намилаш без да е по темата и без някой да ти е искал мнението? - Не ми отговаряй.

# 215
  • София
Kaто няма какво да кажеш, поне не спами темата! Или тренираш за бъдещата ти снаха, как да намилаш без да е по темата и без някой да ти е искал мнението? - Не ми отговаряй.

Хи,хи"
"Когато говориш с мен, ще мълчиш" Joy
Дадено, нека твоята котка да е мъжка......... Mr. Green

# 216
  • София

Хи,хи"
"Когато говориш с мен, ще мълчиш" Joy
Дадено, нека твоята котка да е мъжка......... Mr. Green

offtopic spam2 spam2 spam2 spam2

# 217
Тесен ви е кръга от познати.
Много тесен бих казала.
Отвън не винаги се вижда ясно. Каквото и да било, което е вътре в някое семейство. Освен ако някой не започне да говори и пак картинката няма да е цяла.

# 218
  • София
Мантрата на провокатора, опитващ се да уязви другия и да си почеше егото: съжалявам те/имаш много гняв в себе си/има нещо нередно в теб и целият квартал/форум/блок мисли така.

# 219
Не съм чела всички мнения, но аз на мястото на авторката бих казала - скъпи, прекрасно ще е да живеем с вашите,  но да купим един тристаен, за да е удобно за всички, и тогава,  тук място няма. Да изпълни тази лека задача от гарсониера под наем да отиде в собствен тристаен, пък тогава да налага мнението си като истински глава на семейство.

# 220
  • Най-красивата страна
Аз пък директно бих му казала,че не желая да живеем с родители.Без значение в какво жилище.Искам всеки да си знае къщата.

# 221
Не съм чела всички мнения, но аз на мястото на авторката бих казала - скъпи, прекрасно ще е да живеем с вашите,  но да купим един тристаен, за да е удобно за всички, и тогава,  тук място няма. Да изпълни тази лека задача от гарсониера под наем да отиде в собствен тристаен, пък тогава да налага мнението си като истински глава на семейство.
нИдей така, че ако маминка помогне за жилище, съвсем няма отърване.

# 222
Първо, кой идиот в цялата конфигурация реши, че свекървата трябва да идва да ти помага с бебето? На теб и мъжа ти къде са ви навряни ръцете, че ви трябва помощ с новородено?
Сами си правите проблемите, а после с цялата си глупост се чудите от къде ви е дошло. Простете за резкия тон, но пред такава еманация на човешка тъпота изпадам в ярост.
За протокола - моето бебе като се роди с таткото се справяхме сами. Свекърва ми, която живее в същия град и е златна жена, идваше на гости веднъж на 1- 2 седмици. Да ни види и да се порадва на бебето. Майка ми даже по- рядко, защото е в друг град.

# 223
Не знам откъде ги намирате такива хора,да искат да се сбутат с младо семейство в гарсониера!!!Бъдете  по категорични и ясно си кажета ,че не желаете да живеете с нито една двойка родители.Иначе съвета да поканите на гости и майка си ,беше добър.

# 224
Здравейте, момичета.
Туко-що осъзнах, че понякога нашите мъже допринасят с това да има напрежение и съравнование между свекърва и снаха. Моят мъж/гадже е много претенциозен на храна, последните няколко пъти въобще отказа да яде каквото беше сготвила майка му. Жената днес като я питах какво да напазарувам, каза,че след като синът ѝ не харесва какво готви, ѝ е все едно. Само да поясня, че  иипри при мен понякога не иска да яде.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт