Когато разбереш,че той е женен

• 19 730
  • 371
  •   1
Отговори
# 255
  • Paris, France
Възможно е да не се разбере, че мъжът е женен. Около мене имаше доста. Работи, примерно, в голям град, а жена му и децата живеят далече и се прибира по празниците. През седмицата жена му не може да иде да види къде и с кого е. Любовницата живее с него и мисли, че в събота и неделя си ходи у родителите. Не ходи с него там, защото и е скучно с тях.

Друг сценарий е мъжът да пътува много по работа и да лъже и двете. Има начини.

Има и пасивни жени, които не ги интересува особено дали мъжът е женен. Мъжът осигурява удобство и пари, а къде ходи няма значение, стига да не я занимава с това. Доста чужденки на гурбет, с дете в тяхната държава, си намират временно мъж в държавата, в която работят и даже продължават да живеят с него като си доведат детето. Устройва ги, че мъжът не е у дома непрекъснато

# 256
Знаят много добре, че е женен, връзват се на "несполучливия брак" и "ще се разведа". Но не оставя жена си, ами любовницата, която вече няма какво да губи и решава да каже на жена му "от справедливост", не че иска да му отмъсти нещо ...

Но се вкарва и тезата, как не е знаела уж, защото да не и върнат топката, тя защо е била с него, като знае, че е женен.

# 257
Как не се намери една любовница да дойде да пусне една пералня, да сложи една манджа, да мине с парцала. То па не е само удоволствие.

# 258
  • София

Да видим....
1вариант :ти осведомяваш жена му, тя го изритва, той се озлобява и към двете ви-към теб, че си разбила брака му, към жена си-че му е била шута.Набързо се обзавежда с друга "глупачка", която да му "пере чорапите"
2 вариант:осведомяваш жена му, обаче...тя вече знае.и си трае.и си продължава живота, защото не й пука/не желае развод/зависима е/друга причина.
Къде точно и за кого е доброто?

Неконсистентен ти е примерът. Две хипотези, а всяка я разглеждаш от различен ъгъл. Демек правиш lose-lose ситуация, защото едното е за жената, а другото за мъжа.
Не се прави така освен ако не целиш манипулиране на резултатите. Да разгледаме жената.

Вариант 1- казва на жена му, тя го изритва и си намира свестен мъж, който да я гледа в очите
Вариант 2- казва на жена му, тя е остава с него

Или по- подробно, ако го изрита:
1.1. казва на жена му, тя го изритва и си намира свестен мъж, а той нова перачка
1.2. Казва на жена му, тя го изритва и си намира свестен мъж, а той страда/запива/абе, не си намира жена
1.3 казва на жена му, тя го изритва и не си намира нов мъж, нито той нова жена, поне живее без мамещ я тъпак
1.4. най- неблагоприятният, който, разбира се, беше посочен: тя ги изритва, не си намира нов мъж и страда, а той си намира нова перачка

Сори, ама след като не сте Бог (би следвало от там, че повтаряте на другите как са никои, то и вие сте никои), то вероятностите си подлежат на нормалните за всяко подобно събитие механизми- по 25%, а не както вие решите да си натъкмите.

Ако добавим:
2.1. Казва на жена му, тя остава с него, а той продължава да си хойка.
2.2. Казва ба жена му, тя остава с него, а той се стряска и се кротва.
Съответно става по ~ 17%. Всеки с първи клас може да преброи благоприятните изходи.

/Горното са си факти и не възнамерявам да споря по тях/

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 15:06 от The Catcher in the Rye

# 259
Отново съм съгласна със Sombra.
Мръсното е вече факт и ще си остане факт, независимо дали авторката каже или не. Единственото, което ще се промени, е съпругата да знае с кого си има работа.

Повечето звучите като малки деца, чиито родители са си изневерявали и мразите ама много мразите лошата леличка/чичко, който ви е развалил страхотното семейство. С такъв хъс пишете.
Явно все пак българката обича да си заравя главата в пясъка.

Оо, една такава леличка се беше обадила на баща ми, когато брат ми се роди, да каже, че истинският баща е друг. Тогава за първи и последен път чух баща ми да псува и да отправя закани за убийство по особено мъчителен начин. )))
Слава Богу, че баща ми се оказа човек със здрав разум и стабилна психика. Но, я си представете, ако беше някой по-лабилен емоционално човек, в какъв ад можеше да се превърне животът на всички ни. И дали семейството ни щеше да се запази, изобщо?!Поне, докато физическата прилика баща -син не стана очевадна.
Така че, не се правете на много широко скроени на чужд гръб!
Тази случка от детството остави в мен силен отпечатък, една малка, неотработено емоционална травма)))
Затова, ако ми се случи да бъда информирана от непознат човек, ще намеря хуманен и непротивозаконен начин да го накарам да съжалява. 😊

# 260
  • София
Ами, вземи я отработи, за да можеш да преценяваш обективно възможни сценарии.
Щото има вероятност и да е вярно и при нечий друг баща ще е. И какво правим? То хубаво, отглеждаш дете като свое, ама тоя до теб ти е скроил такъв номер, че е отвратително да си помислиш дори.

# 261
Хайде сега, откъде чужда жена ще знае кой е баща на детето на друга жена??? Това са невероятни глупости!

# 262
  • Paris, France
Хайде сега, откъде чужда жена ще знае кой е баща на детето на друга жена??? Това са невероятни глупости!

Може жената да си има любовник и той да е притеснен или недоволен от факта, че детето му ще носи името на друг мъж. В миналото никой, освен съпруга, нямаше право да оспори бащинство.

В подобни случаи много жени просто питаме вежливо. Най-често пред другите деца от семейството. Или подмятаме, че детето никак не прилича на съпруга.

# 263
  • Далече, далече
Какво ще кажете за този вариант - жената разбира за изневярата и решава да отмъсти на съпруга си. Някоя нощ, когато той спи блажено, тя взима нож и го кастрира. Той, ако оцелее, никога не му хрумва да изневерява.

Ако може да се вярва не световните медии, то и такива случаи е имало.

# 264
Ще повърна от тоя начин на отмъщение... бляк!

# 265
  • Далече, далече
Бианке, свят пъстър и широк.
На женкарите трябва да им се пускат такива новини, но едва ли и това ще съкруши порива им.

# 266
Да бе да, ама иначе сме против някой да набие жена си, защото му кръшнала Simple Smile

Интересното е, че на баш отявлените женкари тип Благой Георгиев например, винаги има 100 жени да им се вържат. Ами като има такива патки, ще си има и женкари на кило.

# 267
  • Далече, далече
Футболистите си имат много почитателки.
Дейвид Бекъм, според медиите, изневеряваше доста често на Виктория, но тя си го търпи. Преди много години тя беше казала, че иска да остарее и побелее с него. Явно си преследва целта докрай.

# 268
Как бе, аз за Бекъм знам само слух за някаква тяхна Пи-арка преди много години. Той е от най-верните. Уейн Руни и капитана им какъв беше, дето жена му има близнаци, са най-шавливи май.

# 269
  • Далече, далече
За пръв път чувам, че Дейвид бил от верните. Беше се забъркал в някакъв скандал още преди да се ожени за нея.

Общи условия

Активация на акаунт