Когато разбереш,че той е женен

• 19 669
  • 371
  •   1
Отговори
# 75
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Сийке, аз съм без мъж и дете, с връзка над две години, и пак на повечето ти въпроси отговорът ми е 'Не'. Не познава баща ми, не е идвал или спал в дома му (където официално още живея), няма негови вещи там, не ми познава съседите. И какво излиза? Че не ми е гадже, а любовник ли Grinning
Излиза, че не е официална връзка, а е гадже.

# 76
Шест месеца не мога да си представя, че ще съм с някой мухъл и няма да разбера, че има семейство. Авторката е или адски наивна, до степен гъша глупост, или хем я сърби, хем я боли - демек, кофти й е, че е женен, ама любоФта е толкоз силна, че не може да го разкара. И двата варианта са зле.
Е, значи любовницата, която го вижда спорадично, трябва за 6 месеца да вдене, че е женен, обаче жена му, която всеки ден е с него, с години няма да усети за другата и ще е щастливата нищонеподозираща съпруга?

# 77
  • София
Шест месеца не мога да си представя, че ще съм с някой мухъл и няма да разбера, че има семейство. Авторката е или адски наивна, до степен гъша глупост, или хем я сърби, хем я боли - демек, кофти й е, че е женен, ама любоФта е толкоз силна, че не може да го разкара. И двата варианта са зле.
Че даже ѝ минава мисълта да каже на жена му, за да знаела с какъв е, задната мисъл е, да се развали семейството.
Както писах по-назад, аз веднага бих казала. Без предна, задна или странична мисъл: просто защото се водя по мои правила, а не по тези, които някои съфорумки в мамата размахват за правилни, морални/неморални.

Иначе авторката от какви подбуди е движена, идея си нямам. Не ми е бест френд, за да знам. Може да е зла като Баба Яга.

Какво?, какво скачаш толкова, не знам. Както се вижда, в темата сме само няколко жените, които бихме отишли при съпругата. Живей си спокойно с убеждението, че ако твоят завъди любовница, тя ще е от ''другия лагер'' и ще се скатае. Така и вълкът сит, и агнето цяло: ти щастлива в неведение, той с две жени, тя - е, дано поне сексът си струва.

# 78
Нали връзката е от една година, откъде дойдоха 6-те месеца?

# 79
Излиза, че не е официална връзка, а е гадже.
Дефинирай 'официална връзка'?
За мен такава е всяка връзка, която не е тайна. Гаджетата в ученическите ми години следва да са били по-официални от тези в зряла възраст според твоята логика?

# 80
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
А защо бихте отишли да кажете на жената? Какво постигате с това и защо бихте го правите? Ясно, за личните правила, че се водите от тях, но защо?

# 81
  • София
А защо бихте отишли да кажете на жената? Какво постигате с това и защо бихте го правите? Ясно, за личните правила, че се водите от тях, но защо?
Писала съм назад, лично за себе си. За другите не отговарям.

Авторката: разкарай мишока, разбери се със себе си къде си сбъркала и в какво си блеела, и се обърни напред. Повече по темата нямам какво да кажа. Успех.

# 82
Бих казала на измамената, да.
Това е просто информация, не ѝ разбивам живота, тя ще си вземе решение. Има и малък процент да не знае и да е с такава настройка, че тази информация да ѝ помогне. И да заживее по- добре без скапания женкар.
Абсолютно. Аз например бих искала да ми кажат. Не държа да съм женена на всяка цена, бих го изритала.
Всъщност с поведението си жените просто си го просите, да ходи да се ч.ка напред назад. Вие му разрешавате. Бляк, повръщ.

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 11:18 от Анонимен

# 83
Е, как защо...?
На принципа "Абе, няма само на мен да ми е гадно...мишока не я напуска, тя си живее безметежно, пък аз страдам...що да не им съсипя хубавата идилия?!Аз ли съм най-проста, да си страдам самичка...?!".
Ей затова.
Пък какви "мотиви" изтъкват тук, няма кой знае какво значение...
Първопричината ВИНАГИ е отмъщение....

# 84
  • София
Е, как защо...?
На принципа "Абе, няма само на мен да ми е гадно...мишока не я напуска, тя си живее безметежно, пък аз страдам...що да не им съсипя хубавата идилия?!Аз ли съм най-проста, да си страдам самичка...?!".
Ей затова.
Ама много обичам когато някой, който и ушите не ми е виждал, като ли да ми знае характера, почне да говори от мое име. Вместо да зяпаш в кристалната топка, направи някоя торта, Кате. Виж, нея няма да откажа Sunglasses

La Sombra, да знаеш: с теб сме съвременни злодеиди, които само отмъщения кроим Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

# 85
Скрит текст:
Е, как защо...?
Ей затова.
Ама много обичам когато някой, който и ушите не ми е виждал, като ли да ми знае характера, почне да говори от мое име. Вместо да зяпаш в кристалната топка, направи някоя торта, Кате. Виж, нея няма да откажа Sunglasses

La Sombra, да знаеш: с теб сме съвременни злодеиди, които само отмъщения кроим Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning
Няма торти....  сега слабея, да съм Убава ...за любовниците.Smiley
И кристални топки няма....просто няма друга причина да искаш така настървено да съсипеш нечий чужд живот, който не би трябвало да те касае изобщо.
Ти си имала/имаш отношения с мъжа.
Поради какви причини ще насаждаш ТВОЯ морал на друга жена?Откъде знаеш какви са нейните морални норми и какво тя би допуснала или не в живота си?
И защо твоите критерии за морал и честност трябва да са и нейни?

# 86
  • София
Аз съм на принципа "живей и остави другите да живеят". Той Господ си знае работата.
Навремето един глиган се сваляше с мен и една мацка, която ми се оказа приятелка. Просто се хванахме двете под ръчичка и минахме покрай него.🤣

# 87
  • София
Поради какви причини ще насаждаш ТВОЯ морал на друга жена?
И защо твоите критерии за морал и честност трябва да са и нейни?
Поради същите вероятно, поради които и тук във всяка тема някой насажда своите норми. Човешка черта е.
А критериите за морал се избистрят най- добре в действията. Т.е. нейните НЕ трябва да са същите. Аз не й казвам какво да прави в крайна сметка. Така го разбирам.

Тези, които писаха, че биха се изсмяли на мърлата (въпреки че мъжът им е мърльото), биха си заслужили и съдбата, и болестите евентуално.
Ако разбера такова нещо, последният ми проблем ще е мърлата, която насилствено си бутнала ръката в чуждите гащи. Ще се зачудя с какво лайнп живея и спя. Другото е доста жалкарско.

# 88
  • София
Трябва да си много загубена или свръх заета съпруга, че да не се усетиш. На втория месец макс.

Ако беше така, нямаше да има юнаци с по 2 семейства и деца, които нищо не подозират.

# 89
Има милиони начини да скриеш нещо за известен период от време. Дали ще е 6 м. или 6 години. Ето тук имаме мъж, който е скрил цяла дъщеря. 25 години. Каква е жена му - какъв е смисъла да коментираме? Каквато е - такава, факт е, има такива.
Иначе - въобще не ме интересува каква е жената, която идва да ми каже нещо такова. А ако го иска мърльото, с кеф ще й го дам, с кеф, и то голям и ще съм й благодарна до живот. Пък тя ще се сети след някоя и друга година в какво се е забъркала.

Общи условия

Активация на акаунт