Когато разбереш,че той е женен

• 19 719
  • 371
  •   1
Отговори
# 90
Сийке, аз съм без мъж и дете, с връзка над две години, и пак на повечето ти въпроси отговорът ми е 'Не'. Не познава баща ми, не е идвал или спал в дома му (където официално още живея), няма негови вещи там, не ми познава съседите. И какво излиза? Че не ми е гадже, а любовник ли Grinning

Първо, ставаше въпрос за мъжа, а не за жената. И второ, след като гаджето ти не идва у вас, къде се срещате, къде правите секс? Само по хотели ли? Или изобщо не правите?

# 91
  • София
За мен, да правиш непоискано "добро" на непознат човек, на чиято половинка си бъркал из гащите, в каквито и възвишени одежди да го облечеш, си е проява на ниска интелигентност и липса на елементарна гордост.
Измамената мома живее за момента, в който ще изстреля триумфално истината в лицето на нищо неподозиращата жена и ще се наслади на потреса и болката ѝ.
И не е вярно, че е загрижена за истината- особено, когато в семейството има деца.
Не ѝ пука за никого, освен за собственото отмъщение.

# 92
Поради какви причини ще насаждаш ТВОЯ морал на друга жена?
И защо твоите критерии за морал и честност трябва да са и нейни?
Поради същите вероятно, поради които и тук във всяка тема някой насажда своите норми.
Скрит текст:
Човешка черта е.
А критериите за морал се избистрят най- добре в действията. Т.е. нейните НЕ трябва да са същите. Аз не й казвам какво да прави в крайна сметка. Така го разбирам.

Тези, които писаха, че биха се изсмяли на мърлата (въпреки че мъжът им е мърльото), биха си заслужили и съдбата, и болестите евентуално.
Ако разбера такова нещо, последният ми проблем ще е мърлата, която насилствено си бутнала ръката в чуждите гащи. Ще се зачудя с какво лайнп живея и спя. Другото е доста жалкарско.
Изобщо не е същото...
Едно е аз тук да споделя в дадена тема какво мисля по някакъв въпрос и какви са моите схващания за конкретния проблем, съвсем друго е да се натреса в личното пространство на напълно непознат човек и да му казвам как не трябва да търпи лъжеца, за когото се е омъжила.
Аз може да съм супер непримирима към лъжата и измамата и това да е мое верую в живота, но защо и друг трябва да споделя същото?Тя може да няма никакъв проблем да бъде лъгана....аз не я познавам, идея нямам дали е "За" или "Против" лъжата, измамата, изневярата и т.н.
Аз съм имала отношения с нейния мъж и само от него би трябвало да търся каквото и да било.
Тя не ми е никаква.И дали търпи или не изневяра, дали търпи или не обиди, дали търпи или не лъжата, дали яде боб или леща (образно казано), би трябвало да ми е безразлично и да не ме интересува грам.Аз с нея нямам нищо общо, че да настоявам да възприема моите възгледи.
Дори Господ често  си "затваря устата" пред хората....защо аз трябва да изземвам функциите му?По-голяма от Господ ли съм?

# 93
За мен, да правиш непоискано "добро" на непознат човек, на чиято половинка си бъркал из гащите, в каквито и възвишени одежди да го облечеш, си е проява на ниска интелигентност и липса на елементарна гордост.
Измамената мома живее за момента, в който ще изстреля триумфално истината в лицето на нищо неподозиращата жена и ще се наслади на потреса и болката ѝ.
И не е вярно, че е загрижена за истината- особено, когато в семейството има деца.
Да не ми пука изобщо,на него да не би да му е пукало за неговото дете,че аз да ги предпазвам сега.За мен тия остави го господ си знае работата,пък той да си продължава така,не играят.Нека да съм лошата,аз си изгубих времето с него,няма право да си играе с чувствата на другите.И пак казвам за пореден път,не го искам,не очаквам да се разделят заради мен и аз да го прибера.

# 94
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Да не ми пука изобщо,на него да не би да му е пукало за неговото дете,че аз да ги предпазвам сега.За мен тия остави го господ си знае работата,пък той да си продължава така,не играят.Нека да съм лошата,аз си изгубих времето с него,няма право да си играе с чувствата на другите.И пак казвам за пореден път,не го искам,не очаквам да се разделят заради мен и аз да го прибера.
А какво искаш? Да не си се минала само ти, както написа някой, и тя да страда, няма само ти? Като не го искаш, защо се занимаваш с него и семейството му?

# 95
  • Terra incognita
Супер долно и унизително е да ходиш при жена му да се обясняваш. Ти там работа нямаш. Имала си взимане- даване с мъжа, ако толкова държиш да си начешаш егото, изясни си нещата само и единствено с него. После си тръгни с достойнство и забрави.

# 96
  • Насред хаоса
Много жалко, ако се разсъждава само в посока "тя иска да си отмъсти и затова така прави". Разсъждавам по друг начин - подобни мъже не трябва да получават повече възможност да мамят и жена си, и други жени. А масата мъже си разиграват коня именно заради това горното. Тоест, той разбива семейството, макар и отначало тайно, после разчита точно на това, че другата или някой друг няма да каже на жена му, понеже ще излезе, че й отмъщава. И така хем вълкът сит, хем агнето цяло. За него, разбира се. И ще си продължава. Което, както разбирам оттук, е връх на съчувствието към жена му, която за момента не знае и продължава да гради нещо с него. И да, страхотно пазене и солидарност с нищо неподозиращата е цяло село да знае и вижда рогата й, само тя да си мисли, че всичко е ток и жици. Права беше съфорумката, която каза, че жените направо си го просят.
Правилно е да се попита той каква работа е имал с нея.

# 97
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Така, както съпругата не може да превъзпита един мъж и да го промени, така и любовницата не може. Може да се унижи и да причини болка и да изпита краткото задоволство от разкриването на истината на съпругата.

# 98
Скрит текст:
Да не ми пука изобщо,на него да не би да му е пукало за неговото дете,че аз да ги предпазвам сега.За мен тия остави го господ си знае работата,пък той да си продължава така,не играят.
Нека да съм лошата,аз си изгубих времето с него,няма право да си играе с чувствата на другите.
О.к., подиграл се е с теб...накажи него.
Жена му и детето му с какво са ти виновни, че искаш и те да страдат?

# 99
  • София

Е, дойдохме си на думата- ти си същата като него, със същата ценностна система, ама го даваш много възмутена от постъпката му!
Цяла година си го давала вярваща във всичко, което ти каже, но вина в себе си, че нямаш достатъчно интелигентност да усетиш съшитите с бели конци лъжи, не намираш.
Но пък, за да му отмъстиш, ще се изцвъкаш върху чувствата и живота на детето му.
То бива елементарност, ама толкова не бива, бих казала, но пък обяснява всъщност, как можеш за толкова време нищо да не схванеш.

# 100
Не мога да си представя, че една година ще съм с някого и няма да посетя нито веднъж дома му. Или няма да бъда запозната с нито един негов приятел.
Много червени лампи са светели пред авторката на темата, вероятно от самото начало.
Дано да ѝ бъдат за урок и да я предпазят от бъдещи грешки.

# 101
  • Насред хаоса
Животът и чувствата на детето му са негова и на жена му грижа и отговорност. Той не е помислил за детето, а очаква други да мислят за него, докато той си чеше крастата. Откъде накъде?

# 102
  • София
Много жалко, ако се разсъждава само в посока "тя иска да си отмъсти и затова така прави". Разсъждавам по друг начин - подобни мъже не трябва да получават повече възможност да мамят и жена си, и други жени. А масата мъже си разиграват коня именно заради това горното. Тоест, той разбива семейството, макар и отначало тайно, после разчита точно на това, че другата или някой друг няма да каже на жена му, понеже ще излезе, че й отмъщава. И така хем вълкът сит, хем агнето цяло. За него, разбира се. И ще си продължава. Което, както разбирам оттук, е връх на съчувствието към жена му, която за момента не знае и продължава да гради нещо с него. И да, страхотно пазене и солидарност с нищо неподозиращата е цяло село да знае и вижда рогата й, само тя да си мисли, че всичко е ток и жици. Права беше съфорумката, която каза, че жените направо си го просят.
Правилно е да се попита той каква работа е имал с нея.

Точно. Само че, някои смятат, че изхождаме от желание за мъст, че искаме жената и децата да страдат. Докато те си мълчат и гледат сеир: нейн си е мишокът, нека да й изневерява.

# 103
  • Terra incognita
Аз пък съм почти убедена, че жена му си знае стоката. Няма как да не е разбрала, или поне усетила, че мъжо е шавлив.

# 104
  • Варна
А вие убедени ли сте, че авторката държи да каже на жената с единственото желание да и направи добро и да и отвори очите? И хич няма злоба в това желание? щото аз не съм, четейки написаното от нея. Баш иска да му направи мръсно и да му начука канчето, никак не струи алтруизъм от нея.

Общи условия

Активация на акаунт