Когато разбереш,че той е женен

• 19 689
  • 371
  •   1
Отговори
# 105
  • Насред хаоса
Аз пък съм почти убедена, че жена му си знае стоката. Няма как да не е разбрала, или поне усетила, че мъжо е шавлив.
Както каза Абсурд, то затова е пълно с мислещи се за султани пръдльовци с по две семейства - едното легално, другото тайно. Щото си знаят стоката. Те тия, които си я знаят, бързо се разбират и те си знаят какво им коства това знание.
Да, вярвам, че няма злоба и желание за мъст в авторката.

# 106
  • София
А вие убедени ли сте, че авторката държи да каже на жената с единственото желание да и направи добро и да и отвори очите? И хич няма злоба в това желание? щото аз не съм, четейки написаното от нея. Баш иска да му направи мръсно и да му начука канчето, никак не струи алтруизъм от нея.
Тук си права. Вече писах по-назад, че не познавам авторката и не мога да гадая (не съм Катерин) какви точно са й подбудите. Писала съм АЗ какво бих направила и защо. Гледам, има и други като мен. Има и различно мислещи, което е нормално - сбирщайн сме от всякакви характери.

# 107

Какво?, какво скачаш толкова, не знам. Както се вижда, в темата сме само няколко жените, които бихме отишли при съпругата. Живей си спокойно с убеждението, че ако твоят завъди любовница, тя ще е от ''другия лагер'' и ще се скатае. Така и вълкът сит, и агнето цяло: ти щастлива в неведение, той с две жени, тя - е, дано поне сексът си струва.
Що реши,че " скачам"?
Само от това,че мислим различно ?

Така и вълкът сит, и агнето цяло: ти щастлива в неведение, той с две жени, тя - е, дано поне сексът си струва.
Ми..Мерси за милите пожелания.Ако някой ден се случи,ще те уведомя лично как е секса  Laughing

# 108
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Ако не се изхожда от желание за мъст и не искате жената и детето да страдат, няма причина да го правите. А авторката си го каза - не ми пука, щом и на него не му пука.

# 109
  • Варна
Именно. Как да няма злоба и желание за мъст, тя в прав текст си го е написала.
.....
Не ѝ пука за никого, освен за собственото отмъщение.
Да не ми пука изобщо,на него да не би да му е пукало за неговото дете,че аз да ги предпазвам сега
....................

# 110
Нормално е да има злоба у авторката, все пак я е направил на маймуна (без подигравка го пиша).
Но все пак се надявам с тази си тема да излее словесно агресията и да не закача съпругата.

# 111
  • София
Животът и чувствата на детето му са негова и на жена му грижа и отговорност. Той не е помислил за детето, а очаква други да мислят за него, докато той си чеше крастата. Откъде накъде?

Да, права си- боклукът е изложил чувствата на детето си на риск.
А другият боклук- любовницата, го е надскочил, директно размазвайки живота на невинните в гнусотията, криейки се зад прозрачния параван на любителка на истината.

# 112
  • София

Какво?, какво скачаш толкова, не знам. Както се вижда, в темата сме само няколко жените, които бихме отишли при съпругата. Живей си спокойно с убеждението, че ако твоят завъди любовница, тя ще е от ''другия лагер'' и ще се скатае. Така и вълкът сит, и агнето цяло: ти щастлива в неведение, той с две жени, тя - е, дано поне сексът си струва.
Що реши,че " скачам"?

Така и вълкът сит, и агнето цяло: ти щастлива в неведение, той с две жени, тя - е, дано поне сексът си струва.
Ми..Мерси за милите пожелания.Ако някой ден се случи,ще те уведомя лично как е секса  Laughing
Няма нужда, когато не съм пряко замесена, чуждите чаршафи не ме интересуват Grinning

# 113
  • Варна
Нормално е да има злоба у авторката, все пак я е направил на маймуна (без подигравка го пиша).
Но все пак се надявам с тази си тема да излее словесно агресията и да не закача съпругата.
Естествено, че е нормално да има злоба. Ама да си я насочва към когото трябва, а не под маската на доброто желание и доброто намерение да прави мръсно на съвсем невинни хора.

# 114
А дано да и е за урок. Прочетох малко отгоре отгоре и бързам да напиша и аз.
Май жена му е знаела/подозирала, че той и изневерява преди на теб изобщо да ти дойде на акъла, че самата любовница си ти.
Аз не си представям как някой ден едно симпатично момиче (което бърка в панталона на мъжа ми ) ще дойде да ми обесняна какъв е мъжът, на който аз съм родила дете. Какво очакваш? Да ти брагодари или шапка да ти свали.  Кафе да си пиете заедно и да го кълнете в хор?
Проблема ти е с него, не с нея. Изгубил ти времето една година. Доста свободни мъже също могат да ти изгубят сериозна част от времето. Без да имат жени.
Този мъж фикс идея ли ти е? Няма мъж, който да остави жена и дете, за да си заживеят с любовницата заедно. Трябва жена му да го изгони/ да си хване багажа за да се случи това. И ти май това целиш.

# 115
  • Насред хаоса
Животът и чувствата на детето му са негова и на жена му грижа и отговорност. Той не е помислил за детето, а очаква други да мислят за него, докато той си чеше крастата. Откъде накъде?

Да, права си- боклукът е изложил чувствата на детето си на риск.
А другият боклук- любовницата, го е надскочил, директно размазвайки живота на невинните в гнусотията, криейки се зад прозрачния параван на любителка на истината.

Не ги е изложил на риск, ами направо ги е стъпкал. Обаче тя крива, дето още нищо не е направила. Ами няма как да обвиниш външния човек в семейството, че ти го е съсипал. Че и да го изкараш по-черен и долен от теб самия, когато ти си забъркал лайната. Това е моето мнение. И авторката е права за себе си - на него на първо място не му е пукало за детето му. Защо на външния човек, когото той е набъркал, трябва да му пука?

# 116
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Май жена му е знаела/подозирала, че той и изневерява преди на теб изобщо да ти дойде на акъла, че самата любовница си ти.
Аз не си представям как някой ден едно симпатично момиче (което бърка в панталона на мъжа ми ) ще дойде да ми обесняна какъв е мъжът, на който аз съм родила дете. Какво очакваш? Да ти брагодари или шапка да ти свали.  Кафе да си пиете заедно и да го кълнете в хор?
Проблема ти е с него, не с нея. Изгубил ти времето една година. Доста свободни мъже също могат да ти изгубят сериозна част от времето. Без да имат жени.
Този мъж фикс идея ли ти е? Няма мъж, който да остави жена и дете, за да си заживеят с любовницата заедно. Трябва жена му да го изгони/ да си хване багажа за да се случи това. И ти май това целиш.

Това не е вярно.

# 117
Естествено, че е нормално да има злоба. Ама да си я насочва към когото трябва, а не под маската на доброто желание и доброто намерение да прави мръсно на съвсем невинни хора.

Да върти в главата си какви ли не злобни сценарии (да сгази кретена с колата си, да каже на жена му и т. н.) е явно нейният начин да превърти случката през главата си и да я преживее. И аз съм го правила, действа.
Вярвам, че накрая все пак здравият разум ще вземе връх.

# 118

Това не е вярно.
Дано да не е.

# 119

Що реши,че " скачам"?

Ми..Мерси за милите пожелания.Ако някой ден се слуаи,ще те уведомя лично как е секса  Laughing
Няма нужда, когато не съм пряко замесена, чуждите чаршафи не ме интересуват Grinning
А,добре тогава.Няма да  те уведомявам.
Просто рекох,да ти покажа,че съм оценила и загрижеността и благопожеланията които ми отправи,че да не изляза зле възпитана пред обществото тук.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт