Когато разбереш,че той е женен

• 19 669
  • 371
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добре де, чисто в името на дискусията...А ако съпругата си знае и е ок с това?
Авторката ще остане с пръст в уста и с незадоволена амбиция за отмъщение и наслада от извършеното "добро" спрямо съпругата.

# 181
Добре де, чисто в името на дискусията...А ако съпругата си знае и е ок с това? А той да не казва на любовницата, за да не я изтърве.. Хора и предпочштания всякакви.. Иначе-колкото по-малко замесени, толкова по-добре
Ако жената знае, любовницата ще знае, че е любовница. Нямаше да я лъжат и да я крият от света.
А, друго е питането, да се редактирам - ако мъжът е толкова тъп, че да крие, че има картбланш да ч*ка наред, то напълно си заслужава любовницата му да го нарита.

# 182
  • София
Какво отмъщение, това е услуга. Тия кръшкачи за златни ги имате. Laughing

# 183
Сомбра, защо жената да седи унизена и сама? Защото ти казваш така? Най-вероятно си е много добре даже.

Аз бих я овикала другата, за да си изкарам навън стреса, а не за да връщам мъж при себе си зорлем Simple Smile

# 184
  • Насред хаоса
Защото я виждам, и не само аз. Ако беше щастлива, щях да кажа, че е щастлива.
А че се унижаваше, беше ясно за всички ни.
От началото на темата мисълта ми е, че някак по-удобно е да се насочи омразата и подозренията за отмъщение, злоба и така нататък към любовницата/любовника, отколкото към този или тази, които са лъгали и ще продължават. От което е кристално ясно кой е губещият.

# 185
  • София
Какво отмъщение, това е услуга.
За любовницата е вид отмъщение. За мен - чиста простотия от нейна страна. А простотията посрещам подобаващо. Пък после, ако се наложи, лично ще й предам гаджето, или както там й се води моя съпруг, чисто голичък и вързан с червена панделка, че да не му е уроки.  Laughing

# 186
Жалко, че е така, ако е така. Слава Богу, животът не свършва с никой мъж. Най-малко пък с неверен такъв.

# 187
  • Насред хаоса
Пък после, ако се наложи, лично ще й предам гаджето, или както там й се води моя съпруг, чисто голичък и вързан с червена панделка, че да не му е уроки.  Laughing
Но ще го предадеш или изхвърлиш от живота си благодарение на това, че тя ти е казала. Ако не е, ще си живееш в неведение и ще вярваш, че всичко е супер.
Невинаги това е отмъщение. Невинаги е и защото любовницата се надява така жена му да го изрита и той да иде при нея. За чий й е такъв, който не струва пукната пара и утре ще я обзаведе със същите рога, с каквито и жена си преди нея?

# 188
  • София
На повечето хора логическите нишки са им чужди и са прекалено арогантни, смятайки, че на тях няма да се случи същото.

# 189
Не е до логика, пак ви казвам, а до нежелание да се сблъскаш с живота такъв, какъвто е.

# 190
  • София
На повечето хора логическите нишки са им чужди и са прекалено арогантни, смятайки, че на тях няма да се случи същото.

Не смесвай логиката с простотията и арогантността.
"Пътят към ада е постлан с добри намерения" е поговорка, стара колкото света.

Няма оправдание за курвенския удар върху невинен и непознат човек.

На всеки може да му се случи да попадне на боклук, да не разчете цяла година същността му и да е толкова заслепен, че нищо да не усети.
Но, не на всеки му се "случва" ролята на месията, призван да отвори очите на някого, когото и не познава, и който не му е искал "добрината".
Въпрос на душевна чистоплътност е.

# 191
  • София
Визирах поста над моя, не казуса.
Жените, които влизат в сериозни отношения с женен мъж и дори се женят за него. Логиката сочи, че и тях ще ги сполети подобно. Не е задължително, но е доста вероятно.
А арогантността ти нашепва, че с теб ще е различно. В повечето случаи не е.

# 192
Какво отмъщение, това е услуга. Тия кръшкачи за златни ги имате. Laughing
Услуга извършена без никой да го е искал от теб,е мечешка услуга.

И...Не,че имам кръшкачите за златни,просто повече се отвращавам от ку*венските изпълнения маскирани с морал.

Понякога е хубаво да се сещаме, че освен религиозни, във форума пишат и здравомислещи атеисти.

По другото: пръстите ме заболяха да обяснявам едно и също; подозирам, че и La Sombra и другите, с които сме на едно мнение, също.
Сори,ама Бог не е = само религия.
Това е предимно светоусет и вътрешно състояние.

п.п.Накисни си пръстите с лед.Облекчава.

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 17:39 от Какво?

# 193
  • Насред хаоса
А, то защото да знаеш и да си злорадстваш тихичко и напоително под предлог "да не им развалям семейството" и да се благодариш, че не си ти, хич не е курвенски номер. Че и по-гаден. Веднъж онзи й отнема правото на избор, втори път останалите.
Различни разбирания явно. Определено предпочитам да знам, вместо накрая да се окаже, че всички са знаели и са ме съжалявали лицемерно, но са били достатъчно морални да си траят, да шушукат и да си правят сеир на чужд гръб. А и вместо да се настройва съпругата срещу любовницата, най-добре е да се сдушат двете и да изхвърлят негодника отвсякъде.

# 194

В крайна сметка, ето това е от значение: да дойде някой, който го е изживял ЛИЧНО и да каже какво би предпочел. Останалите само си чешем езиците. А, да, да не забравя: някои вече и на религия го избиха. Скука.

Пак ти казвам,Бог не =само и единствено на религия.Откъде това ограничено мислене у млад човек?

А, то защото да знаеш и да си злорадстваш тихичко и напоително под предлог "да не им развалям семейството" и да се благодариш, че не си ти, хич не е курвенски номер. Че и по-гаден. Веднъж онзи й отнема правото на избор, втори път останалите.
Различни разбирания явно. Определено предпочитам да знам, вместо накрая да се окаже, че всички са знаели и са ме съжалявали лицемерно, но са били достатъчно морални да си траят, да шушукат и да си правят сеир на чужд гръб. А и вместо да се настройва съпругата срещу любовницата, най-добре е да се сдушат двете и да изхвърлят негодника отвсякъде.
Ами,ако си проста и злобна жена,ще" си злорадстваш тихичко и напоително"..То човек не може да избяга от същността си каквото и да стори.Но,може да се контролира

А ако пък си умна и самоуверена жена,ще си оближеш раните,ще вдигнеш глава с достойнство и ще си научиш урока.И ще се сещаш за тези поговорки:
Не хвърляй в блато камък,за да те не опръска.
Не рови в ла*но, за да не ти мирише

Общи условия

Активация на акаунт