Когато разбереш,че той е женен

• 19 682
  • 371
  •   1
Отговори
# 165
Ама това, че ти не би казала, не значи, че изначално нещо лошо ще стане, ако някой каже. Аз също казах, че не бих казала, ама не щото мисля, че нещо лошо ще направя, а защото ще ми загуби време и енергия, които мога да вложа в нещо друго. И не щото няма да кипя от злоба също така.

# 166
Първо, ставаше въпрос за мъжа, а не за жената. И второ, след като гаджето ти не идва у вас, къде се срещате, къде правите секс? Само по хотели ли? Или изобщо не правите?
О, чудо, на днешно време хората често живеят самостоятелно и ... (чудо невиждано) се срещаме в тях. Можем и в мой имот, но гледаме да ни е удобно.
Защо?
Не знаеш, че хората често имат по повече имоти вероятно?

# 167
О, чудо, на днешно време хората често живеят самостоятелно и ... (чудо невиждано) се срещаме в тях.

Ох, хайде прочети пак моя пост, който коментира преди това, ама този път с разбиране.
Ще успееш ли?

# 168
Първо, ставаше въпрос за мъжа, а не за жената. И второ, след като гаджето ти не идва у вас, къде се срещате, къде правите секс? Само по хотели ли? Или изобщо не правите?
О, чудо, на днешно време хората често живеят самостоятелно и ... (чудо невиждано) се срещаме в тях. Можем и в мой имот, но гледаме да ни е удобно.
Защо?
Не знаеш, че хората често имат по повече имоти вероятно?

Насоката на въпроса беше по-скоро "Ако цяла година не посетиш поне веднъж дома на "гаджето", няма ли да ти светне поне мааалка червена лампичка, че нещо не му е наред?".....
Особено ако има и други подсказки, които те навяват на съмненията, че може би е ...женен?

# 169
  • София
И си вярваш, че това е единствената цел на любовницата?
Че е белязана свише да разнася вселенската истина до всички заблудени души? Mr. Green
Еми на тази може би не, но не знам защо се опитвате да убедите няколкото човека в темата, които биха казали, че биха го направили от злоба, завист и отмъщение.
Аз лично не се занимавам с обвързани хора и чудно как, никога не са ми налитали женени мъже. Има си хора, които с поведението си дават картбланш. Но това е друга тема, де.
Ако си имам разговор с някого, пак бих казала. Не от злорадство или клюкарство. Наистина силно вярвам, че всеки има право да знае и не бих се сърдила на доставчика на информация.

П.П. Няма израз НА днешно време, от къде се взе?

# 170
Тя даде пример, че ходи в друго жилище. Не е невъзможно. Квартирка за любовници, не е нужно даже да е негова лична, може и да е наета, любовницата как ще разбере точно?
Иначе наистина някои с поведението си дават картбланш. Както и някои съпруги със завирането на главата в пясъка дават картбланш за изневери. Или както писах в друга тема, за живеенето със свекървата - на мен никой не ми е предлагал, явно лъха от мене, че няма да стане.

# 171
Квартирките за секс си личат. Трябва да си съвсем загубена овца, за да не се усетиш.

# 172
  • София
Сийке, копирай си въпросите през 3 поста, белким авторката благоволи да отговори на поне един от тях.

Ако аз съм на мястото на жената на неверния, и ми се изтипоса пред вратата напълно непозната жена, информирайки ме, че е любовница/гадже на мъжа ми, така ще я сиктердосам, че ще вземе разстоянието обратно до първия етаж на задно кълбо.

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 16:13 от Тонка*

# 173
  • София

Обаче, тук ситуацията е друга...
Колко мъже познаваш, дето лично биха се изстъпанили пред друг мъж и да му заявят в лицето:
"Виж, кВо, пич, имам връзка с жена ти, от една година...казвам ти, да знаеш за каква мръсница си се оженил!".

Схващаш ли разликата?
На приятелка сигурно също бих казала, ако видя мъжа й с друга жена.
Но не бих я осветлила "Знаеш ли, спя с мъжа ти, да си знаеш!".

Ами, това е, което се замита под килима, облечено в уж благородно възмущение и грижа за благото на жената. Mr. Green А, всъщност си е курвенски номер, погоден на невинен човек, на принципа "Щом аз съм излъгана, "оная" трябва също да си го получи..

# 174
  • Terra incognita
Може да й е казал, че живее с техните и е още рано за срещи от първи вид с тях 😁

# 175
  • Насред хаоса

Колко мъже познаваш, дето лично биха се изстъпанили пред друг мъж и да му заявят в лицето:
"Виж, кВо, пич, имам връзка с жена ти, от една година...казвам ти, да знаеш за каква мръсница си се оженил!".

Схващаш ли разликата?

Обаче ти смяташ, че има само един начин на казване и това е просташкият, лишен от всякакво човешко чувство и воден единствено от желание да унижиш човека срещу себе си заради това, което е направил партньорът му. Не, има и други, съвсем цивилизовани начини.
Но зависи и кой как го разбира - за едни може да е по-добре жена му да си остане в неведение и мамена кой знае докога, плюс кой знае колко още момичета ще подлъже тоя и все ще се измъква сух от водата. Ама на същите няма да им пречи да я одумват и да се присмиват скрито и злорадо, както и да чукат на дърво да не се случва на тях.
Бианка, що да няма жени, които не напускат изневеряващ мъж? На някои чувството за самосъхранение и самоуважение съвсем им е изчезнало, ако въобще го е имало. Била съм свидетелка на грозни разправии между съпруга и любовница, като съпругата очаквано беше насочила гнева си към любовницата, вместо към мъжа си. Както става в доста случаи и е напълно погрешно. Сякаш като овика и оскубе любовницата, благоверният й след това няма да си намери друга. Да се смееш ли, да плачеш ли.

# 176
Добре я е овикала жената, аз одобрявам Simple Smile Даже съжалявам, че и аз не си изкарах така нервите навремето, ами грам проблем не сътворих. Не ми идва отвътре, а е трябвало Simple Smile

# 177
  • София
Добре де, чисто в името на дискусията...А ако съпругата си знае и е ок с това? А той да не казва на любовницата, за да не я изтърве.. Хора и предпочштания всякакви.. Иначе-колкото по-малко замесени, толкова по-добре

# 178

Схващаш ли разликата?

Обаче ти смяташ, че има само един начин на казване и това е просташкият, лишен от всякакво човешко чувство и воден единствено от желание да унижиш човека срещу себе си заради това, което е направил партньорът му. Не, има и други, съвсем цивилизовани начини.
Скрит текст:
Но зависи и кой как го разбира - за едни може да е по-добре жена му да си остане в неведение и мамена кой знае докога, плюс кой знае колко още момичета ще подлъже тоя и все ще се измъква сух от водата. Ама на същите няма да им пречи да я одумват и да се присмиват скрито и злорадо, както и да чукат на дърво да не се случва на тях.
Бианка, що да няма жени, които не напускат изневеряващ мъж? На някои чувството за самосъхранение и самоуважение съвсем им е изчезнало, ако въобще го е имало. Била съм свидетелка на грозни разправии между съпруга и любовница, като съпругата очаквано беше насочила гнева си към любовницата, вместо към мъжа си. Както става в доста случаи и е напълно погрешно. Сякаш като овика и оскубе любовницата, благоверният й след това няма да си намери друга. Да се смееш ли, да плачеш ли.
Колко начина има да кажеш :
1."Здравей, аз съм Пенка, спя с мъжа ти от една година...уведомявам те, да знаеш  за какъв си омъжена!"
2."Здрасти, аз съм Петкан, чукам жена ти от една година...казвам ти, да знаеш какви ги върши жена ти зад гърба ти!".
С удоволствие ще прочета примерно изречение от теб, как точно се съобщава подобна "новина" така, че да не звучи като отмъщение, а като супер грижа към измамения...

# 179
  • Насред хаоса
Добре я овика, ама вече не са заедно, щото от овикване на неправилния човек сега онзи си живее с друга, а тя кукува. Дотам води нарочването на външния човек и омаловажаването на вината и отговорността на действително виновния. Така или иначе, унижаваше се да е с нея, сега си седи унизена и сама.

Колко начина има да кажеш :
1."Здравей, аз съм Пенка, спя с мъжа ти от една година...уведомявам те, да знаеш  за какъв си омъжена!"
2."Здрасти, аз съм Петкан, чукам жена ти от една година...казвам ти, да знаеш какви ги върши жена ти зад гърба ти!".
С удоволствие ще прочета примерно изречение от теб, как точно се съобщава подобна "новина" така, че да не звучи като отмъщение, а като супер грижа към измамения...

Ами ако на теб това ти звучи като отмъщение, на мен не. Освен това вместо да наблягаш на това, че казваш да си знае какъв е партньорът му/й, можеш да кажеш, че същият е лъгал и подвел теб и още кой знае колко, като се е представял за свободен. И да се извиниш, въпреки че не си знаела, защото те е заблуждавал, както и жена си. Оттам нататък тя си знае какво ще прави.

Общи условия

Активация на акаунт