Когато разбереш,че той е женен

• 19 710
  • 371
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Или си мислите,че ще отворите нечии очи?
Жена която не може сама да се усети,че нещо в брака ѝ не е наред,напълно си заслужава съпруга и в повечето пъти,освен да ѝ се причини допълнително страдание,друго не се случва.И децата страдат..
Колко пък от вас са били в такава ситуация, че са толкова компетентни и категорични?! Жената може и да подозира, но може и да й се приспива умишлено вниманието и умело замазват очите. И да, понякога е по-добре да чуеш/видиш с очите си, за да кажеш "край". Един толкова умел манипулатор и лъжец, нали разбирате, че би лъгал толкова умело и жена си. Казвам го от позиция на жена, впоследствие разбрала колко дълго да я лъгали под носа й. И не, не съм глупава, нито съм заслужила с нещо. Подозренията са едно, но когато има деца, когато други неща не куцат особено, до действия се стига бавно и  трудно. Моят бивш мъж ме е лъгал безобразно дълго, докато едно по-постоянна любовница не започна да ми оставя "в наследство" в колата - женски списания, парфюми; в багажа му "от командировка" - разни женски, тоалетни принадлежности и пр.  То не бяха подаръци уж за мен, не бяха глупости и лъжи от десет кладеница - на майка му, на сестра му ...Сега си мисля,че ако беше по-смела да ми се обади направо,  поне можеше да ми спести загубено време в лъжи.
В крайна сметка, ето това е от значение: да дойде някой, който го е изживял ЛИЧНО и да каже какво би предпочел. Останалите само си чешем езиците. А, да, да не забравя: някои вече и на религия го избиха. Скука.

# 151
Скрит текст:
Или си мислите,че ще отворите нечии очи?
Жена която не може сама да се усети,че нещо в брака ѝ не е наред,напълно си заслужава съпруга и в повечето пъти,освен да ѝ се причини допълнително страдание,друго не се случва.И децата страдат..
Колко пък от вас са били в такава ситуация, че са толкова компетентни и категорични?! Жената може и да подозира, но може и да й се приспива умишлено вниманието и умело замазват очите. И да, понякога е по-добре да чуеш/видиш с очите си, за да кажеш "край". Един толкова умел манипулатор и лъжец, нали разбирате, че би лъгал толкова умело и жена си.
Казвам го от позиция на жена, впоследствие разбрала колко дълго да я лъгали под носа й. И не, не съм глупава, нито съм заслужила с нещо. Подозренията са едно, но когато има деца, когато други неща не куцат особено, до действия се стига бавно и  трудно. Моят бивш мъж ме е лъгал безобразно дълго, докато едно по-постоянна любовница не започна да ми оставя "в наследство" в колата - женски списания, парфюми; в багажа му "от командировка" - разни женски, тоалетни принадлежности и пр.  То не бяха подаръци уж за мен, не бяха глупости и лъжи от десет кладеница - на майка му, на сестра му ...Сега си мисля,че ако беше по-смела да ми се обади направо,  поне можеше да ми спести загубено време в лъжи.
Е, ти доброволно си си затваряла очите достатъчно дълго време...после що любовницата не излязла директно на "светло"?!
Един път да се хванеш на "Ама това е на сестра ми!", втори път на "Аа, това майка ми го е забравила...!", ама години да си като щраус....?

# 152
Аз разсъждавам от позицията си на съпруга.
Ако ММ има забежки бих искала да науча от приятелка, от сестра ми, от съседката дори.
Не искам дори очен контакт с осъществената или неосъществената любовница.
После аз си знам как ще се оправям с ММ.
Освен това не слагайте равенсто между лош баща и лош съпруг.
Авторката има ли наблюдения какъв баща е любовника й?

# 153
  • София
Не прави зло.
Уважавай смейството си.
Обичай децата си.

Пък е казал Господ, че нали го намесихте и него. Laughing
Да наказваш невинните (в случая съпругата и детето) заради простотията на друг, е гадно, откъдето и да го погледнеш.
И няма нищо християнско в това.

Въпрос на гледна точка. Аз също смятам, че в дългосрочен план може да е помощ, а не наказание.

# 154
Ми тя не си е затваряла доброволно очите, питала е явно, имала е едно наум и накрая малко й е трябвало, за да го разкара. Не казва какво е това малко, няма и значение, понякога наистина малко трябва.

# 155
  • София
Отново съм съгласна със Sombra.
Мръсното е вече факт и ще си остане факт, независимо дали авторката каже или не. Единственото, което ще се промени, е съпругата да знае с кого си има работа.

Повечето звучите като малки деца, чиито родители са си изневерявали и мразите ама много мразите лошата леличка/чичко, който ви е развалил страхотното семейство. С такъв хъс пишете.
Явно все пак българката обича да си заравя главата в пясъка.

И си вярваш, че това е единствената цел на любовницата?
Че е белязана свише да разнася вселенската истина до всички заблудени души? Mr. Green

Съжалявам да го кажа, но тази, която държи да се бърка в живота на непозната, за да я светне, как е изчукала половинката ѝ, ама се оказало, че я е ползвал за малко, спестявайки истината за семейното си положение, дори за съжаление не е.
За присмех е, че се е изправила на вратата на трети човек, да му отмъщава.......

Явно, за вас, българката е силно недоразвита твар, която не е кадърна сама да разбере и реши с кого и защо живее, ами вие, след като го употребите юнака, трябва да изтичате да я светнете. Mr. Green

# 156
Мен ме "осветли" собственият ми съпруг. Толкова идиотски направи цялото си хлътване и връзка, че и да исках, не бих могла да си затворя очите. И той си призна.
После, когато другият рогоносец пожела да ме информира, вече бях подготвена.  при всички случаи се радвам, че не тънах в заблуда повече от две седмици.
Но ако се беше появила любовницата му да ме информира... Не знам, може и да я халосам с нещо.

# 157
Лошият съпруг като изсипе една камара проблеми на главата на жена си, не може да е добър баща. Личното ми мнение е това. Изнервена, притеснена и развеждаща се майка никога не е толкова пълноценен родител, както ако си живее спокойно и в хармония. Баща с нова връзка също не е супер всеотдаен родител за някакъв период. Децата винаги страдат от тази ситуация, и да, естествено, че после им минава. Но баща с друга връзка, докато е още женен за майката, никога не е добър родител.

# 158
Ама разбира се, как изобщо е възможно някой да се самозаблуждава така.

# 159
Скрит текст:
Не прави зло.
Уважавай смейството си.
Обичай децата си.

Пък е казал Господ, че нали го намесихте и него. Laughing
Да наказваш невинните (в случая съпругата и детето) заради простотията на друг, е гадно, откъдето и да го погледнеш.
И няма нищо християнско в това.

Въпрос на гледна точка.
Аз също смятам, че в дългосрочен план може да е помощ, а не наказание.
Аз пак да питам....
Откъде знаеш от какво точно се нуждае една непозната жена, че да й помагаш?И дали тя има изобщо нужда от такава помощ, дали иска такава помощ и то точно от любовницата на мъжа си?

Ако при теб дойде непознат човек и започне да ти "помага", като се опитва да промени възгледите ти за вегетарианството (например), ти ще приемеш ли това за помощ?
Или директно ще го разкараш с "Абе, я си гледай там вегетарианството и не ме занимавай...кой ти е искал мнението, че и държиш аз да променя своето!Аман от хора, които знаят толкова добре АЗ от какво имам нужда!".

# 160
  • Насред хаоса
Българката разбрахме, че предпочита да е в позицията на щраус и със задника нагоре. Въпрос на избор. Понякога хората от страх и да не им се развали рахатът се правят, че няма нищо, докато нещото ги фрасне в лицето с такава сила, че не  могат да се опомнят години след това, някои и цял живот. Но, избор, както казах.
Българинът обаче честичко не се помайва и тича да докладва на авера, че е видял "неговата" с някой друг.
Няма какво да обиждате и набеждавате авторката. Не е знаела, че въпросният е женен, била е лъгана и накрая се оказва, че тоя убавец е лъгал и двете сума време. И, както разбирам, сега трябва да му се размине и да поеме към следващата. Ми хубуу. Дано има сили жена му, че следващата може и да не се окаже питаща.

Откъде знаеш от какво точно се нуждае една непозната жена, че да й помагаш?

При всички случаи не заслужава да бъде заблуждавана, защото освен че поредната на мъжа й може да се окаже болна от нещо, то може да се окаже и много по-злобна и отмъстителна, отколкото някои тук си представят, че и набедиха авторката.

# 161
Леле, възхищавам ти се на търпението, колко пъти написа едно и също.

# 162
Защо е тази обида към българките? Аз не знам някоя жена да иска да живее трайно с неверен мъж?

# 163
Е, те не си признават, няма как да знаеш. Никоя няма да си го каже директно. Не си ли чувала приказката 'Каквото и да те питат, отричаш!'
Мислиш ли, че някоя ще дойде и директно ще ти каже 'Кеф ми е да съм в харема?'.
Между другото имах позната, която ми каза, че се е оженила 'по сметка'. Съжаляваше обаче. Млада, не от време оно и друго поколение. Останалите, които познавам, не си признават. Е, те са тези, дето ще са доволни и от харем. Те просто са над тези неща, емоции, ала бала, голям праз! Ще си хване любовник, ако трябва, и пак ще е на келепир.
Как беше - кой каквото ще да ти говори, винаги става дума или за секс, или за пари!

# 164
Скрит текст:
Българката разбрахме, че предпочита да е в позицията на щраус и със задника нагоре. Въпрос на избор. Понякога хората от страх и да не им се развали рахатът се правят, че няма нищо, докато нещото ги фрасне в лицето с такава сила, че не  могат да се опомнят години след това, някои и цял живот. Но, избор, както казах.
Българинът обаче честичко не се помайва и тича да докладва на авера, че е видял "неговата" с някой друг.
Скрит текст:
Няма какво да обиждате и набеждавате авторката. Не е знаела, че въпросният е женен, била е лъгана и накрая се оказва, че тоя убавец е лъгал и двете сума време. И, както разбирам, сега трябва да му се размине и да поеме към следващата. Ми хубуу. Дано има сили жена му, че следващата може и да не се окаже питаща.

Откъде знаеш от какво точно се нуждае една непозната жена, че да й помагаш?

При всички случаи не заслужава да бъде заблуждавана, защото освен че поредната на мъжа й може да се окаже болна от нещо, то може да се окаже и много по-злобна и отмъстителна, отколкото някои тук си представят, че и набедиха авторката.
Обаче, тук ситуацията е друга...
Колко мъже познаваш, дето лично биха се изстъпанили пред друг мъж и да му заявят в лицето:
"Виж, кВо, пич, имам връзка с жена ти, от една година...казвам ти, да знаеш за каква мръсница си се оженил!".

Схващаш ли разликата?
На приятелка сигурно също бих казала, ако видя мъжа й с друга жена.
Но не бих я осветлила "Знаеш ли, спя с мъжа ти, да си знаеш!".

Общи условия

Активация на акаунт