Когато разбереш,че той е женен

• 19 693
  • 371
  •   1
Отговори
# 135
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
С хъс пишат повече тези, дето искат да кажат на съпругата за какъв боклук се е омъжила. Другите май само обясняваме колко е долно.

# 136

Мръсното е вече факт и ще си остане факт, независимо дали авторката каже или не. Единственото, което ще се промени, е съпругата да знае с кого си има работа.

Именно.И с какво бихте допринесли за добруването на детето,след като съпругата узнае коя точно си ляга с
мъжа ѝ?

Или си мислите,че ще отворите нечии очи?
Жена която не може сама да се усети,че нещо в брака ѝ не е наред,напълно си заслужава съпруга и в повечето пъти,освен да ѝ се причини допълнително страдание,друго не се случва.И децата страдат..

Понякога е добре,да се сещаме,че има и Господ,а не само по Коледа да цъкаме благотворителни смс-и...
И,че в някои неща е по-добре да не се месим,и че в крайна сметка,ако е речено,истината ще излезе на яве.

# 137
  • София
Понякога е хубаво да се сещаме, че освен религиозни, във форума пишат и здравомислещи атеисти.

По другото: пръстите ме заболяха да обяснявам едно и също; подозирам, че и La Sombra и другите, с които сме на едно мнение, също.

# 138
Режеш !!! - от раз и до корен, обръщаш се и бягаш колкото сили имаш. Този мъж няма да се промени и утре ти ще си в положението на "съпругата". Така че, спести си тия бъдещи житейски драми овреме. Той ако имаше сериозно отношение към теб, и чувства и те обича истински, нямаше да си позволи да те поставя в такова положение, а би трябвало да те "заяви" отговорно и на всички, че си неговото момиче. Била съм и от двете страни на барикадата - когато бях любовницата, жена му сама разбра за мен (но си траеше). А когато той беше с друга жена, разбрах още на следващия ден (и то без да има нужда някой доброжелател да ми подсказва), простих до третия път и му събрах багажа. Такива неща не могат да останат в "тайна", а колко време е необходимо докато жената разбере, зависи от това колко е изострена чувствителността й. Така, че защо смяташ, че съпругата му не знае за теб и за други още преди теб ? А и дори да й кажеш, какво ще постигнеш  и очакваш ли това да промени нещо в отношението между вас двамата ? Трябва да си отговориш на тези въпроси...и си тръгваш, по най-демонстративния начин, с високо вдигната глава и тракане на токчета.

# 139
Скрит текст:

"Ама, оуу, тъпанарке, аз спах с мъжа ти, хак да ти е!Страдай сега, като си се събрала с такъв льохман!" (нарочно е преувеличено, защото точно така "виждам" информирането на другата), не ми е в приоритетите.

Ама така ли си представяте казването? Да идеш и по най-просташки начин да се изсмееш и да я обидиш?
Ясно защо не се разбираме. Друго имам предвид аз, и последното нещо, което бих си позволила, е да злорадствам и да обиждам и унижавам жената. Да, вероятно има такива, които с кеф го правят. Но невинаги подбудите са злоба и отмъстителност. Тия разбирания са един от основните помощници на маса мъже в маменето на жените им.
Единственото, което ще се промени, е съпругата да знае с кого си има работа.

Това имам предвид.

[/quote]
Дали ще го изплясакш като простакеса, или най-възпитано ще заявиш "Виж, аз имам връзка с мъжа ти от една година....казвам ти, за да знаеш за какъв мръсник си се омъжила!"  , все тая.
Фактът е един и същ, без значение как ще е поднесен.
Тя и детето й няма да страдат по-малко, ако си възпитана.

# 140
Животът и чувствата на детето му са негова и на жена му грижа и отговорност. Той не е помислил за детето, а очаква други да мислят за него, докато той си чеше крастата. Откъде накъде?
Да, явно е работа на гаджето да мисли за децата му.
Най-малкото жена му, ако не иска такъв, може и тя да си намери любовник, да заживеят в отворена връзка, да .. , да .., много хубави неща могат да се случат на една съпруга, наясно с това за какъв човек се е оженила. Ако тя иска да е в харема, проблемът си е неин, но пък и нищо добро няма да види детето от това. Липсващ баща, отношения тип 'харем', най-много някой ден и тя да стане завряна вкъщи съпруга, ако е момиче. Изобщо това не бива да се толерира, това ми е мнението.
А аз дали бих казала - аз изобщо няма да стигна до там, да не знам. Дали бих казала - съмнявам се, ще си бия камшика просто и до там. Което не ми пречи да ми харесва идеята и да подкрепям някой, който би казал. Просто на мен не ми се занимава, но на мен не ми се занимава и да ходя по учреждения да се разправям и пускам жалби /от друга тема/, а го подкрепям и харесвам хора, които го правят, и смятам, че трябва да има такива!

# 141
Не прави непоискано добро, е казал народа. И аз го спазвам.

# 142
  • София
Не прави зло.
Уважавай смейството си.
Обичай децата си.

Пък е казал Господ, че нали го намесихте и него. Laughing

# 143
Ако не се изхожда от желание за мъст и не искате жената и детето да страдат, няма причина да го правите. А авторката си го каза - не ми пука, щом и на него не му пука.
Точно това е, че не мисля, че ще страда. Ще пострада, пострада, но в дългосрочен план ще й се наредят по-добре нещата.

# 144
Значи докато любовницата е с женения мъж е невинна душа, понеже тя не се е клела във вярност и не е длъжна да й пука за семейството на мъжа. После обаче като реши да разкрива простотии на съпругата,  пак е невинна душа. Ама защо се занимава със семейството на мъжа остава неясно...

# 145
  • София
Ами любовницата, ако не знае за семейното му положение, е невинна и наивна, да...

# 146
Не прави зло.
Уважавай смейството си.
Обичай децата си.

Пък е казал Господ, че нали го намесихте и него. Laughing
Да наказваш невинните (в случая съпругата и детето) заради простотията на друг, е гадно, откъдето и да го погледнеш.
И няма нищо християнско в това.

# 147
Или си мислите,че ще отворите нечии очи?
Жена която не може сама да се усети,че нещо в брака ѝ не е наред,напълно си заслужава съпруга и в повечето пъти,освен да ѝ се причини допълнително страдание,друго не се случва.И децата страдат..
Колко пък от вас са били в такава ситуация, че са толкова компетентни и категорични?! Жената може и да подозира, но може и да й се приспива умишлено вниманието и умело замазват очите. И да, понякога е по-добре да чуеш/видиш с очите си, за да кажеш "край". Един толкова умел манипулатор и лъжец, нали разбирате, че би лъгал толкова умело и жена си. Казвам го от позиция на жена, впоследствие разбрала колко дълго да я лъгали под носа й. И не, не съм глупава, нито съм заслужила с нещо. Подозренията са едно, но когато има деца, когато други неща не куцат особено, до действия се стига бавно и  трудно. Моят бивш мъж ме е лъгал безобразно дълго, докато едно по-постоянна любовница не започна да ми оставя "в наследство" в колата - женски списания, парфюми; в багажа му "от командировка" - разни женски, тоалетни принадлежности и пр.  То не бяха подаръци уж за мен, не бяха глупости и лъжи от десет кладеница - на майка му, на сестра му ...Сега си мисля,че ако беше по-смела да ми се обади направо,  поне можеше да ми спести загубено време в лъжи.

# 148
Е наистина ли мислиш, че тя с кръшкач и лъжец не е достатъчно наказана? Че трябва и да се пролонгира тази ситуация?
Дори и от злоба да го прави авторката, пак е добре за съпругата!
А тук по-скоро се адвокатства за това да се търпи кръшкача. Съпругата да си крие главата в пясъка. И наистина има малко и от това 'колко е лоша любовницата, злобна, знаела е, усещала е', даже директно се казва, че целта й е да раздели семейство. То пък едното семейство ...

# 149
  • София

Това, че не му пука в определени случаи, не го прави боклук. Няма място за сравнение, защото въпросният е лъгал сума време и нея, и семейството си. Ами ако авторката се беше оказала серийна убийца, вместо първо да пита тук, как тоя ще предпази детето си? Нищо не променя факта, че отговорен за семейството и децата си е той. Това, че не е мислил за такива дреболии, преди да си начесва крастата, си е само и единствено негов проблем. Външният човек също може да е с много наранени чувства и никога не се знае какво може да направи.

Напротив, в случая, който коментираме, той си е завършен боклук.
Няма две мнения, никой не го защитава, но не виждам защо непрекъснато се правят опити да се извини постъпката на авторката?
Ние НЕЯ обсъждаме и НЕЙНАТА реакция, стига сме я оневинявали щото той бил едикакъвси.
Тя е отделна личност и както са дадени фактите в темата, се оказва не само равен нему боклук, ами го и надскача.
Това е.
Ако тук пишеше мъжкия боклук, щяхме него да нахраним.

Общи условия

Активация на акаунт