Когато разбереш,че той е женен

• 19 662
  • 371
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Абе Бог..
И аз уж съм вярваща (не религиозна), ама като виждам, че на свестни хора се случват гадни неща, хиляди хора и деца страдат от какво ли не, а разни манипулатори, егоисти, убийци, кръшкачи, насилници и какви ли не си живеят живота и честно казано, не съм толкова извисена да оправдавам гадостите с християнско смирение. Че така е трябвало, че нещата някой ден се връщат и т.н.

Миии, не не се връщат. Контрата остава в потърпевшите.

# 196
  • Насред хаоса
И ще се сещаш за тези поговорки:
Не хвърляй в блато камък,за да те не опръска.
Не рови в ла*но, за да не ти мирише
Благодаря за съветите. Както казах, предпочитам ако затъна в лайната, да не се правя, че не мириша, макар и не по своя воля, и да не ги мятам по тоя, който ми е отворил очите. Много хора правят грешката да убият вестоносеца, вместо да осмислят информацията и да си спестят следващи проблеми. И да насочват омразата към външния човек. Тяхна работа. Запазването на рахата в момента може да разруши тотално живота на съответния човек, но вече на по-късен етап, когато нещата са станали много по-сложни и непоправими. А, забравих и това, че ако това се случи вече при наличие на деца и тя тръгне да го оставя, пак ще гракнат срещу нея къде е тръгнала и къде е бляла досега, та не е реагирала по-рано. И пак ще има "сама си си виновна". За този, който е в дъното и първопричина за нещата, няма да има и думичка, както обикновено.
Работила съм дълги години в женски и почти само женски колективи и знам, че преобладава лицемерно съжаление, придружавано от обширни обсъждания и сеири на гърба на тази, на която уж правят добро с цел да я предпазят. И освен това доволно го разнасят навсякъде, ако има някой неразбрал, и той да разбере. Важното е, че не сме ние.

# 197
Авторке, просто го разкарай тоя гадняр от живота си. Очевидно е, че лъже теб, както лъже и жена си.Защо да си губиш времето с такъв човек? Колкото до съпругата му, сигурна съм,че усеща какво става, а може дори и да знае вече. Разбери,че си в пълна мъгла относно отношенията на тези хора, когато са си вкъщи. Недей се занимава нито с жена му, нито с него.Не си струва изгубеното време с такъв човек. Той си гледа кефа с две жени, а всъщност заслужава и двете да го наритат по кухата кратуна.

# 198
  • Paris, France
Не съм чела цялата тема. Не виждам лошо във връзка с женен мъж ако това удовлетворява и двете страни.

авторке, а защо ту си тръгваш, ту се връщаш? Какво ти липсва като сте заедно и какво липсва като го няма? Връзка с женен мъж не е подходяща за жена, която иска брак и деца. Тя е за жена, която иска повече свободно време, романтика, хубави подаръци и парички без пране на чорапи. За единия гол секс няма да се повлека с женен, че и за детето си да ми говори. Ако не виждаш светло бъдеще просто не го търси повече и не отговаряй на обажданията му. Аз бих обяснила, че скучая, мързи ме да се срещаме и реалността на мъжа ме отблъсква. Можеш и да се срещаш с нови мъже докато си с него, под рубриката, че той е женен и нищо не ви свързва. Даже може да му разказваш за новите си приключения така, както той ти говори за детето.

# 199
И ще се сещаш за тези поговорки:
Не хвърляй в блато камък,за да те не опръска.
Не рови в ла*но, за да не ти мирише
Благодаря за съветите. Както казах, предпочитам ако затъна в лайната, да не се правя, че не мириша, макар и не по своя воля, и да не ги мятам по тоя, който ми е отворил очите.

Казусът е изместен ли?
Обсъждахме дали е редно любовницата да мята лайна по съпругата под формата на "отваряне на о4ите",а не реакцията на съпругата която визираш в случая.

# 200
Зарежи го и кажи на жена му, за да знае с какво си има работа, обясни и също, че и ти не си знаела неговото семейно положение. Аз лично, ако ми изневеряват и не мога да се усетя, искам да ми кажат. Това е най-долното унижение и подигравка с партньора, особено ако всички знаят, правят си трайко и те гледат със съжаление. Как бихте се почувствали, ако вие сте жената в тази ситуация? Жена му ако знае, че е к*рвар, значи ще и е все тая, че си и казала. Ако не знае обаче, поне ще има правото да реши, какво да прави с живота си и как да продължи.
А от мен съвет- мъж не отговаря ли на въпросите ти, измъква ли се винаги от разговори и ситуации, в които трябва да се обяснява- аут, директно, защото крие нещо. Дай му няколко шанса, ако продължава така, значи не държи на теб и му е все тая. Мъжете, ако си им важна, дори и най-лошото ще ти кажат, в името на бъдещите ви взаимоотношения.
Махай се от тоя, изтрий го и го блокирай навсякъде, ако трябва дори се премести, за да не може да те намери. Така най-лесно се преодолява раздяла. Ще ти е трудно, но кой знае, може много скоро да намериш някой свестен, който ще ти покаже какво е любовта и да ти е отдушник.

# 201
  • Варна
Мръсното е вече факт и ще си остане факт, независимо дали авторката каже или не. Единственото, което ще се промени, е съпругата да знае с кого си има работа.
И си вярваш, че това е единствената цел на любовницата?
Че е белязана свише да разнася вселенската истина до всички заблудени души? Mr. Green
Точно. Само за това си мисли, милата, как да извади горката съпруга от заблуждението ѝ и да ѝ направи голямо добро. Абе вие сериозно ли си го вярвате това? От чиста злоба го прави, там е работата.
И моля, не намесвайте щраусите. За абсолютно различни неща говорим! Да, аз бих искала да знам един такъв факт, но не бих искала баш любовницата да ми отваря очите. Никога няма да повярвам, че го прави, движена от безкористна загриженост. Никога!!! А вие сте супер заблудени, ако наистина го мислите.

# 202
  • София

Благодаря за съветите. Както казах, предпочитам ако затъна в лайната, да не се правя, че не мириша, макар и не по своя воля, и да не ги мятам по тоя, който ми е отворил очите. Много хора правят грешката да убият вестоносеца, вместо да осмислят информацията и да си спестят следващи проблеми. И да насочват омразата към външния човек. Тяхна работа. Запазването на рахата в момента може да разруши тотално живота на съответния човек, но вече на по-късен етап, когато нещата са станали много по-сложни и непоправими. А, забравих и това, че ако това се случи вече при наличие на деца и тя тръгне да го оставя, пак ще гракнат срещу нея къде е тръгнала и къде е бляла досега, та не е реагирала по-рано. И пак ще има "сама си си виновна". За този, който е в дъното и първопричина за нещата, няма да има и думичка, както обикновено.
Работила съм дълги години в женски и почти само женски колективи и знам, че преобладава лицемерно съжаление, придружавано от обширни обсъждания и сеири на гърба на тази, на която уж правят добро с цел да я предпазят. И освен това доволно го разнасят навсякъде, ако има някой неразбрал, и той да разбере. Важното е, че не сме ние.

Едно само не можах да разбера- ти наистина ли си вярваш, че всяка жена би искала любовницата да ѝ каже, че е спала с мъжа ѝ? newsm78
И да ѝ бъде благодарна дори, че ѝ е отворила очите, и е срутила живота на детето ѝ?

За това, което съм болднала от поста ти, думи нямам, наистина!
Готова си ти да си начешеш чувството за отмъщение, срутвайки сега и веднага живота на трети и невинен човек, уж загрижена за бъдещето му.

# 203
Любовницата уж пусна без да иска снимка в инстаграм от апартамента. Така ги хванах... Ами взеха се, че и дете чакат само няколко месеца след това. И тя искала да ме светне, ама незнаела как,  в същото време незнаела, че не може моя да има връзка.
Сега си вярва, че ще и е верен щом и с дете го върза. А за да е още по- добра тръби как искала да ми вземе детето при тях, да му осигуряла истинско семейство.
Та аз бих искала да знам, че ми слагат рога, но не и от любовницата. Унизително е за жената, защото е сигурно как ще бъде поднесено. И какви мръсни оправдания ще изкара любовницата.

# 204
Любовницата уж пусна без да иска снимка в инстаграм от апартамента. Така ги хванах... Ами взеха се, че и дете чакат само няколко месеца след това. И тя искала да ме светне, ама незнаела как,  в същото време незнаела, че не може моя да има връзка.
Сега си вярва, че ще и е верен щом и с дете го върза. А за да е още по- добра тръби как искала да ми вземе детето при тях, да му осигуряла истинско семейство.
Та аз бих искала да знам, че ми слагат рога, но не и от любовницата. Унизително е за жената, защото е сигурно как ще бъде поднесено. И какви мръсни оправдания ще изкара любовницата.

Тези новини са достатъчно съкрушителни, за да имаме и претенции как са ни съобщени. Едва ли има лек и “по-приятен” начин да се кажат. А и съм сигурна, че е имало поне един човек, във вашето обкръжение, който е знаел за случващото се, и ти го е спестил. Не се съсредоточавай над това, сега мисли за себе си и как по-скоро да излезеш от този филм. Съдбата си знае работата, тези двамата ще си платят, не се тревожи за тях. Той щом веднъж го е направил...знаеш продължението на това изречение. Надявам се, че си по-добре и по-силна от преди.

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 21:35 от Анонимен

# 205
  • София
И какви мръсни оправдания ще изкара любовницата.
Например "не знаех, че тоя боклук е женен", какъвто е и случаят в казуса все пак.

Кво, малоумно е да твърдиш, че знаеш подбудите на всеки един непознат човек и да налагаш това като общовалиден факт. Щото не е. И не знаеш значението на "курвенски номер".

# 206

Кво, малоумно е да твърдиш, че знаеш подбудите на всеки един непознат човек и да налагаш това като общовалиден факт. Щото не е. И не знаеш значението на "курвенски номер".

Малоумно е да даваш и определения за чуждия мироглед ,(както ти постъпваш сега),на база чел-недочел(по-скоро изсмукал от пръстите нещо си).Особено грозно е и да се вменяват лъжливи твърдения( нещо което също правиш).
Никога, не съм казала ,че знам чуждите подбуди.Не съм врачка и не мятам боб.

Но дали да вярвам на всяка боза с етикет "морал" която ми пробутват в ежедневието,това е мой личен избор.

п.п.3а мен курвенски номер значи "долна мръснишка постъпка/удар под кръста ".
Е,ако за теб значи само бъркане в отверстията,не бих се учудила,свят широк-народ пъстър Peace

# 207
  • София
Именно, удар под кръста. За мен е удар под кръста и липса на солидарност към своя пол да седиш отстрани и да си спасяваш съвестта, че не си абсолютен боклук, щото си решил че, не разрушаваш разрушено вече семейство с информация. 

Говоря за случаите, в който третият човек не е знаел, че е трети, разбира се. Тогава съвсем реално е да няма егоистични подбуди за отмъщение.

# 208
  • Далече, далече
Интересни мнения.
Някои искат да знаят, ако милото им изневерява, но да е от познат човек.
В друга тема жена пита дали да каже на сестра си, че мъжът й й изневерява, но я съветват да не се бърка в чужди работи.

Няма никакво значение какви подбуди движат авторката, тя ще направи каквото е решила и вие не можете да я спрете.

# 209
  • София
Ако бях на мястото на авторката, нямаше да кажа на съпругата му, защото щеше да ме е срам, да ми е обидно и грозно. Даже се опитах да си го представя визуално - намирам я, поглеждам я в очите и казвам - Здравей, аз спя с мъжа ти, но нямам вина. Или пиша анонимен мейл...  Тя ще каже - разбира се, няма проблем, много гадно, че те е лъгал. Сега ще го накажа, както аз си знам.
Ако съм на мястото на съпругата, също не искам да знам от любовницата. Идва някакво девойче и ми съобщава - какво очаква от мен - аплодисменти? Или съчувствие, че е лъгана. Ами, ако се разплаче? И сядате да се напивате, ставате приятелки и мислите отмъщение (май има такъв филм с Камерън Диас). Глупости...

Общи условия

Активация на акаунт